Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=концентрати<.>
Загальна кількість знайдених документів : 18
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-18 
1.
338.439(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство продовольчих товарів [] : підруч. / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - 4-те вид., переробл. і допов. - Київ : Лібра, 2007. - 600 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 595-599. - ISBN 978-966-7035-86-0 : 78.00 грн, 84.50 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- стандартизація харчових продуктів -- штрихове кодування продовольчих товарів -- зерноборошняні товари -- фруктово-овочеві товари -- крохмаль, цукор мед -- кондитерські вироби -- смакові товари -- алкогольні напої -- виноградні вина -- коньякі і бренді -- пиво -- безалкогольні напої -- чай і кава -- прянощі і приправи -- жирові продукти -- молоко и молочні продукти -- морозиво -- вершкове масло -- м'ясо і м'ясні товари -- субпродукти -- ковбасні вироби -- яйця та яєчні товари -- риба і рибні товари -- рибні консерви -- харчові концентрати
Анотація: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Задорожний, Іван Михайлович; Пономарьов, Петро Хомович
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
631.842
Н69


   
    Нитраты и другие знаки беды [] / [сост. В. Б. Шешнев]. - М. : Сов. Россия, 1990. - 125 с. - ISBN 5-268-00701-7 : 0.30 р.
УДК
ББК 40.4
Рубрики: Агрохімія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
хімізація сільського господарства -- химизация сельского хозяйства -- захист рослин -- защита растений -- удобрення -- удобрение -- мінеральні добрива -- минеральные удобрения -- отрутохімікати -- ядохимикаты -- кормові концентрати -- кормовые концентраты -- забруднення грунтів -- загрязнение почв -- забруднення повітря -- загрязнение воздуха -- продукти харчування -- продукты питания -- екологія грунтів -- экология почв
Анотація: Влияние химизации сельского хозяйства на качество продуктов питания и здоровье людей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шешнев, В. Б. \сост.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
631.363:636.085.5
Л86


    Артюшин, Анатолій Олексійович.
    Виробництво гранульованих і брикетованих кормів [] / А. О. Артюшин, О. О. Ренсевич. - К. : Урожай, 1980. - 88 с. : рис., табл. - 0.20 р.
УДК
ББК 45.451.8
Рубрики: Кормовиробництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
гранулювання кормів -- гранулирование кормов -- брикетування кормів -- брикетирование кормов -- штучне сушення кормів -- искусственная сушка кормов -- комбікорми-концентрати -- комбикорма-концентраты -- механізація кормовиробництва -- механизация кормопроизводства -- зберігання гранул -- хранение гранул -- комбікормові цехи -- комбикормовые цеха
Анотація: Технологія, машини і обладнання для підготовки кормів, комбікормів та відходів рослинництва к гранулюванню і брикетуванню.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ренсевич, Олександр Олександрович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
664.87(075.8)
Д66


    Домарецкий, Виталий Афанасьевич.
    Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья [] : учеб. пособие / В. А. Домарецкий. - М. : ФОРУМ, 2015. - 442, [2] с. : рис., табл. - (Высшее образование). - ISBN 978-5-91134-120-6 : 156.00 грн
УДК
ББК 36.877я73
Рубрики: Безалкогольні напої--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевая промышленность -- харчова промисловість -- перерабатывающая промышленность -- переробна промисловість -- растительное сырье -- рослинна сировина -- технологические процессы -- технологічні процеси -- нутрициология -- нутриціологія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- напитки -- напої -- рацион питания -- раціон харчування -- здоровый образ жизни -- здоровий спосіб життя -- биологические добавки -- біологічні добавки -- вода -- водоподготовка -- водопідготовка -- технология солода -- технологія солоду -- солодовые экстракты -- солодові екстракти -- концентраты -- концентрати -- экстраты из лекарственных растений -- екстракти з лікарських рослин -- технология безалкогольных напитков -- технологія безалкогольних напоїв -- безалкогольные напитки брожения -- безалкогольні напої бродіння -- плодово-ягодные алкогольные напитки -- плодово-ягідні алкогольні напої -- спиртовые соки -- спиртові соки -- морсы -- морси -- настойки -- настоянки -- ароматные спирты -- ароматні спирти -- технология соков -- технологія соків -- соковые напитки -- сокові напої -- экология производства экстрактов -- екологія виробництва екстрактів -- стандартизация пищевых добавок -- стандартизація харчових добавок -- классификация пищевых добавок -- класифікація харчових добавок
Анотація: Учебное пособие включает теоретические положения и обоснования технологических процессов производства солода, солодовых экстрактов и концентратов, экстрактов из лекарственных трав, безалкогольных и алкогольных напитков, соков, морсов, настоев, ароматных спиртов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
663.1/.8(075)
П12


    Паденькив, Я. Я.
    Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья [] : учеб.-практ. пособие / Я. Я. Паденькив. - Киев : Центр учеб. лит., 2017. - 434, [9] с. : рис., табл. - ISBN 978-611-01-0900-0 : 232.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові виробництва--Рослинна сировина--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
компоненты пищевых продуктов -- компоненти харчових продуктів -- биологически активные добавки -- біологічно активні добавки -- водоподготовка -- водопідготовка -- солодовые экстракты -- солодові екстракти -- спиртовые концентраты -- лекарственные растения -- лікарські рослини -- безалкогольные напитки -- безалкогольні напої -- алкогольные напитки -- алкгольні напої -- спиртные соки -- спиртові соки -- морсы -- морси -- соки растительного происхождения -- соки рослинного походження -- концентраты растительного происхождения -- концентрати рослинного походження -- экология производства -- екологія виробництва
Анотація: Положения и обоснования технологических процессов производства солода, солодовых экстрактов и концентратов, экстрактов из лекарственных трав.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
664.7:636.085.55
Ч-49


    Черняев, Николай Павлович.
    Технология комбикормового производства [] : учебник / Н. П. Черняев. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 256 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений). - Лит.: с. 252. - Предм. указ.: с. 253. - 0.85 р.
УДК
ББК 36.824я73
Рубрики: Комбікормове виробництво--Технологія--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
сырьевая база комбикормов -- сировинна база комбікормів -- технология комбикормов -- технологія комбікормів -- премиксы -- премікси -- карбамид -- карбамід -- карбамидный концентрат -- карбамідний концентрат -- белково-витаминные добавки -- білково-вітамінні добавки -- жидкие комбикорма -- рідкі комбікорми -- жировые концентраты -- жирові концентрати
Анотація: Приведены научные основы производства комбикормов, описаны основные технологические процессы, способы их построения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

7.
36.88я2
К60


    Колесникова, Ирина Алексеевна.
    Сырье для производства безалкогольных напитков [] : справочник / И. А. Колесникова, М. В. Зазирная, Н. М. Сергеева. - 2-е изд., перераб. и доп. - Киев : Урожай, 1992. - 240 с. : табл. - Лит.: с. 232-236. - ISBN 5-337-01133-2 : 4.50 грн.
УДК
ББК 36.88я2
Рубрики: Безалкогольні напої--Сировина--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
безалкогольные напитки -- заменители сахара -- замінники цукру -- настои спиртовые -- настоянки спиртові -- пищевые кислоты -- харчові кислоти -- плодово-ягодные соки -- плодово-ягідні соки -- ароматические вещества -- ароматичні речовини -- консерванты -- консерванти -- пряноароматическое сырье -- пряноароматична сировина -- концентраты -- концентрати -- экстракты -- екстракти
Анотація: Данные о химическом составе, физико-химических и биологических свойствах сырья, применяемого в безалкогольном производстве.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Зазирная, Муза Васильевна; Сергеева, Нина Михайловна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
637.6
М 40


    Мдинарадзе, Тимур Давидович.
    Переработка побочного сырья животного происхождения [] : (физический метод) / Т. Д. Мдинарадзе. - Москва : Агропромиздат, 1987. - 239 с. : рис., табл. - Лит.: с. 232-236. - Предм. указ.: с. 237-238. - 3.20 р.
УДК
ББК 36.929
Рубрики: Побічні продукти харчової промисловості--Переробка--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
побочные продукты пищевой промышленности -- побочное сырье -- побічна сировина -- отходы переработки скота -- відходи переробки тварин -- молочная сыворотка -- молочна сироватка -- переработка крови -- переробка крові -- рыбные концентраты -- рибні концентрати -- переработка навоза -- переробка гною -- переработка отходов бройлерного производства -- переробка відходів бройлерного виробництва -- безотходные технологии -- безвідходні технології
Анотація: Рассмотрены способы переработки всех видов побочного сырья животного происхождения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
637.142.2
П27


   
    Переработка и использование молочной сыворотки [] : технолог. тетрадь / [А. Г. Храмцов и др.]. - Москва : Росагропромиздат, 1989. - 271 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 269-271. - ISBN 5-260-00084-6 : 1.30 р.
УДК
ББК 36.959
Рубрики: Молочна продукція--Виробництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
молочная продукция -- молочная сыворотка -- молочна сироватка -- сливки -- вершки -- сгущенные концентраты -- згущені концентрати -- белковые продукты -- білкові продукти -- молочный сахар -- молочний цукор -- хлебопекарная промышленность -- хлібопекарська промисловість -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- мороженое -- морозиво -- кормопроизводство -- кормовиробництво
Анотація: Способы переработки молочной сыворотки по безотходной и малоотходной технологиям, использование ее в пищевой промышленности и кормопроизводстве.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Храмцов, А. Г.; Павлов, В. А.; Нестеренко, П. Г.; Холодов, Г. И.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

10.
637.33.058:582.26/.27
Д27


    Дейниченко, Григорій Вікторович.
    Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавок [] : монографія / Г. В. Дейниченко, Л. Л. Івашина, Т. О. Колісниченко. - Київ : Кондор, 2017. - 122, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 103-122. - ISBN 978-617-7582-02-0 : 100.00 грн
УДК
ББК 36.992 + 28.591
Рубрики: Молочне виробництво--Молочні продукти--Запіканки--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
молочно-білкові концентрати -- асортимент молочних продуктв -- дефіцит білка в харчуванні -- харчова цінність концентратів -- властивості білкових концентратів -- склад йодовміщуючої добавки -- приготування молочно-білкових запіканок -- температурні режими приготування -- протирадіонуклідні властивості -- радіопротекторні властивості -- йодовміщувальні добавки
Анотація: Обгрунтування та розробка технологій молочно-білкових запіканок з додаванням йодовміщуючих добавок, які є продуктом переробки бурих морських водоростей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Івашина, Лілія Леонідівна; Колісниченко, Тетяна Олександрівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-18 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)