Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=664.61<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.61/Г85
Автор(и) : Гришин, Анатолий Сергеевич, Покатило, Борис Григорьевич, Молодых, Наталия Николаевна
Назва : Дипломное проектирование предприятий хлебопекарной промышленности : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :247 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 245
Ціна : 0.70 р.
УДК : 664.61
ББК : 36.83я723
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Проектування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хлебопекарское производство--проект хлебзавода--проект хлібзаводу--проект пекарни--проект пекарні--производительность печей--продуктивність печей--технологические схемы хлебобулочных изделий--технологічні схеми хлібобулочних виробів--технологическое оборудование--технологічне обладнання--компоновка хлебопекарных предприятий--компоновка хлібопекарних виробництв--бараночное производство--баранкове виробництво--сухарное производство--сухарне виробництво--застройка территории хлебзавода--забудова території хлібзаводу--санитарно-техническое обеспечение--санітарно-технічне забезпечення--энергетическое снабжение--енергетичне забезпечення--технико-экономическое обоснование--техніко-економічне обгрунтування
Анотація: Данные и требования, предъявляемые к проектированию хлебопекарных предприятий, приведены сведения о них, положения по проектированию хлебзаводов и цехов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.61/М15
Автор(и) : Маклюков, Илья Иванович, Маклюков, Владимир Ильич
Назва : Промышленные печи хлебопекарного и кондитерского производства : учебник . -4-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : М.: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 259-266. - Лит.: с. 267. - Предм. указ.: с. 267-268
Ціна : 0.95 р.
УДК : 664.61
ББК : 36.830.4-51я73
Предметні рубрики: Хлібопекарне виробництво-- Промислові печі
Кондитерське виробництво-- Промислові печі
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): печной агрегат--пічний агрегат--классификация печей--класифікація печей--выпечка хлеба--випічка хліба--гигрометрическая обработка теста--гігрометрична обробка тіста--тепловой баланс печного агрегата--тепловий баланс пічного агрегату--теплообмен в пекарной камере--теплообмін в пекарській камері--канальные печи--канальні печі--конструкции печей--конструкції печей--печи с газовым обогревом--печі з газовим підігрівом--печи с электроподогревом--печі з електропідігрівом--пуск печного агрегата--запуск пічного агрегату--расчет хлебопекарной печи--розрахунок хлібопекарної печі
Анотація: Теории печей хлебопекарного и кондитерского производства, описаны наиболее распространенные конструкции печей с разными способами обогрева.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.61/С 50
Автор(и) : Лисовенко, Алексей Тимофеевич, Литовченко, Игорь Николаевич, Зирнис, Ирина Викторовна, Котенко А. Г.
Назва : Смесительные машины в хлебопекарной и кондитерской промышленности
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1990
Кільк.характеристики :192 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 189. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-337-00544-8: 0.90 р.
УДК : 664.61
ББК : 36.81-5
Предметні рубрики: Хлібопекарне виробництво-- Обладнання
Кондитерське виробництво-- Обладанння
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): механические смесители--механічні змішувачі--ультразвуковые смесители--ультразвукові змішувачі--кавитационные смесители--кавітаційні змішувачі--циркуляционные смесители--циркуляційні змішувачі\--электровихревые смесители--електровихрові змішувачі--тестомесильные машины--тістомісильні машини--смесители для приготовления макаронного теста--змішувачі для приготування макаронного тіста--сбивальные машины--збивальні машини--эмульсаторы--емульсатори
Анотація: Классификация, технические характеристики и функциональные схемы специализированных смесительных машин, применяемых в хлебопекарном, макаронном и кондитерском производстве.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)