Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=664.6<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6/І-67
Автор(и) : Дробот В. І., Грищенко А. М., Тесля О. Д., Сильчук Т. А., Місечко Н. О.
Назва : Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів : монографія
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :241, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Літ. в кінці розд.
ISBN, Ціна 978-617-7278-75-6: 130.00 грн
УДК : 664.6
ББК : 36.83
Предметні рубрики: Хлібні вироби-- Технологія
Дієтична кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): безглютенові хлібобулочні вироби--безбілкові хлібобулочні вироби--цукрозамінники--діабетичні хлібобулочні вироби--фруктоза--лактулоза--сорбітол--мезофільні закваски--збагачення хліба--харчові волокна
Анотація: Теоретичні дослідження, експериментальні матеріали та практичні розробки авторів щодо технології діабетичних хлібобулочних виробів з пшеничного борошна.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 664.6/С76
Автор(и) : Стадник І. Я.
Назва : Удосконалення технологічного процесу та обладнання для формування виробів: монографія/ І. Я. Стадник, В. А. Піддубний. Ч. 1
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2019 -
Кільк.характеристики :290, [2] с.: табл., рис.
Примітки : Літ.: с. 272-273. - Дод.: с. 274-280
ISBN, Ціна 978-617-7729-97-5: 310.00 грн
УДК : 664.6
ББК : 36.83
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Технологічні процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): дія валкових робочих органів--взаємодія обертових валків--реологія дисперних систем--адгезія --кукурудзяне борошно--формувальні машини--прогнозування процесів нагрівання--структурно-технологічні властивості тіста--збродження цукровмістного тіста--структура тіста бублика--процес деформації тіста
Анотація: Аналіз машин з валковими робочими органами й шляхи удосконалення їх роботи, розглянуто реологію дисперсних систем та використання екструдорваного кукурудзяного борошна.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)