Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=664.68(075.8)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.8)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Новікова, Олена Володимирівна
Назва : Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2009
Кільк.характеристики :573, [3] с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с. 468. - Дод.: с. 469-573
ISBN, Ціна 978-966-969-38-6-0: 75.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладена комплексна технологія виробництва борошняних кондитерських виробів, наведені вимоги до організації кондитерського цеху, безпеки та охорони праці.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.8)/Н72
Автор(и) : Новікова, Ольга Володимирівна
Назва : Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. . -2-ге вид., переробл. та допов.
Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2016
Кільк.характеристики :538, [2] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України
Примітки : Бібліогр.: с. 538
ISBN, Ціна 978-966-2609-35-6: 215.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробницство-- Технології
Борошняні кондитерські вироби-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хлібобулочна сировина--харчова цінність хліба--види хлібобулочних виробів--приготування хліба--тісто--оброблення тіста--випікання хліба--зберігання хліба--вихід хліба--якість хліба--хвороби хліба--дефекти хліба--цукристі заготовки--кондитерські креми--замішування тіста--дріжджове тісто--бездріжджове тісто--тістечка--торти--праця кондитера
Анотація: Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.8)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович, Кукуєва О. М.
Назва : Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів : навч. посіб. : [абетка кондитерського мистецтва]
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :496, [2] с.: іл., табл.
Колективи : Полтавський університет економіки і торгівлі
Примітки : Літ.: с. 485. - Дод.: с. 486-496
ISBN, Ціна 978-617-7278-31-2: 240.00 грн
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Кондитерське виробництво-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): борошняні кондитерські вироби--харчова цінність харчових продуктів--сировина кондитерського виробництва--кондитерський інвентар--цукристі напівфабрикати--креми--замішування тіста--дріжджове тісто--хімічні розпушувачі--виготовлення тістечок--виготовлення тортів
Анотація: Класифікація борошняних кондитерських виробів і їх харчова цінність, дані характеристики використовуваних сировин, напівфабрикатів, цкристих заготовок.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68(075.8)/Т 31
Автор(и) : Талейсник, Михаил Александрович, Аксенова, Лариса Михайловна, Бернштейн, Татьяна Сауловна
Назва : Технология мучных кондитерских изделий : учеб. пособие для сред. проф.-техн. училищ
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :224 с.: граф., рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для подготовки кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 222
Ціна : 0.80 р.
УДК : 664.68(075.8)
ББК : 36.86я722
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мучные кондитерские изделия--песочные полуфабрикаты--пісочні напівфабрикати--бисквиты--бісквіти--вафельное тесто--вафельне тісто--сахарные полуфабрикаты--цукрові напівфабрикати--глазури--глазурі--кремы--креми--пирожные--тістечка--торты--торти--кексы--кекси--ромовые бабы--ромові баби--рулеты--рулети--пряники--рецептура мучных кондитерских изделий--рецептура борошняних кондитерських виробів
Анотація: Рассмотрены технологические схемы производства различных видов мучных кондитерских изделий.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)