Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Бердичівська МЦБС (1)Житомирська ЦРБ (1)Радомишльська ЦРБ (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=ресторани<.>
Загальна кількість знайдених документів : 72
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
811.111(075)
В 75


    Воробьева, С. А.
    Деловой английский язык для ресторанного бизнеса [Текст] = Business English for Restaurants and Catering / С.А. Воробьева. - М. : Филоматис, 2006. - 272 p. - (Серия "ENGLISH"). - ISBN 5-98111-077-5 :
УДК
ББК 81.432.1-923.7
Рубрики: Англійська мова--Діловодство--Навчальні видання для вищої школи
   Громадське харчування

   
Кл.слова (ненормовані):
РЕСТОРАНИ -- РЕСТОРАНЫ -- МЕНЮ -- КУХНЯ (ПОМЕШКАННЯ) -- КУХНЯ (ПОМЕЩЕНИЕ) -- ФРАНЧАЙЗИНГ
Анотація: Цель пособия-закрепление профессиональной терминологии на базе оригинальных текстов и материалов зарубежной прессы о предприятиях общественного питания, а также ознакомление студентов с коммерческими аспектами работы ресторанов. Современные тенденции развития мирового ресторанного бизнеса, новые передовые технологии и экологические подходы в организации предприятий общественного питания требуют от специалистов постоянного профессионального совершенствования, и данное пособие может быть использовано для этих целей Структура разделов позволяет развивать все виды речевой деятельности и моделировать процесс обучения в соответствии с практическими потребностями каждой группы обучамых. Пособие предназначено для лиц, владеющих английским языком на уровне Intermediatе, и рассчитано на 120-160 учебных часов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ
Свободных экз. нет
Знайти схожі

2.
338.46(477.42)
Г73


   
    Готельне та ресторанне господарство Житомирщини [] : стат. збірник. - Житомир : Голов. упр. стат. у Житомир. обл., 2007. - 47 с. : табл., граф. - 35.12 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4Ж)441
Рубрики: Готелі--Житомирська область, 2002-2006 рр.--Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 2002-2006 рр.--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Готелі, 2002-2006 рр. -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Ресторани, 2002-2006 рр. -- Статистичні матеріали

Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- готелі -- ресторани -- статистика Житомирщини
Анотація: У збірнику вміщено дані про готельне та ресторанне господарство Житомирської області у 2002-2006 роках.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Комунальне господарство 4.06
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

3.


    Natal'chenko, A.
    Modern British Cooking [Текст] / A. Natal'chenko // English Шкільний світ : Language & Culture Weekly. - 2008. - N 4. - P17-19 : il.
Рубрики: Кухня Великобританії--Ресторани--Лондон
   

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 1 : ІН (1)
Вільні: ІН (1)

Знайти схожі

4.
640.43(075.8)
А87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посіб. / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. - 2-ге вид. - Київ : Центр учбов. л-ри : Інкос, 2008. - 384 с. - Дод.: с. 363-381. - ISBN 978-966-364-648-0 : 60.00 грн, 065.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани
   
Кл.слова (ненормовані):
продукція ресторану -- кейтеринг -- технологія супів -- якість продукції -- лабораторний аналіз проб -- теплова кулінарна обробка -- складання рецептур -- технологія соусів -- технологія страв з картоплі -- технологія страв з круп -- технологія страв з риби -- технологія кулінарної продукції -- технологія холодних страв -- технологія солодких страв -- технологія борошняних страв -- технологія кондитерських страв
Анотація: Характеристика та технологія приготування ресторанних страв, вимоги до якості та безпеки сировини та готової продукції.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Іванникова, Тетяна Вікторівна; Архіпова, Анастасія Вікторівна
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

5.
338.46(477.42)
Г 73


   
    Готельне та ресторанне господарство Житомирщини [] : стат. збірник / Голов. упр. статистики у Житомир. обл. - Житомир : Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2008. - 46 с. : іл., табл. - 36.50 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР-4Ж)441
Рубрики: Готелі--Житомирська область, 2003-2007 рр.--Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 2003-2007 рр.--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Готелі, 2003-2007 рр. -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Ресторани, 2003-2007 рр. -- Статистичні матеріали

Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- статистика Житомирщини -- готельне господарство -- ресторанне господарство
Анотація: У збірнику вміщено дані про готельне та ресторанне господарство Житомирської області у 2003-2007 роках.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Комунальне господарство 4.06; Голов. упр. статистики у Житомир. обл.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
311(477.42)
М 52


   
    Мережа роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств Житомирської області у 2007 році [] : стат. бюлетень / Голов. упр. статистики у Житомир. обл. - Житомир : Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2008. - 48 с. : табл. - 28.90 грн
УДК
ББК 65.051.9(4УКР-4Ж)42
Рубрики: Роздрібна торгівля--Житомирська область, 2007 р.--Статистичні матеріали
   Ресторани--Житомирська область, 2007 р.--Статистичні матеріали

   Житомирська область--Роздрібна торгівля, 2007 р. -- Статистичні матеріали
    Житомирська область--Ресторани, 2007 р. -- Статистичні матеріали

Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- статистика Житомирщини -- торгівля товарами -- ресторанне господарство
Анотація: Наведено статистичні дані про стан роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств Житомирської області у 2007 році.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Торгівля. Кооперація 4.08; Державний комітет статистики України; Головне управління статистики у Житомирській області
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
640.432
С60


    Солдатенков, Дмитрий Вадимович.
    Современный ресторан: новые форматы [] / Дмитрий Солдатенков. - М. : Ресторан. ведомости, 2006. - 144 с. : рис., фото.цв. - ISBN 5-98176-040-0 : 135.00 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Ресторани--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
корпоративные столовые -- корпоративні столови -- ресторан-"трансформер" -- рестораны самообслуживания -- ресторани самообслуговування -- free flow -- рестораны фуд-корт
Анотація: Принципы работы ресторанов-самообслуживания, корпоративных столовых, ресторанов-" трансформеров".

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
640.43(075.8)
С 24


    Світлична, Марія Луківна.
    Особливості ресторанного сервісу [] : навч. посібник-практикум / М. Л. Світлична. - Житомир : Полісся, 2009. - 368 с. : іл., табл. - Дод.: с. 127-361. - Л-ра: с. 362-367. - ISBN 978-966-655-483-6 : 027.00 грн
УДК
ББК 65.424я73
Рубрики: Ресторанна справа
   Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- ресторанно-готельний сервіс -- ресторанно-гостиничный сервис -- готельно-туристичний сервіс -- гостинично-туристический сервис -- кейтиренгові послуги -- кейтиренговые услуги -- харчування туристів -- питание туристов -- ленч -- бізнес-ланч -- бизнес-ланч -- "Шведський стіл" -- "Шведский стол" -- меню -- буфетне обслуговування -- буфетное обслуживание -- сервування -- сервирование -- культура застілля -- культура застолья
Анотація: Сучасні підходи до організації роботи обслуговуючого персоналу у закладах ресторанного господарства щодо раціональної організації обслуговування. Коротка історична довідка про культуру застілля, стиль життя та етикет громадян різних країн, звичаї, традиції побуту, харчування в легендах та переказах, національну символіку та знаменні дати різних країн. Вміщені семінарські, лабораторні та практичні заняття з кожної теми, методичні рекомендації щодо самостійного вивчення курсу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

9.
642.5(075.8)
А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 342 с. : рис. - ISBN 978-966-364-867-5 : 091.00 грн, 104.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Ресторани--Громадське харчування--Організація--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанні послуги -- ресторанные услуги -- торгівельні приміщення -- торговые помещения -- інтер'єр ресторану -- интерьер ресторана -- ресторанний буфет -- ресторанный буфет -- устаткування залів -- оборудование залов -- столовий посуд -- столовая посуда -- меню -- прейскурант -- підготовка до обслуговування -- подготовка к обслуживанию -- обслуговування в ресторанах -- обслуживание в ресторане -- подача страв і напоїв -- подача блюд и напитков -- банкет -- фуршет -- банкет-коктейль -- банкет чай -- буфет-фуршет-гірка -- банкет прийом "шведський стіл" -- банкет прием "шведский стол" -- спеціальне обслуговування -- специальное обслуживание -- харчування пасажирів -- питание пассажиров -- обслуговування весіль -- обслуживание свадеб -- прогресивні технології -- прогрессивные технологии -- обслуговування виробничих підприємств -- обслуживание производственных предприятий -- харчування учнів шкіл -- питание учеников школо -- питание студентов -- харчування студентів
Анотація: Процес, форми і методи обслуговування в закладах ресторонного господарства різних типів і класів, правила подання страв і напоїв, культури їх споживання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Русавська, В.А.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

10.
663.22(075.8)
А 87


    Архипов, Виктор Витальевич.
    Организация работы сомелье (все о вине в ресторане) [] : учеб. пособие / В. В. Архипов, В. Г. Крюковская. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 304 с. : рис., табл. - Прил.: с.296. - ISBN 978-966-364-851-4 : 081.40 грн, 96.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сомелье -- сомельє -- винный ассортимент -- винний асортимент -- классификация вин -- класифікація вин -- вина України -- вина Украины -- вина ближнего зарубежья -- вина ближнього зарубіжжя -- вина Европы -- вина Європи -- вина Нового Света -- вина Нового Світу -- вина Азии -- вина Азії -- вина Африки -- крепкие алкогольные напитки -- міцні алкогольні напої -- табачный сервис -- тютюнний сервіс -- посуда сомелье -- посуд сомельє -- энотека ресторана -- енотека ресторану -- дегустация вина -- дегустація вина
Анотація: Технология и организация работы с алкогольными напитками на предприятиях гостиннично-ресторанного сервиса.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Крюковская, В.Г.
Примірників всього: 2
АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: АБ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)