Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=664.8/.9(075.8)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8/.9(075.8)/Т38
Автор(и) : Жвалевський, Анатолій Сергійович, Євстигнєєв, Геннадій Михайлович, Камнєва, Зоя Петрівна, Марчук, Любов Іванівна
Назва : Технологія домашнього консервування . -7-ме вид.
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1993
Кільк.характеристики :153 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 145. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-335-01252-8: 320.00 крб
УДК : 664.8/.9(075.8)
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овочеві маринади--мочіння фруктів--мочіння овочів--овочеві консерви--компоти ягідні--компоти фруктові--фруктові маринади--фрукти у фруктовому соку--варення--сиропи--фруктові консерви для діабетиків--фруктові соки--ягідні соки--фруктові кваси--консервування грибів--консервування м'яса--м'ясні кулінарні вироби--овочеві консерви--туршії--рибні продукти
Анотація: Наведено способи консервування харчових продуктів, рецептуру приготування консервів з них у домашніх умовах, способи соління й сушіння плодів, овочів і грибів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8/.9(075.8)/Л72
Автор(и) : Лозовський, Анатолій Петрович, Іванов, Олег Михайлович, Самойленко, Тетяна Володимирівна
Назва : Основи технологічного проектування промислових підприємств переробних галузей : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2015
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 302-319
ISBN, Ціна 978-966-680-723-9: 135.00 грн
УДК : 664.8/.9(075.8)
ББК : 38.721 + 36.81я73
Предметні рубрики: Промислові підприємства-- Архітектурно-будівельне проектування
Харчові підприємства-- Проектування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технологічне проектування підприємств--проект будівництва--генеральний план підприємства--техніко-економічні розрахунки--компонування технологічного обладнання--компонування промислових приміщень--технологічні схеми проектування--підприємства переробка рослинної сировини --підприємства переробка тваринної сировини --підприємства консервної промисловості--холодильні установки
Анотація: Технологічне проектування процесів переробки сировини рослинного та тваринного походження, характеристики та оцінки традиційних та прогресивних технологій та методологій.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)