Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=664.7(075)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.7(075)/М 48
Автор(и) : Мельников, Евгений Михайлович
Назва : Технология крупяного производства : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :207 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов
Примітки : Прил.: с. 202-203. - Лит.: с. 204
ISBN, Ціна 5-10-000540-8: 0.55 р.
УДК : 664.7(075)
ББК : 36.823я723
Предметні рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва-- Крупи
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): гидротермическая обработка зерна--гідротермічна обробка зерна--переработка зерна в крупу--переробка зерна в крупу--крупы из проса--крупа із проса--гречиха--гречневая крупа--крупа из риса--крупа із рису--крупа из овса--крупа із вівса--ячменная крупа--крупа із ячменю--пшеничная крупа--крупа із пшениці--гороховая крупа--крупа із гороху--кукурузная крупа--крупа із кукурудзи--крупы повышенной питательной ценности--крупи підвищеної поживної якості--побочные продукты крупяного производства--побічні продукти круп'яного виробництва
Анотація: Рассмотрены вопросы технологии производства крупы, сведения о материальном балансе технологического процесса, использование побочных продуктов крупяного производства.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 633.1(075)/К26
Автор(и) : Карпов, Борис Александрович
Назва : Технология послеуборочной обработки и хранения зерна : учебник
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1987
Кільк.характеристики :288 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 286
Ціна : 0.70 р.
УДК : 633.1(075) + 664.7(075)
ББК : 42.112-48я722 + 36.821я722
Предметні рубрики: Зернові культури-- Зберігання
Зернові культури-- Обробка
Географіч. рубрики:
Анотація: Изложены требования к качеству зерна и семян, даны состав и свойства зерновой массы, рассмотрены технологии сепарирования, активного вентилирования, сушки, хранения зерна и семян.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.7(075)/З-41
Автор(и) : Лесик, Борис Васильович, Трисвятський Лев Олексійович, Снежко, Володимир Лаврентійович, Сабуров, Микола Володимирович
Назва : Зберігання і технологія сільськогосподарських продуктів : навч. посібник для студ. вищ. с.-г. навч. закладів . -2-ге вид., перероб. й допов.
Вихідні дані : К.: Вища школа, 1980
Кільк.характеристики :415 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 406-410.
Ціна : 0.90 руб.
УДК : 664.7(075)
ББК : 36.91я73
Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція-- Зберігання
Сільськогосподарська продукція-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Принципи стандартизації якості сільськогосподарської продукції, теорія та практика її зберігання та переробки.
Примірники : всього : ВВ(2), ЧЗ(1)
Вільні : ВВ(2), ЧЗ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)