Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=виробництво кондитерських виробів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
36.86я722
Д72


    Драгилев, Абрам Иосифович.
    Оборудование для производства мучных кондитерских изделий [] : учебник для сред. проф.-техн. училищ / А. И. Драгилев. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 320 с. : рис. - (Учебники и учебные пособия для подготовки кадров массовых профессий). - Прил.: с. 317. - Лит.: с. 318. - ISBN 5-10-000867-9 : 0.80 р.
ББК 36.86я722
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
производство кондитерских изделий -- виробництво кондитерських виробів -- мучные кондитерские изделия -- кондитерское производство -- кондитерське виробництво -- кондитерское оборудование -- кондитерське обладання
Анотація: Рассмотрено оборудование для приема, хранения, транспортирования и подготовки сырья и полуфабрикатов для производства мучных кондитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
36-1я73
Л12


   
    Лабораторный практикум по общей технологии пищевых производств [] : учеб. пособие / [А. А. Виноградова [и др.] ; под ред. Л. П. Ковальской. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 336 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 334. - ISBN 5-10-002282-5 : 3.70 крб.
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевые производства -- состав сырья -- склад сировини -- состав готовой продукции -- склад готової продукції -- производство хлеба -- виробництво хліба -- производство кондитерских изделий -- виробництво кондитерських виробів -- производство макаронных изделий -- виробництво макаронних виробів -- производство пищевых концентратов -- виробництво харчових концентратів
Анотація: Методы анализа качества сырья для производства хлеба, кондитерских, макаронных изделий и пищеконцентратов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Виноградова, Антонина Алексеевна; Мелькина, Галина Михайловна; Фомичева, Лидия Алексеевна; Шебершнева, Нелли Николаевна; Ковальская, Л. П. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)