Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=664.87(075.8)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.87(075.8)/Д66
Автор(и) : Домарецкий, Виталий Афанасьевич
Назва : Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья : учеб. пособие
Вихідні дані : М.: ФОРУМ, 2015
Кільк.характеристики :442, [2] с.: рис., табл.
Серія: Высшее образование
ISBN, Ціна 978-5-91134-120-6: 156.00 грн
УДК : 664.87(075.8)
ББК : 36.877я73
Предметні рубрики: Безалкогольні напої-- Технологія виробництва
Географіч. рубрики:
Анотація: Учебное пособие включает теоретические положения и обоснования технологических процессов производства солода, солодовых экстрактов и концентратов, экстрактов из лекарственных трав, безалкогольных и алкогольных напитков, соков, морсов, настоев, ароматных спиртов.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.97/Г 94
Автор(и) : Гуляев, Валентин Николаевич
Назва : Технология пищевых концентратов : учеб. пособие . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1981
Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 205
Ціна : 0.35 р.
УДК : 664.87(075.8)
ББК : 36.97
Предметні рубрики: Харчові концентрати-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые концентраты--овсяные диетические продукты--вівсяні дієтичні продукти--детское питание--дитяче харчування--диетическое питание--дієтичне харчування--сухие завтраки--сухі сніданки--кофе--кава--натуральные пряности--натуральні пряності
Анотація: Рассмотрены принципы построения рецептур и даны методы расчета норм расходы сырья в производстве пищевых концентратов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)