Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=заморожування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 26
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-26 
1.
631.56(075)
Ш94


    Широков, Евгений Петрович.
    Технология хранения и переработки плодов и овощей с основами стандартизации [] : учебник для студ. высш. учеб. заведений / Е. П. Широков. - М. : Агропромиздат, 1988. - 319 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 311. - Предм. указ.: с. 316-317. - Прил.: с. 312-315. - ISBN 5-10-000410-Х : 1.10 руб.
УДК
ББК 36.91я73 + 41.48я73
Рубрики: Зберігання--Овочі--Плодоягідні--Навчальні видання для вищої школи
   Переробка--Овочі--Плодоягідні--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
химический состав плодов -- хімічний склад плодів -- химический состав овощей -- хімічний склад овочів -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- гликозиды -- глікозіди -- товарное качество плодоовощной продукции -- товарна якість плодоовочівної продукції -- хранение плодоовощной продукции -- зберігання плодоовочівної продукції -- полевое хранение -- польове зберігання -- снегование овощей -- снігування овочів -- холодильники -- консервирование тепловой стерилизацией -- консервування тепловою стерилізацією -- овощные консервы -- овочні консерви -- плодово-ягодные компоты -- плодово-ягідні компоти -- маринование -- маринування -- консервирование сахаром -- консервування цукром -- быстрое замораживание -- швидке заморожування -- сушка -- сушіння -- микробиологические методы консервирования -- мікробіологічні методи консервування -- химические консерванты -- хімічні консерванти
Анотація: Характеристики методов и технологии хранения и переработки плодоовощной продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
635
З-18


    Закатова, Галина Николаевна.
    Высококачественные овощи: выращивание, заготовка, хранение [] / Г. Н. Закатова, В. С. Колодязная. - Л. : Лениздат, 1986. - 143 с. : табл. - 0.35 р.
УДК
ББК 42.34
Рубрики: Овочі--Вирощування--Практичні посібники
   Овочі--Зберігання--Практичні посібники

   Овочі--Заготівля--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
биологические основы качества овощей -- біологічні основи якості овочів -- показатели качества овощей -- показники якості овочів -- особенности послеуборочного периода -- особливості післязбирального періоду -- заготовка овощей -- заготівля овочів -- условия хранения овощей -- умови зберігання овочів -- условия замораживания овощей -- умови заморожування овочів -- технология выращивания овощей -- технологія вирощування овочів -- технология хранения овощей -- технологія зберігання овочів -- капустные овощи -- капустяні овочі -- корнеплоды -- коренеплоди -- лук -- цибуля -- чеснок -- часник -- плодовые овощи -- плодові овочі -- зеленные овощные растения -- зеленні овочеві рослини
Анотація: Технологии возделывания, заготовки и хранения овощей, исходя из требований к их качеству и с учетом биологических особенностей культур и сортов, степени механизации уборочных работ, уровня агротехники и способов хранения урожая.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Колодязная, Валентина Степановна
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ВВ (2)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (2)
Знайти схожі

3.
641.5(075.8)
В 20


    Васюкова, Ганна Тимофіївна.
    Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності [] : навч. посібник / Г. Т. Васюкова, Л. П. Ющенко. - К. : Кондор, 2011. - 95, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 89-95. - ISBN 978-966-351-346-1 : 22.00 грн
УДК
ББК 36.94я73
Рубрики: Рибні продукти--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
використання риби -- использование рыбы -- виробництво рибних товарів -- производство рыбных товаров -- заморожування риби -- замораживание рыбы -- рибні напівфабрикати -- рыбные полуфабрикаты -- засолювання риби -- засолка рыбы -- в'ялення риби -- вяление рыбы -- сушіння риби -- сушка рыбы -- копчення риби -- копчение рыбы -- рибні консерви -- рыбные консервы -- рибні пресерви -- рыбные присервы -- виробництво ікри -- производство икры -- нерибна водна сировина -- нерыбное водное сырье

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ющенко, Людмила Петрівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
621.56:664.8.037.1(075.8)
Л72


    Лозовський, Анатолій Петрович.
    Основи холодильних технологій [] : навч. посіб. / А. П. Лозовський, О. М. Іванов. - Суми : Унів. кн., 2013. - 148, [2] с. : табл., рис. - Літ.: с. 147-148. - ISBN 978-966-680-614-0 : 50.00 грн
УДК
ББК 31.392я73 + 36.813.7я73
Рубрики: Холодильна техніка--Холодильні машини--Розрахунки--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
термодинамічна система -- термодинамічний процес -- штучне охолодження -- другий закон термодинаміки -- цикл Карно -- парова холодильна машина -- двоступінчаста холодильна машина -- холодильні агенти -- системи машинного охолодження -- льодове охолодження -- холодильні установки -- холодильна потужність -- розрахунки холодильної установки -- заморожування продуктів
Анотація: Холодильні технології у переробній промисловості для обробки, переробки та зберігання сировини, продукції рослинного та тваринного походження.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Іванов, Олег Миколайович
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

5.
636.4
К32


    Квасницкий, Алексей Владимирович.
    Искусственное осеменение свиней [] / А. В. Квасницкий. - К. : Урожай, 1983. - 187 с. : рис., табл. - 0.70 р.
УДК
ББК 46.5-3
Рубрики: Свині--Відтворення поголів'я--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
формы искусственного осеменения -- форми штучного осіменіння -- искусственное осеменение свиней -- штучне осіменіння свиней -- технология искусственного осеменения свиней -- технологія штучного осіменіння свиней -- технология работы со спермой -- технологія роботи зі спермою -- проведение искусственного осеменения свиноматок -- проведення штучного осіменіння свиноматок -- глубокое замораживание спермы -- глибоке заморожування сперми
Анотація: Описаны биологические особенности органов размножения хряков и свиноматок, методика и техника взятия спермы, а также искусственного осеменения свиней.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
636.5.082
И86


   
    Искусственное осеменение птицы [] / [А. Д. Курбатов и др.]. - М. : Агропромиздат, 1987. - 127 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с 104-124. - Лит.: с. 125. - 0.35 р.
УДК
ББК 46.8-3
Рубрики: Птахи--Розмноження (фізіол.)--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
физиология половых органов птицы -- фізіологія статевих органів птиці -- оценка спермы птицы -- оцінка сперми птиці -- методы замораживания спермы -- методи заморожування сперми -- хранение спермы -- зберігання сперми -- искусственное осеменение кур -- штучне осіменіння курей -- искусственное осеменение гусынь -- штучне осіменіння гусей -- искусственное осеменение уток -- штучне осіменіння качок -- искусственное осеменение цесарок -- штучне осіменіння цесарок
Анотація: Изложены эффективные методы глубокого замораживания спермы птицы, а также особенности племенной работы при использовании для искусственного осеменения замороженной спермы.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Курбатов, Александр Дмитриевич; Нарубин, Лидия Евгеньевна; Богомолов, Владимир Васильевич; Бесулин, В. И.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
664.951
Ш19


    Шамрай, Вячеслав Львович.
    Технология рыбных продуктов [] : учебник для курсантов мореход. училищ и учащ. техникумов / В. Л. Шамрай. - М. : Пищевая пром-сть, 1975. - 172 с. : рис., табл. - Лит.: с. 168. - 0.38 р.
УДК
ББК 36.94я723
Рубрики: Рибні продукти--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевая ценность рыб -- харчова цінність риби -- заготовка живой рыбы -- заготівля живої риби -- замораживание рыбы -- заморожування риби -- посол рыбы -- соління риби -- консервирование икры -- консервування ікри -- сушка рыбы -- сушіння риби -- вяление рыбы -- в'яленя риби -- копчение рыбы -- коптіння риби -- рыбные консервы -- рибні консерви -- кормовая мука -- кормова мука -- рыбный клей -- рибний клей -- жемчужный пат -- перловий пат -- медицинский жир -- медичний жир -- рыбные витаминные препараты -- рибні вітамінні препарати -- ракообразные -- ракоподібні -- моллюски -- молюски
Анотація: [Технологические особенности и пищевые достоинства рыбных продуктов и водного сырья, условия сохранения его качества и рациональные схемы переработки].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
630.892.5
Ш23


    Шапиро, Давид Копелевич.
    Дикорастущие плоды и ягоды [] / Д. К. Шапиро, Н. И. Манциводо, В. А. Михайловская. - 4-е изд., стер. - Минск : Ураджай, 1989. - 128 с. : рис., табл. - Лит.: с. 125. - ISBN 5-7860-0453-8 : 0.75 р.
УДК
ББК 41.8
Рубрики: Дикорослі рослини--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
дикорастущие плодовые растения -- дикорослі плодові рослини -- дикорастущие ягодные растения -- дикорослі ягідні рослини -- питательная ценность дикорастущих плодов -- поживна цінність дикорослих плодів -- питательная ценность дикорастущих ягод -- поживна цінність дикорослих ягід -- консервирование дикорастущих плодов -- консервування дикорослих плодів -- консервирование дикорастущих ягод -- консервування дикорослих ягід -- сушка плодов -- сушіння плодів -- сушка ягод -- сушіння ягід -- замораживание плодов -- заморожування плодів -- замораживание ягод -- заморожування ягід
Анотація: Описываются дикорастущие ягоды и плоды. Особое внимание уделяется пищевым и лечебным свойствам клюквы, черники, голубики, брусники, рябины.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Манциводо, Неонила Ильинична; Михайловская, Вера Арсентьевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
28.071
Ф53


    Филипович, Эльвира Григорьевна.
    Холод и жизнь [] / Э. Г. Филипович ; [ред. А. А. Федоров]. - М. : Агропромиздат, 1989. - 239 с. : ил. - (Научно-популярная литература). - ISBN 5-10-001270-6 : 0.55 р.
ББК 28.071 + 45.2
Рубрики: Генетика--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
анабиоз теплокровных -- анабіоз теплокровних -- кристаллизация -- кристалізація -- рекристаллизация -- рекристалізація -- замораживание семени -- заморожування сім'я -- холодовой удар -- холодовий удар -- метод искусственного осеменения -- метод штучного запліднення -- криопротекторы -- кріопротектори -- криоконсервация зародышей -- кріоконсервація зародків -- химеры -- химери -- генетический банк -- генетичний банк
Анотація: История развития и достижения биологической науки в области криоконсервации живых организмов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Федоров , А. А. \ред.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

10.
28.081.2
Г60


    Голдовский, Александр Михайлович.
    Анабиоз и его практическое значение [] / А. М. Голдовский ; [отв. ред. Е. М. Крепс] ; Акад. наук CССР. - Л. : Наука, Ленингр. отд-ние, 1986. - 169 с. : рис., табл. - (От молекулы до организма). - Лит.: с. 161-166. - 0.60 р.
ББК 28.081.2
Рубрики: Абіотичні фактори--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мутационный процесс -- мутаційний процес -- устойчивость организмов -- стійкість організмів -- охлаждение -- охолодження -- ионизирующие излучение -- іонізуюче випромінювання -- способы инактивирования -- способи інактивування -- стерилизация -- стерилізація -- замораживание -- заморожування -- сухие микробные культуры -- сухі мікробні культури -- хранение пыльцы -- зберігання пилку -- хранение зерна -- зберігання зерна -- хранение крови -- зберігання крові -- хранение спермы -- зберігання сперми -- хранение эмбрионов -- зберігання ембріонів -- анабиоз -- анабіоз
Анотація: Особенности организмов в состоянии анабиоза и при выходе из него, практическое применение анабиоза в различных областях растениеводства, животноводства, медицины, ветеринарии, пищевой промышленности.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Крепс, Е. М. \ред.\; Академия наук CССР
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-26 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)