Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=морозиво<.>
Загальна кількість знайдених документів : 35
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-35 
1.
36.997
К 90


   
    Кулинария [] / худож. А. С. Ленчик. - Х. : Фолио, 2006. - 320 с. - (Домашняя коллекция). - ISBN 966-03-3153-3 : 9.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- салаты -- салати -- закуски -- первые блюда -- перші страви -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- страви з овочів -- сладкие блюда -- солодкі страви -- сладкие пироги -- солодкі пироги -- сладкие каши -- солодкі каші -- фруктово-ягодный десерт -- фруктово-ягідний десерт -- мороженое -- морозиво -- блины -- млинці
Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Ленчик, А.С. \худ.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
36.991
Н 27


   
    Напитки и десерты [] / худ. Л. Д. Киркач-Осипова. - Х. : Фоліо, 2005. - 317 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3226-2 : 8.00 грн
ББК 36.991
Рубрики: Кулінарія--Напої--Десерти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
наливки -- наливки -- настойки -- настоянки -- коктейли -- коктейлі -- прохладительные напитки -- охолоджувальні напої -- горячие напитки -- гарячі напої -- алкогольные напитки -- алкогольні напої -- желе -- суфле -- мороженое -- морозиво -- фруктово-ягодные салаты -- фруктово-ягідні салати -- мелкие сладости -- дрібні солодощі -- варенье -- варення -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- мёд -- мед -- пиво
Анотація: Доступные рецепты приготовления горячих, прохладительных и алкогольных напитков: квасов и пуншей, крюшонов и наливок, чаев и коктейлей. Рецепты десертов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Киркач-Осипова, Л.Д. \худ.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

3.
338.439(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство продовольчих товарів [] : підруч. / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - 4-те вид., переробл. і допов. - Київ : Лібра, 2007. - 600 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 595-599. - ISBN 978-966-7035-86-0 : 78.00 грн, 84.50 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- стандартизація харчових продуктів -- штрихове кодування продовольчих товарів -- зерноборошняні товари -- фруктово-овочеві товари -- крохмаль, цукор мед -- кондитерські вироби -- смакові товари -- алкогольні напої -- виноградні вина -- коньякі і бренді -- пиво -- безалкогольні напої -- чай і кава -- прянощі і приправи -- жирові продукти -- молоко и молочні продукти -- морозиво -- вершкове масло -- м'ясо і м'ясні товари -- субпродукти -- ковбасні вироби -- яйця та яєчні товари -- риба і рибні товари -- рибні консерви -- харчові концентрати
Анотація: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Задорожний, Іван Михайлович; Пономарьов, Петро Хомович
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
663/664(075)
З-41


   
    Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції [] : підручник / під ред.: О. І. Шаповаленко, О. М. Сафонової. - Х. : Еспада, 2008. - 544 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 539-542. - ISBN 978-966-456-023-5 : 075.40 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання
   Сільськогосподарська продукція--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- харчові добавки -- борошняні продукти -- хлібобулочні вироби -- макарони -- виробництво крупів -- крупи -- рослинна олія -- цукор -- плодово-ягідні продукти -- м'ясна сировина -- ковбасні вироби -- молокопродукти -- технологія сиру -- морозиво -- яйцепродукти -- комбікорма
Анотація: Технологічні стадії переробки продукції продовольчого призначення, особливості її зберігання, використання побічних продуктів та відходів виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шаповаленко, О. І. \ред.\; Сафонова, О. М. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
637.1/.3(075.8)
М 11


   
    Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи [] : навч. посібник / О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. Касанчука В. В. - Суми : Унів. кн., 2010. - 320 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.301-319. - ISBN 978-966-680-511-2 : 78.40 грн, 78.00 грн
УДК
ББК 36.950я73
Рубрики: Молочне виробництво--Мікробіологія --Навчальні видання
   Ветеринарна санітарія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
мікроорганізми молока -- микроорганизмы молока -- молочнокислі стрептококи -- молочнокислые стрептококи -- молочнокислі палочки -- молочнокислые палочки -- пропіоновокислі бактерії -- пропионокислые бактерии -- біфідобактерії -- бифидобактерии -- дріжджі -- дрожжи -- гнильні бактерії -- гнильные бактерии -- бактеріофаги -- бактериофаги -- плісняві гриби -- плесневые грибы -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- сире молоко -- сырое молоко -- закваска -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- вершкове масло -- сливочное масло -- сири -- молочні консерви -- молочные консервы -- морозиво -- мороженое -- знежирене молоко -- обезжироенное молоко -- молочна сироватка -- морлочная сыворотка -- маслянка
Анотація: Систематика, морфологія та біологічні властивості мікроорганізмів молока й молочних продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бергілевич, О. М.; Семанюк, В. І.; Косянчук, В. В.; Ковальчук, Р. Л.; Касянчук, В. В. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
641.5(031)
З-80


   
    Золотая энциклопедия кулинарии []. - Донецк : БАО, 2010. - 573, [3] с. : ил. - ISBN 978-966-548-024-2 : 38.00 грн
УДК
ББК 36.992я2
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутербродные массы -- бутербродні маси -- салаты -- салати -- мясные закуски -- м'ясні закуски -- закуски из рыбы -- закуски з риби -- первые блюда -- перші блюда -- бульоны -- бульйони -- борщи -- борщі -- рассольники -- розсольники -- солянки -- супы -- супи -- супы-пюре -- супи-пюре -- супи-молочные -- супи-молочні -- сладкие супы -- солодкі супи -- соусы -- соуси -- заправки -- вторые мясные блюда -- другі м'ясні страви -- говядина -- телятина -- свинина -- баранина -- блюда из птицы -- страви з птиці -- крольчатина -- крільчатина -- зайчатина -- субпродукты -- субпродукти -- блюда из рыбы -- страви з риби -- рыба отварная -- риба відварена -- рыба жареная -- риба смажена -- рыба тушеная -- риба тушкована -- рыба запеченная -- риба запечена -- отварные овощи -- відварені овочі -- запеченные овощи -- запечені овочі -- запеченные грибы -- запечені гриби -- тушеные овощи -- тушковані овочі -- тушеные грибы -- тушковані гриби -- жареные овощи -- смажені овочі -- жареные грибы -- смажені гриби -- блюда из круп -- страви з круп -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из макарон -- страви з макарон -- изделия из теста -- вироби з тіста -- пироги -- пряности и приправы -- прянощі і приправи -- рыбники -- рибники -- кулебяки -- пицца -- піцца -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- блюда из творога -- страви з сиру -- блюда из яиц -- страви з яєць -- мороженое -- морозиво -- напитки -- напої -- чай -- кофе -- какао -- шоколад -- сладкие блюда -- солодкі страви -- квас -- соки -- молочные напитки -- молочні напої -- глазури -- глазурі -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- песочное тесто -- пісочне тісто
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

7.


   
    "Сладкий холод" [] : ТМ "Рудь": приоритеты лидеров отрасли // Мир продуктов : информ.-аналит. издание. - 2012. - N 10. - С. 22-23 : фото. цв. - (Світ морозива та холоду)
Рубрики: Молочне виробництво--Морозиво--Житомир, місто
   Житомир, місто--Молочне виробництво--Морозиво
Кл.слова (ненормовані):
морозиво ТМ "Рудь" -- мороженое ТМ "Рудь"
Анотація: ПАТ "Житомирський маслозавод" - компанія "Рудь": коротка характеристика підприємства, асортимет продукції, зокрема морозива.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Харчова промисловість 4.02.08

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

8.
637.1(075)
Т 38


   
    Технология молочных продуктов [Текст] : учеб. пособие / [Г. Н. Крусь и др.]. - М. : Агропромиздат, 1988. - 367 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для техникумов). - Аквт. указ. на оборот. тит. л. - Лит.: с. 360. - Предм. указ.: с. 361-363. - ISBN 5-10-000215-8 : 1.10 р.
УДК
ББК 36.95я723
Рубрики: Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
первинна обробка молока -- первичная обработка молока -- приймання молока -- приемка молока -- сепарування молока -- сепарирование молока -- стирилізоване молоко -- стирилизованное молоко -- пастеризоване молоко -- пастеризированное молоко -- кисломолочні напої -- кисломолочные напитки -- технологія сметани -- технология сметаны -- технологія сиру -- технология сыра -- сирні вироби -- творожные изделия -- морозиво -- мороженое -- молочні консерви -- молочные консервы -- молочні продукти дитячого харчування -- молочные продукты детского питания -- сухі молочні суміші -- сухие молочные смеси -- рідкі молочні продукти -- жидкие молочные продукты -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- пастоподібні продукти -- пастообразные продукты -- сироваріння -- сыроварение -- плавлений сир -- плавленый сыр -- вершкове масло -- сливочное масло -- казеїн -- казеин -- пахта -- молочна сироватка -- молочная сыроватка -- молочний сахар -- молочный сахар
Анотація: Технологические процессы производства цельномолочных продуктов, масла, сыра и др.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Крусь, Галина Николаевна; Чекулаева, Лидия Васильевна; Шалыгина, Галина Александровна; Ткаль, Таисия Константиновна
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1)
Знайти схожі

9.
637.1(075.8)
Т 26


    Твердохлеб, Галина Васильевна.
    Технология молока и молочных продуктов [] : учеб. пособие / Г. В. Твердохлеб, В. Н. Алексеев, Ф. С. Соколов. - К. : Вища шк., 1978. - 408 с. : рис. - Лит.: с. 403. - 1.30 р.
УДК
ББК 36.95я73
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Навчальні видання
   Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
химический состав молока -- хімічний склад молока -- тепловая оброботка молока -- теплова обробка молока -- закваски -- кефирная закваска -- кефірна закваска -- пастеризованное молоко -- стерилизованное молоко -- стирилізоване молоко -- замінники жіночого молока -- заменители женского молока -- ионитное молоко -- іонітне молоко -- диетические кисломолочные продукты -- дієтичні кисломолочні продукти -- сметана -- творог -- сир -- мороженое -- морозиво -- сливочное масло -- вершкове масло -- пороки масла -- дефекти масла -- технология сыра -- технологія сиру -- казеин -- казеїн -- сычужные твердые сыры -- сичужні тверді сири -- пороки сыра -- дефекти сиру -- кисломолочные сыры -- кисломолочні сири -- плавленные сыры -- плавлені сири -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти
Анотація: Сведения о составе, свойствах и биологической ценности молока, технология производства различных видов молока и молочных продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алексеев, Валентин Николаевич; Соколов, Федор Семенович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

10.
637.1(075.8)
Т 38


   
    Технология молока и молочных продуктов [] : учебник / [И. Б. Гисин и др.]. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Пищевая промышленность, 1973. - 376 с. : рис., табл. - Авт. указ. на оборот. тит. л. - 0.97 р.
УДК
ББК 36.95я723
Рубрики: Молочне виробництво --Технологія--Навчальні видання
   Молочні продукти --Технологія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
транспортировка молока -- транспортування молока -- пастеризованное молоко -- пастеризоване молоко -- стирилизованное молоко -- стирилізоване молоко -- топлене молоко -- топленое молоко -- питне молоко -- питьевое молоко -- іонітне молоко -- ионитное молоко -- белковое молоко -- білкове молоко -- вершки -- сливки -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти -- кефир -- кефір -- йогурт -- кумыс -- кумис -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко -- сметана -- творог -- сир -- мороженое -- морозиво -- технология сыра -- технологія сиру -- натуральные сыры -- натуральні сири -- казеин -- казеїн -- сливочное масло -- вершкове масло -- молочные консервы -- молочні консерви -- сгущенные молочные консервы -- згущені молочні консерви -- сухие молочные продукты -- сухі молочні продукти
Анотація: Описаны технологические процессы производства молока и молочных продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гисин, Иосиф Борисович; Сирик, Варлам Иванович; Чекулаева, Лидия Васильевна; Шалыгина, Галина Александровна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-35 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)