Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пищевые добавки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 29
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-29 
1.
664.8.047
С 53


    Снежкин, Ю. Ф.
    Энергосберегающие теплотехнологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов [] / Ю. Ф. Снежкин, Л. А. Боряк, А. А. Хавин ; рeд. А. А. Долинский. - К. : Наукова думка, 2004. - 227 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 215-225. - ISBN 966-00-0158-4 : 032.10 грн
УДК
ББК 36.816
Рубрики: Харчова промисловість--Ресурсозберігаючі технології
   
Кл.слова (ненормовані):
вторинні сировинні ресурси -- вторичные сырьесые ресурсы -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчові порошки -- пищевые порошки
Анотація: Наведено хімічний склад вихідної сировини та порошків, закономірності процесів теплообміну під час сушіння, подріблення висушеної сировини та розсівання порошку з прикладами використання їх у виробах ,<кондитерських>, <хлібобулочних>, <м'ясомолочних><підприємств> і у <громадському харчуванні>.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Боряк, Л.А.; Хавин, А.А.; Долинский, А.А. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
613.2(075)
Е 45


   
    Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань, М. М. Барановський, Г. О. Білявський та ін. ; за ред. Т. М. Димань. - Київ : Лібра, 2006. - 304 с. : табл., рис. - Бібліогр. в кінці розд. . - ISBN 966-7035-77-8 : 45.50 грн, 054.00 грн, 50.00 грн
УДК
ББК 51.23я73 + 28.08я73
Рубрики: Гігіена харчування--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продовольча безпека -- продовольственная безопасность -- раціональне харчування -- рациональное питание -- гигиена питания -- фізіологія харчування -- физиология питания -- українська кухня -- украинская кухня -- вегетарианство -- вегетаріанство -- лікувальне голодування -- лечебное голодание -- роздільне харчування -- раздельное питание -- дитяче харчування -- детское питание -- харчовий раціон -- рацион питания -- зберігання харчової продукції -- хранение продуктов питания -- ідентифікація харчової продукції -- идентификация пищевой продукции -- дослідження харчових продуктів -- исследование пищевых продуктов -- харчові добавки -- пищевые добавки -- модифікованиі продукти -- модифицированные продукты -- харчові інфекції -- пищевые инфекции -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- гельмінтози -- гельминтозы -- биологически активные добавки -- біологічно активні добавки -- радіозахисне харчування -- радиактивное питание -- детоксикація організму -- детоксикация организма
Анотація: Концептуальні та практичні аспекти екотрофології - нової для нашої країни науки, теоретичний каркас якої тільки формується. Особливу увагу приділено екологічним проблемам харчування, розкрито санітарно-гігієнічне значення їжі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Барановський, М.М.; Білявський, Г.О.; Власенко, О.В.; Мороз, Л.В.; Димань, Т.М. \ред.\
Примірників всього: 4
БГ (1), ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: БГ (1), ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

3.
613.2
В80


   
    Вплив харчування на здоров'я людини [] : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації] / Пішак В. П. [та ін.] ; за ред. Радька М. М. - Чернівці : Книги-XXI, 2006. - 500 с. : табл. - Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499. - ISBN 966-8653-45-9 : 50.00 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Харчування--Вплив на організм--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
питание -- функції їжі -- функции питания -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- поживні речовини -- полезные вещества -- харчування дітей -- питание детей -- забруднення продуктів харчування -- загрязнение продуктов питания -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- фальсифікації харчової продукції -- фальсификации пищевых продуктов -- санитарная экспертиза пищевых продуктов -- санітарна експертиза харчової продукції -- дослідження харчових продуктів -- исследование пищевых продуктов -- гігієнічний контроль продуктів -- гигиенический контроль продуктов -- білки -- белки -- амінокислоти -- аминокислоты -- ліпіди -- липиды -- холестерин -- вуглеводи -- углеводы -- харчові волокна -- пищевые волокна -- цукор -- сахар -- водорозчинні вітаміни -- водорастворимые витамины -- жиророзчинні вітаміни -- жирорастворимые витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- мікроелементи (біол.) -- микроэлементы (биол.) -- вода -- питний режим -- питьевой режим -- правила харчування -- правила питания -- травна система -- пищеварительная система -- обмін речовин у дітей -- обмен веществ у детей -- забруднення нітратами -- загрязнение нитратами -- радіаційна обробка продуктів харчування -- радиационная обработка продуктов питания -- забруднення пестицидами -- загрязнение пестицидами -- забруднення важкими металами -- загрязнения тяжелыми металлами -- харчові добавки -- пищевые добавки -- кишкові інфекції -- кишечные инфекции -- гельмінтози -- гельминтозы -- харчові токсикоінфекції -- пищевые токсикоинфекции -- харчові токсикози -- пищевые токсикозы -- отруєння грибами -- отравление грибами -- отруєння рослинами -- отравление растениями -- отруєння продуктами -- отравление продуктами -- отруєння хімічними домішками -- отравление химическими примесями -- зберігання харчових продуктів -- хранение пищевых продуктов -- вода питна -- вода питьевая -- дослідження хліба -- исследование хлеба -- дослідження овочів -- исследование овощей -- дослідження фруктів -- исследование фруктов -- дослідження молока -- исследование молока -- дослідження м'яса -- исследование мяса -- дослідження ковбасних виробів -- исследование колбасных изделий -- дослідження банкових консервів -- исследование баночных консервов -- качество чая -- якість чаю -- якість кави -- качество кофе -- дослідження рослинних олій -- исследование растительных масел -- якість алкогольних напоїв -- качество алкогольных напитков -- раціони харчування -- рационы питания -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- теплова обробка продуктів -- тепловая обработка продуктов
Анотація: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пішак, Василь Павлович; Радько, Михайло Михайлович; Бабюк, Анатолій Васильович; Воробйов, Олександр Олександрович; Рогозинський, Мирон Степанович; Романів, Людмила Вікторівна; Федорова, Олена Євгенівна; Марценяк, Ігор Валер'янович; Радько, Михайло Михайлович \ред.\
Примірників всього: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Знайти схожі

4.
613.2(075.8)
Г46


    Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підручник : у 2 кн. / за ред. В. І. Ципріяна. - К. : Медицина, 2007. - ISBN 966-8144-52-X.
   Кн. 2 / [В. І. Ципріян та ін.]. - 544 с. : табл. - Л-ра в кінці розд. - Дод.: с. 494-543. - ISBN 966-8144-03-1 : 153.00 грн
УДК
ББК 51.23я73
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
гігієнічні вимоги -- гигиенические требования -- аліментарна токсикологія -- алиментарная токсикология -- доброякісність їжі -- доброкачественность еды -- харчові добавки -- пищевые добавки -- радіаційна безпека -- радиационная безопасность -- епідемічна безпека їжі -- эпидемиологическая безопасность еды -- громадське харчування -- общественное питание -- харчова продукція -- пищевая продукция -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- ботулізм -- ботулизм -- харчова стафілакокова інтоксикація -- пищевая стафилакоковая интоксикация -- бактеріальні харчові токсикоінфекції -- бактериальные пищевые токсикоинфекции -- скомбротоксикоз -- харчові мікотоксикози -- пищевые микотоксикозы
Анотація: Описано гігієнічні вимоги до сучасних технологічних процесів виробництва основних харчових продуктів. Грунтовно проаналізавано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ципріян, Віктор Іванович \ред.\; Ципріян, Віктор Іванович; Матасар, Ігнат Тимофійович; Слободкін, Валерій Іванович; Козярін, І. П.
Примірників всього: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (2)
Знайти схожі

5.
613(075)
Ч44


    Чепига, Михайло Петрович.
    Стимуляція здоров'я та інтелекту [] / М. П. Чепига, С. М. Чепига. - 2-ге вид., переробл. і допов. - К. : Знання, 2006. - 348 с. : мал. - Дод.: с. 321-329. - Л-ра: с. 332-346. - ISBN 966-346-066-0 : 57.80 грн
УДК
ББК 51я73
Рубрики: Охорона здоров'я--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
музика в навчанні -- музыка в обучении -- здоров'я людини -- здоровье человека -- музикотерапія -- музыкотерапия -- інтелект -- интеллект -- лікувальні звуки -- лечебные звуки -- ароматерапія -- ароматерапия -- ефірні олії -- эфирные масла -- енергоінформаційний обмін -- энергоинформационный обмен -- біоенергетичний вампіризм -- биоэнергетический вампиризм -- біополе людини -- биополе человека -- чакри -- чакры -- енергетика житла -- энергетика жилья -- біоенергетичні резонатори -- биоэнергетические резонаторы -- харчові добавки -- пищевые добавки -- колір в інтер'єрі -- цвет в интерьере
Анотація: Вперше комплексно висвітлюється проблема оздоровленя людини, стимулюючого впливу на навчання і працездатність енергетики музики, запахів, кольорів, довкілля.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Чепига, Світлана Михайлівна
Примірників всього: 2
ВСМЛ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВСМЛ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
366.436/438(477)(094.5)
У45


   Україна. Закони.

   
    Закон України "Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини" [] : за станом на 20 берез. 2003 р. / Верховна Рада України. - Офіц. вид. - Київ : Парлам. вид-во, 2003. - 22 с. - (Закони України). - ISBN 966-611-219-1 : 01.83 грн
УДК
ББК 67.9(4УКР)304.3
Рубрики: Харчові продукти--Якість та безпека--Україна--Керівні й законодавчі матеріали
   Харчова промисловість--Україна--Керівні й законодавчі матеріали

   
Кл.слова (ненормовані):
безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- сертифікація харчових продуктів -- сертификация пищевых продуктов -- спеціальні харчові продукти -- специальные пищевые продукты -- біологічно-активні добавки -- биологически-активные добавки -- продовольча сировина -- продовольственное сырье -- супутні матеріали -- сопутствующие товары -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчова цінність продукту -- пищевая ценность продукта -- продовольча продукція -- продовольственная продукция -- фальсифікована продовольча продукція -- фальсифицированная продовольственная продукция -- неякісна продовольча продукція -- некачественная продовольственная продукция -- небезпечна продовольча продукція -- небезопасная продовольственная продукция -- санітарно-епідеміологічний сертифікат -- санитарно-эпидемиологический сертификат -- знищення харчових продуктів -- уничтожение пищевых продуктов -- якість харчового продукту -- качество пищевого продукта -- сертифікат відповідності -- сертификат соответствия -- нові харчові продукти -- новые пищевые продукты -- маркування харчових продуктів -- маркировка пищевых продуктов -- реклама харчових продуктів -- реклама пищевых продуктов
Анотація: Цей Закон встановлює правові засади забезпечення якості та безпеки харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Верховна Рада України
Примірників всього: 1
БГ (1)
Свободны: БГ (1)
Знайти схожі

7.
619(477)
У45


   Україна. Закони.

   
    Закони України "Про ветеринарну медицину" [] ; Про відповідальність підприємст, установ та організацій за порушення законодавства про ветеринарну медицину : (за станом на 25 січ. 2000 р.) / Верховна Рада України. - Офіц. вид. - Київ : Парлам. вид-во, 2000. - 44 с. - (Закони України). - ISBN 966-611-031-8 : 01.47 грн
УДК
ББК 67.9(4УКР)304
Рубрики: Ветеринарія--Правове регулювання--Україна--Керівні й законодавчі матеріали
   
Кл.слова (ненормовані):
ветеринарна медицина -- ветеринарная медицина -- ветеринарно-санітарна експертиза -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- харчові продукти тваринного походження -- пищевые продукты животного происхождения -- захист тварин -- защита животных -- епізоотія -- эпизоотия -- карантин профілактичний -- карантин профилактический -- карантин тварин -- карантин животных -- рослинні корми -- растительные корма -- корми тваринного походження -- корма животного происхождения -- кормові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- тварини -- животные -- фармакопея -- ветеринарні норми -- ветеринарные нормы -- ветеринарний контроль -- ветеринарный контроль -- карантинные болезни животных -- карантинні хвороби тварин -- протиепізоотичні заходи -- противоэпизоотические мероприятия
Анотація: Ці Закони визначають загальні правові, організаційні та фінансові основи ветеринарної медицини, вимоги щодо ветеринарно-санітарної безпеки продуктів тваринництва та охорони довкілля.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Верховна Рада України
Примірників всього: 1
БГ (1)
Свободны: БГ (1)
Знайти схожі

8.
612.3
О-75


   
    Основи харчування [] : теорія та практичні застосування / [Власенко Т. В. [та ін.] ; за ред. Г. П. Грибана. - Житомир : Рута, 2010. - 884 с. : табл., рис. - Скор.: с. 15-16. - Бібліогр. в кінці розд. - Слов. термінів.: с. 873-881. - ISBN 978-617-581-012-5 : 60.00 грн
УДК
ББК 75.0
Рубрики: Фізична культура і спорт--Навчальні видання
   Харчування--Гігієна--Навчальні видання

   Харчування--Екологія--Навчальні видання

   Харчові продукти--Забруднення--Навчальні видання

   Харчові отруєння--Навчальні видання

   Спортсмени--Харчування--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- теорія харчування -- теория питания -- національна кухня -- национальная кухня -- лікувальне голодування -- лечебное голодание -- травлення -- пищеварение -- вегетаріанство -- вегетарианство -- вуглеводи -- углеводы -- жири -- жиры -- білки -- белки -- забруднення води -- загрязнение воды -- екологія харчування -- екология питания -- харчові добавки -- пищевые добавки -- генетично модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- штрихове кодування продтоварів -- штриховое кодирование пропродуктов -- культура харчування -- культура питания -- харчові раціони -- пищевые рационы -- вітаміни -- витамины -- транквілізатори -- транквилизаторы -- допінг у спорті -- допинг в спорте -- спортивне харчування -- спортивное питание
Анотація: Теоретичні та практичні аспекти харчування стдентської молоді у різних умовах життєдіяльності та під час занять фізичною культурою та спортом. Проблеми сучасного харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Власенко, Т. В.; Грибан, Г. П.; Грибан, Н. Г.; Денисовець, А. П.; Грибан, Г. П. \ред.\
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

9.
504.75
Ш49


    Шеремета, Володимир.
    Екологічний дороговказ [] : маленькі поради для великих змін / Володимир Шеремета. - Івано-Франківськ : Нова Зоря, 2009. - 160 с. : іл. - Л-ра: с. 152-153. - Предм. покажч.: с. 154-159. - ISBN 978-966-398-043-0 : 12.00 грн
УДК
ББК 20.7
Рубрики: Екологія людини--Популярні видання
   Екологічна культура--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
раціональне природокористування -- рациональное природопользование -- екологічна культура -- экологическая культура -- раціональне теплозбереження -- рациональное теплосбережение -- екологія та здоров'я -- экология и здоровье -- охорона лісу -- охрана леса -- енергозберігаючі лампочки -- энергосберегающие лампочки -- екологія -- экология -- харчові добавки -- пищевые добавки -- екологічне маркування -- экологическая маркировка -- енергозбереження -- энергосбережение -- забруднення повітря -- загрязнение воздуха -- відходи -- отходы -- сміття -- мусор
Анотація: Поради, як кожна людина може у значній мірі знизити рівень негативного впливу своєї повсякденної діяльності на навколишнє середовище.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

10.
323(477):327.5
С31


    Сенченко, Николай Иванович.
    Общество истребления - стратегическая перспектива "демократических реформ" [] / Н. И. Сенченко ; Межрегион. акад. упр. персоналом. - Киев : МАУП, 2004. - 219 с. - (Библиотека журнала "Персонал"). - Лит.: с. 219-220. - ISBN 966-608-457-0 : 13.80 грн
УДК
ББК 66.2(0) + 66.3(4УКР0
Рубрики: Політика--Україна--Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
геноцид -- генная инженерия -- генна інженерія -- биотехнологии -- біотехнології -- пищевые добавки -- харчові добавки
Анотація: В книге всесторонне рассмотрены причины мировой проблемы, довлеющей над украинским народом, как и над многими народами третьего мира, - депопуляция населения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Межрегиональная академия управления персоналом
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-29 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)