Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=какао<.>
Загальна кількість знайдених документів : 18
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-18 
1.
664.1(075)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [] : підруч. / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова ; М-во освіти і науки Украіни, Львів. комерц. акад. - 2-ге вид., переробл. і допов. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2008. - 616 с. : рис., табл. - Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594. - ISBN 978-966-364-694-7 : 100.00 грн, 119.00 грн, 60.00 грн
УДК
ББК 36.84я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
крохмаль -- крохмалепродукти -- цукор -- підсолоджуючі речовини -- цукрозамінники -- мед натуральний -- мед штучний -- кондитерський ринок України -- кондитерська сировина -- мармелад -- пастила -- варення -- цукати -- карамель -- шоколад -- какао-порошок -- цукерки -- драже -- ірис -- жувальна гумка -- халва -- борошняні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- дієтичні кондитерські вироби -- якість
Анотація: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лозова, Тетяна Михайлівна; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівська комерційна академія
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
663.9(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Асортимент і якість кондитерських виробів [] : навч. посіб. / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2009. - 636 с. : рис., табл. - Літ.: с. 633. - ISBN 978-966-364-899-6 : 106.00 грн, 126.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Кондитерські вироби--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мармеладно-пастильні вироби -- карамель -- шоколад і какао -- цукерки -- халва -- печиво -- крекери -- пряникові вироби -- вафлі -- торти і тістечка -- кекси -- рулети і бісквіти -- дієтичні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- якість кондитерських виробів
Анотація: Товарознавча характеристика асортименту кондитерських виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лебединець, Віра Тарасівна
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

3.
641.5(031)
З-80


   
    Золотая энциклопедия кулинарии []. - Донецк : БАО, 2010. - 573, [3] с. : ил. - ISBN 978-966-548-024-2 : 38.00 грн
УДК
ББК 36.992я2
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутербродные массы -- бутербродні маси -- салаты -- салати -- мясные закуски -- м'ясні закуски -- закуски из рыбы -- закуски з риби -- первые блюда -- перші блюда -- бульоны -- бульйони -- борщи -- борщі -- рассольники -- розсольники -- солянки -- супы -- супи -- супы-пюре -- супи-пюре -- супи-молочные -- супи-молочні -- сладкие супы -- солодкі супи -- соусы -- соуси -- заправки -- вторые мясные блюда -- другі м'ясні страви -- говядина -- телятина -- свинина -- баранина -- блюда из птицы -- страви з птиці -- крольчатина -- крільчатина -- зайчатина -- субпродукты -- субпродукти -- блюда из рыбы -- страви з риби -- рыба отварная -- риба відварена -- рыба жареная -- риба смажена -- рыба тушеная -- риба тушкована -- рыба запеченная -- риба запечена -- отварные овощи -- відварені овочі -- запеченные овощи -- запечені овочі -- запеченные грибы -- запечені гриби -- тушеные овощи -- тушковані овочі -- тушеные грибы -- тушковані гриби -- жареные овощи -- смажені овочі -- жареные грибы -- смажені гриби -- блюда из круп -- страви з круп -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из макарон -- страви з макарон -- изделия из теста -- вироби з тіста -- пироги -- пряности и приправы -- прянощі і приправи -- рыбники -- рибники -- кулебяки -- пицца -- піцца -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- блюда из творога -- страви з сиру -- блюда из яиц -- страви з яєць -- мороженое -- морозиво -- напитки -- напої -- чай -- кофе -- какао -- шоколад -- сладкие блюда -- солодкі страви -- квас -- соки -- молочные напитки -- молочні напої -- глазури -- глазурі -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- песочное тесто -- пісочне тісто
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
615.32
Н57


    Неумывакин, Иван Павлович.
    Энциклопедия растительных масел [] : красота и здоровье / И. П. Неумывакин. - М. ; СПб. : Диля, 2011. - 270, [2] с. : ил. - ISBN 978-5-4236-0041-9 : 162.00 грн
УДК
ББК 53.591
Рубрики: Фітотерапія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
жирные масла -- жирні олії -- применение жирных масел -- застосування жирних олій -- растительные масла -- рослинні олії -- авокадо масло -- авокадо олія -- арахисовое масло -- арахісова олія -- ванили масло -- ванілі олія -- горчичное масло -- гірчична олія -- жожоба масло -- жожоба олія -- зародышей пшеницы масло -- зародків пшениці олія -- касторовое масло -- касторова олія -- какао-масло -- календулы масло -- ногіток олія -- кедровое масло -- кедрова олія -- кокосовое масло -- кокосова олія -- кофе масло -- кави олія -- кукурузное масло -- кукурудзяна олія -- кунжутное масло -- кунжутна олія -- льняное масло -- лляна олія -- миндальное масло -- мигдальна олія -- облепиховое масло -- обліпихова олія -- оливковое масло -- оливкова олія -- пальмовое масло -- пальмова олія -- рыжиковое масло -- рижія олія -- хлопковое масло -- бабовняна олія -- черники масло -- чорниці олія -- шиповника масло -- шипшини олія -- Аюрведа -- применение растительных масел -- застосування рослинних олій -- эфирные масла -- ефірні олії -- кулинария -- кулінарія -- медицина -- косметология -- косметологія -- рецепты применения растительных масел -- рецепти застосування рослинних олій
Анотація: Сведения о наиболее важных видах растительных масел, находящих применение в кулинарии, медицине и косметологии.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
620.2(075)
Ч-44


    Чепурной, Иван Петрович.
    Товароведение и экспертиза кондитерских товаров [] : учебник / И. П. Чепурной. - 3-е изд. - М. : "Дашков и К°", 2007. - 414, [2] с. : табл. - Лит.: с. 409. - ISBN 5-91131-351-0 : 67.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Товарознавство--Кондитерські вироби--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
крахмал -- крахмалопродукты -- крохмалопродукти -- сахар -- цукор -- интенсивные подсластители -- інтенсивні підсолоджувачі -- мед -- искусственный мед -- штучний мед -- классификация кондитерских изделий -- класифікація кондитерських виробів -- жиросодержащие кондитерские изделия -- жировмісні кондитерські вироби -- какао-продукт -- фруктово-ягодные кондитерские изделия -- фруктово-ягідні кондитерські вироби -- сахаристые кондитерские изделия -- цукрові кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- восточные сладости -- східні солодощі
Анотація: Характеристика и особенности классификации кондитерских товаров, описываются факторы, формирующие и сохраняющие их качество.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
621.798.1(075.8)
С40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство пакувальних матеріалів і тари [] : підручник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня, В. Т. Лебединець. - К. : Знання, 2014. - 543 с. : рис., табл. - Літ.: с. 541. - ISBN 978-617-07-0174-9 : 152.00 грн
УДК
ББК 30.69я73
Рубрики: Товарознавство--Матеріали--Тара--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
розвиток упаковки -- развитие упаковки -- стандартизація тари -- стандартизация тары -- уніфікація тари -- унификация тары -- папір -- бумага -- картон -- ринок упаковки -- рынок упаковки -- дерев'яна тара -- деревянная тара -- металлическая тара -- скляна тара -- стеклянная тара -- полімерна тара -- полимерная тара -- біорозкладні пакувальні матеріали -- биоразлагаемые упаковочные материалы -- їстівні плівки -- съедобные пленки -- етикетки -- этикетки -- утилізація тари -- утилизация тары -- пакувальні матеріали -- упаковочные материалы -- упаковки для напоїв -- упаковки для напитков -- пакування для кави -- упаковки для кофе -- пакування какао-продуктів -- упаковки какао-продуктов -- пакування чаю -- упаковки чая -- пакування молока -- упаковки молока -- пакування м'яса -- упаковки мяса -- ковбасні оболонки -- колбасные оболочки -- пакування риби -- упаковки рыбы -- пакування замороженої продукції -- упаковки замороженной продукции -- упаковки для соусів -- упаковки для соусов -- упаковка фаст-фудів -- упаковка фаст-фудов -- упаковка дріжджів -- упаковка дрожжей -- вакуумные упаковки -- вакуумні упаковки
Анотація: Наводиться товарознавча характеристика основних і допоміжних пакувальних матеріалів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Завгородня, Валентина Михайлівна; Лебединець, Віра Тарасівна
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
36.83я2
Р 65


    Ройтер, Исаак Менашевич.
    Сырье хлебопекарного производства [] : справ. пособие / И. М. Ройтер. - Киев : Техніка, 1972. - 208 с. : рис., табл. - Лит.: с. 189. - 0.74 р.
УДК
ББК 36.83я2
Рубрики: Харчове виробництво--Сировина--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мука -- борошно -- сахар -- цукор -- мед -- крахмал -- патока -- молочные продукты -- молочні продукти -- яйцепродукты -- яйцепродукти -- жиры -- жири -- какао-бобы -- какао-боби -- какао-порошок -- кофе -- кава -- плодово-ягодное сырье -- плодово-ягідна сировина -- орехи -- горіхи -- масличные семена -- олійне насіння -- пряности -- пряності -- желирующие вещества -- желюючі речовини -- разрыхлители теста -- розпушувачі тіста
Анотація: Изложены данные о сырье, применяемом в хлебопекарном производстве для выработки хлебобулочных, сухарных, бараночных и мучных кондитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
Шифр: nati/2018/1
   Журнал

Наука та інновації [Текст] : укр. огляд. журн. майбутнього. - Київ : Академперіодика, 2005 - . - ISSN 18152066. - Виходит раз на два місяця
2018р. N 1
Зміст:
Лаврич, Ю. Н. Особенности научного обеспечения создания перспективных образцов радиоэлектронной аппаратуры / Ю. Н. Лаврич. - С.15-25. - Библиогр. в конце ст.
Березовский, Ю. В. Технічні рішення процесу тіпання луб'яної сировини / Ю. В. Березовский. - С.26-39. - Библиогр. в конце ст. : рис.
Радзієвська, І. Г. Технологія двостадійного фракціонування пальмової олії для виробництва замінників какао-масла / І. Г. Радзієвська, О. П. МельникО. О. Галенко. - С.40-49. - Библиогр. в конце ст. : рис.
Хіміч, О. М. Основи створення розподіленої інформаційної технології підтримки науково-організаційної діяльності НАН Укораїни / О. М. Хіміч [та ін.]. - С.53-66. - Библиогр. в конце ст. : рис.
Інші автори: Івлічев В. П., Мальчевський І. А., Беспалов С. А.
Головинський, А. Л. Суперкомп'ютер як платформа для інноваційного розвитку / А. Л. Головинський, А. Л. МаленкоО. ю. Роганова. - С.67-79. - Библиогр. в конце ст. : рис.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

9.


    Радзієвська, І. Г.
    Технологія двостадійного фракціонування пальмової олії для виробництва замінників какао-масла [] / І. Г. Радзієвська, О. П. Мельник, О. О. Галенко // Наука та інновації = Science and Innovation. - 2018. - N 1. - С. 40-49 : рис. - Библиогр. в конце ст. . - ISSN 1815-2066
Рубрики: Субтропічні культури--Олії--Виробництво
Кл.слова (ненормовані):
пальмова олія -- фракціонування олії -- швидкість охолодження олії -- рослинні жири

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мельник, О. П.; Галенко, О.О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

10.
663.916
К59


    Кокашинский, Георгий Романович.
    Производство шоколадных изделий [] : учеб. пособие / Г. Р. Кокашинский. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Пищевая пром-сть, 1973. - 304 с. : рис., табл. - 0.59 р.
УДК
ББК 36.86я722
Рубрики: Цукерки--Технологія виготовлення--Навчальні видання
   Шоколад--Цукерки--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
шоколадные изделия -- шоколадні вироби -- шоколадные массы -- шоколадні маси -- формование шоколадных изделий -- формування шоколадних виробів -- пористый шоколад -- пористий шоколад -- какао порошок
Анотація: [Приведены основное сырье и вспомогательные материалы, используемые при производстве шоколадных изделий, и технологические схемы их производства.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

 1-10    11-18 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)