Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=лікувальне харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 37
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-37 
1.
633.88
К27


    Кархут, Василь Володимирович.
    Ліки навколо нас [] : [довід.] / В. В. Кархут. - 4-те вид. - Київ : Здоров'я, 2001. - 232 с. : кол. іл. - Алф.-предм. покажч.: с. 202-233. - ISBN 5-311--02531-X : 7.00 грн, 8.00 грн, 10.00 грн
УДК
ББК 53.592
Рубрики: Фітотерапія--Лікарські рослини--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
дієта -- лікувальне харчування -- календар збирання рослин -- лікарські рослини -- фармакотерапічна дія рослин -- назви лікарських рослин -- латинські назви
Анотація: Про найпоширеніші у медичній практиці лікарські рослини, способи їх заготовки, обробки, зберігання та застосування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 8
ФОНД (1), БГ (1), ВВ (4), КР (1), ВСМЛ (1)
Свободны: ФОНД (1), БГ (1), ВВ (4), КР (1), ВСМЛ (1)
Знайти схожі

2.
613.2(075.8)
Г46


    Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підручник : у 2 кн. / за ред. В. І. Ципріяна. - К. : Медицина, 2007.
   Кн. 1 / [Т. І. Аністратенко та ін.]. - 528 с. : табл. - Л-ра в кінці глав. - ISBN 966-8144-52-X : 148.80 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
санітарно-епідеміологічний нагляд -- санитарно-эпидемиологический надзор -- функції їжі -- функции еды -- раціональне харчування -- рациональное питание -- білки -- белки -- жири -- жиры -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні елементи -- минеральные элементы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- харчування осіб розумової праці -- питание лиц умственного труда -- харчування працівників промислових підприємств -- питание работников промышленных предприятий -- харчування працівників сільського господарства -- питание работников сельского хозяйства -- харчування вагітних -- питание беременных -- нетрадиційні види харчування -- нетрадиционные виды питания -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- лікувально-профілактичне харчування -- лечебно-профилактическое питание -- екологічно-захисне харчування -- еколого-защитное питание -- державний санітарний нагляд -- государственный санитарный надзор -- санітарно-епідеміологічна експертиза -- санитарно-эпидемиологическая экспертиза -- гігієнічна характеристика харчових продуктів -- гигиеническая характеристика пищевых продуктов -- продукти харчування -- продукты питания -- гігієнічна експертиза молока -- гигиеническая экспертиза молока -- гігієнічна експертиза м'яса -- гигиеническая экспертиза мяса -- гігієнічна експертиза риби -- гигиеническая экспертиза рыбы -- гігієнічна експертиза яєць -- гигиеническая экспертиза яиц -- гігієнічна експертиза зернових продуктів -- гигиеническая экспертиза зерновых продуктов -- гігієнічна експертиза напоїв -- гигиеническая экспертиза напитков -- гігієнічна експертиза овочів -- гигиеническая экспертиза овощей -- гігієнічна експертиза фруктів -- гигиеническая экспертиза фруктов -- гігієнічна експертиза кондитерських виробів -- гигиеническая экспертиза кондитерских изделий
Анотація: Грунтуючись на сучасній теорії харчування і вчення про функції їжі та її біологічну дію на організм, автори висвітлюють гігієнічні принципи раціонального харчування окремих груп населення, основи профілактики аліментарних та аліментарно зумовлених захворювань, дають гігієнічну і нутриціологічну характеристику харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ципріян, В. І. \ред.\; Аністратенко, Т. І.; Білко, Т. М.; Благодарова, О. В.; Бутильська, Н. О.
Примірників всього: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)
Знайти схожі

3.
641/642(075.8)
Ш96


    Шумило, Ганна Іванівна.
    Технологія приготування Їжі [] : навч. посіб. / Г. І. Шумило. - Київ : Кондор, 2008. - 506 с. : рис. - Літ.: с. 504. - ISBN 966-825-106-7 : 56.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулінарна обробка продуктів -- овочі -- кулінарна обробка риби -- м'ясні напівфабрикати -- напівфабрикати з птиці -- перші страви -- соуси -- овочеві гарніри -- круп'яні страви -- рибні страви -- другі м'ясні страви -- страви з яєць -- холодні страви -- солодкі страви -- напої -- борошняні страви -- страви з концентратів -- лікувальне харчування -- харчування учнів ПТУ -- харчування школярів
Анотація: Способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатівта страв відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

4.
613.2(075.8)
З91


    Зубар, Надія Миколаївна.
    Основи фізіології та гігієни харчування [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / Н. М. Зубар. - К. : Центр учбов. л-ри, 2010. - 332 с. : табл., рис. - Глосарій: с. 254-261. - Л-ра: с. 262-263. - Дод.: с. 264-330. - ISBN 978-966-364-996-2 : 96.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
харчування людини -- питание человека -- система травлення -- пищеварительная система -- процеси травлення -- процессы пищеварения -- білки -- белки -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- вітаміни -- витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові продукти -- пищевые продукты -- рациональное питание -- лікувально-профілактичне харчування -- лечебно-профилактическое питание -- лікувальне харчування -- лечебное питание
Анотація: Розкрито фізіолого-гігієнічний вплив іжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВСМЛ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВСМЛ (1)
Знайти схожі

5.
641.5(075.8)
Ш 96


    Шумило, Ганна Іванівна.
    Технологія приготування їжі [] : навч. посібник / Г. І. Шумило. - К. : Кондор, 2013. - 504, [2] с. : табл., рис. - Дод.: с. 500-503. - Л-ра: с. 504. - ISBN 978-966-351-402-4 : 92.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулінарна обробка продуктів -- кулинарная обработка продуктов -- перші стави -- первые блюда -- соуси -- соусы -- гарніри -- гарниры -- овочеві страви -- овощные блюда -- грибні страви -- грибные блюда -- рибні страви -- рыбные блюда -- м'ясні страви -- мясные блюда -- дичина -- дичь -- холодні страви -- холодные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- напої -- напитки -- швидкозаморожені кулінарні вироби -- быстрозамороженные кулинарные изделия -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- харчування школярів -- питание школьников
Анотація: Різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
613.2
М80


    Морозкина, Татьяна Сергеевна.
    Питание для здоровья и во вред [] / Т. С. Морозкина, И. И. Шкребнева. - Минск : Полымя, 1991. - 79 с. : ил. - ISBN 5-345-00563-X : 2.00 р.
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Харчування--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
гигиена питания -- гігієна харчування -- диетотерапия -- дієтотерапія -- лечебное питание -- лікувальне харчування -- рациональное питание -- раціональне харчування -- вегетарианство -- вегетаріанство -- сыроедение -- сироїдіння
Анотація: В популярной форме изложены вопросы рационального питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шкребнева, И. И.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
613.2(075.8)
З-91


    Зубар, Надія Миколаївна.
    Фізіологія харчування: практикум [] : навч. посібник / Н. М. Зубар, Ю. В. Руль, М. К. Булгакова. - К. : Центр учбов. л-ри, 2013. - 207, [1] с. : табл. - Дод.: с. 153-204. - Л-ра: с. 205-207. - ISBN 978-611-01-0423-4 : 50.00 грн
УДК
ББК 51.230я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
індивідуальне фактичне харчування -- индивидуальное фактическое питание -- основи раціонального харчування -- основы рационального питания -- диференційоване харчування -- дифференцированное питание -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- диетическое питание -- дієтичне харчування
Анотація: Висвітлено сучасний стан наук про харчування, принципи раціонального та адекватного харчування різних категорій населення, фізіологічні основи харчування здорових людей, осіб з групи ризику та хворих.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Руль, Юрій Володимирович; Булгакова, Магда Костянтинівна
Примірників всього: 2
ВСМЛ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВСМЛ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

8.
51.204.5
И30


    Йенсен, Бернар.
    Секс, любовь и питание [] = Sex, love & nutrition / Бернар Йенсен ; [пер. с англ. А. Н. Дворядкина]. - Москва : Крон-Пресс, 1995. - 268, [4] с. : рис., табл. - ISBN 5-232-00009-8 : 220000.00 крб
ББК 51.204.5
Рубрики: Сексологія--Популярні видання
   Раціональне харчування--Популярні видання

Кл.слова (ненормовані):
режим питания -- режим харчування -- сексуальні стосунки -- сексуальные отношения -- сексуальное поведение -- сексуальна поведінка -- секс и питание -- секс і харчування -- здорове харчування -- здоровое питание -- дієта -- диета -- лечебное питание -- лікувальне харчування
Анотація: Доктор Б. Йенсен, крупнейший американский специалист по лечебному питанию, рассказывает как покончить со старой жизнью, несущей болезни, печаль и разочарования, и вступить в волшебное царство секса.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дворядкин, А. Н. \пер.\
Примірників всього: 3
ВСМЛ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВСМЛ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

9.
613.2
В75


    Воробьев, Рудольф Ильич.
    Питание и здоровье [] / Р. И. Воробьев. - Москва : Медицина, 1990. - 160 с. : ил. - (Научно-популярная медицинская литература). - Прил.: с. 143-155. - ISBN 5-225-00359-1 : 8.00 грн, 0.40 р грн
УДК
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
рациональное питание -- раціональне харчування -- диетология -- дієтологія -- гигиена питания -- гігієна харчування -- лечебное питание -- лікувальне харчування
Анотація: В книге рассказывается о значении питания для жизнедеятельности организма. Читатели узнают, как правильно питаться, чтобы сохранить здоровье и работоспособность, о пользе и вреде витаминов, мясной, жирной и сладкой пищи при нерациональном их потреблении.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 4
ФОНД (2), АБ (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), АБ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

10.
51.230
Г95


    Гурвич, М. М.
    Как быть здоровым, или семь правил домашней диеты [] / М. М. Гурвич. - М. : Панорама, 1991. - 64 с. : табл. - (Для дома, для семьи). - ISBN 5-85220-151-0 : 1.10 р.
ББК 51.230
Рубрики: Раціональне харчування--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
рациональное питание -- раціональне харчування -- лечебное питание -- лікувальне харчування -- вегетарианство -- вегетаріанство -- лечебное голодание -- лікувальне голодування -- диетическое питание -- дієтичне харчування
Анотація: Рассказывается об основных правилах рационального и лечебного питания, излагаются современные взгляды на вегетарианство.

Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-37 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)