Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=прянощі<.>
Загальна кількість знайдених документів : 22
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-22 
1.
338.439(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство продовольчих товарів [] : підруч. / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - 4-те вид., переробл. і допов. - Київ : Лібра, 2007. - 600 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 595-599. - ISBN 978-966-7035-86-0 : 78.00 грн, 84.50 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- стандартизація харчових продуктів -- штрихове кодування продовольчих товарів -- зерноборошняні товари -- фруктово-овочеві товари -- крохмаль, цукор мед -- кондитерські вироби -- смакові товари -- алкогольні напої -- виноградні вина -- коньякі і бренді -- пиво -- безалкогольні напої -- чай і кава -- прянощі і приправи -- жирові продукти -- молоко и молочні продукти -- морозиво -- вершкове масло -- м'ясо і м'ясні товари -- субпродукти -- ковбасні вироби -- яйця та яєчні товари -- риба і рибні товари -- рибні консерви -- харчові концентрати
Анотація: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Задорожний, Іван Михайлович; Пономарьов, Петро Хомович
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
635.915(03)
П77


    Приходько, Світлана Миколаївна.
    Цілюща флора у вашій кімнаті [] : довід. посіб. / С. М. Приходько. - Київ : Наук. думка, 1990. - 192 с. : іл. - Літ.: с. 184-185. - Покажч. укр. назв рослин: с. 186-187. - Указ. рус. наименований растений: с. 188-189. - Покажч. лат. назв рослин: с. 190. - ISBN 5-12-001764-9 : 3.00 крб
УДК
ББК 42.374-455я2
Рубрики: Кімнатне квітникарство--Довідкові видання
   Кімнатні рослини--Народна медицина--Довідкові видання

   Прянощі--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
квіти -- кімнатні рослини -- лікарські рослини -- лікувальні властивості рослин -- пряно-ароматичні рослини -- біологічно-активні речовини -- історія походження рослин -- легенди -- міфи -- лікарські препарати -- рослинна сировина -- вирощування кімнатних рослин -- ний -- розмноження квітів -- землесуміші
Анотація: Оздоровчі властивості поширених у кімнатній культурі лікарських та пряно-ароматичних рослин.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
641.5(031)
З-80


   
    Золотая энциклопедия кулинарии []. - Донецк : БАО, 2010. - 573, [3] с. : ил. - ISBN 978-966-548-024-2 : 38.00 грн
УДК
ББК 36.992я2
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутербродные массы -- бутербродні маси -- салаты -- салати -- мясные закуски -- м'ясні закуски -- закуски из рыбы -- закуски з риби -- первые блюда -- перші блюда -- бульоны -- бульйони -- борщи -- борщі -- рассольники -- розсольники -- солянки -- супы -- супи -- супы-пюре -- супи-пюре -- супи-молочные -- супи-молочні -- сладкие супы -- солодкі супи -- соусы -- соуси -- заправки -- вторые мясные блюда -- другі м'ясні страви -- говядина -- телятина -- свинина -- баранина -- блюда из птицы -- страви з птиці -- крольчатина -- крільчатина -- зайчатина -- субпродукты -- субпродукти -- блюда из рыбы -- страви з риби -- рыба отварная -- риба відварена -- рыба жареная -- риба смажена -- рыба тушеная -- риба тушкована -- рыба запеченная -- риба запечена -- отварные овощи -- відварені овочі -- запеченные овощи -- запечені овочі -- запеченные грибы -- запечені гриби -- тушеные овощи -- тушковані овочі -- тушеные грибы -- тушковані гриби -- жареные овощи -- смажені овочі -- жареные грибы -- смажені гриби -- блюда из круп -- страви з круп -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из макарон -- страви з макарон -- изделия из теста -- вироби з тіста -- пироги -- пряности и приправы -- прянощі і приправи -- рыбники -- рибники -- кулебяки -- пицца -- піцца -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- блюда из творога -- страви з сиру -- блюда из яиц -- страви з яєць -- мороженое -- морозиво -- напитки -- напої -- чай -- кофе -- какао -- шоколад -- сладкие блюда -- солодкі страви -- квас -- соки -- молочные напитки -- молочні напої -- глазури -- глазурі -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- песочное тесто -- пісочне тісто
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
030(477)
У45


    Українська радянська енциклопедія [Текст] / редкол.: М. П. Бажан (гол. ред.) [та ін.]. - К. : Головна редакція УРЕ, 1959 - .
   Т. 11 : ПАТРІОТИЗМ-ПРЯНОЩІ. - 1963. - 592, [1] с. : фото, іл. - 3.00 р. р.
УДК
ББК 92.0(4УКР)
Рубрики: Енциклопедії українські--Довідкові видання
Кл.слова (ненормовані):
універсальний довідник -- универсальный справочник -- довідкова література -- справочная литература
Анотація: [Видання є універсальним довідником з найрізноманітніших галузей сучасної науки, техніки і культури, своєрідним зведенням найважливіших надбань людської цивілізації].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бажан, М. П. \ред.\; Білецький, О. І. \ред.\; Білодід, І. К. \ред.\; Бондарчук, В. Г. \ред.\
Примірників всього: 3
БГ (1), ФОНД (1), ЧЗ (1)
Свободны: БГ (1), ФОНД (1), ЧЗ (1)
Знайти схожі

5.
633.83:664.5
О-87


   
    Отечественные пряности в консервировании [] : [монография / Ю. А. Утеуш и др.] ; под ред. Ю. А. Утеуша. - Киев : Наук. думка, 1986. - 104 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 100-102. - 0.70 р.
УДК
ББК 42.193 + 36.910
Рубрики: Прянощі--Наукові видання
   Консервування--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
биология пряно-ароматических растений -- біологія пряно-ароматичних рослин -- биохимия пряно-ароматических растений -- біохімія пряно-ароматичних рослин -- интродукция пряных растений -- інтродукція пряних рослин -- селекция пряных растений -- селекція пряних рослин -- технология выращивания пряных растений -- технологія вирощування пряних рослин -- применение пряностей при консервировании -- застосування прянощів при консервуванні
Анотація: Приведена биология, агротехника выращивания пряно-ароматических культур, а также их использование в консервной промышленности.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Утеуш, Юрий Адольфович; Рыбак, Галина Михайловна; Шобат, Душан Николаевич; Романенко, Л. Р.; Утеуш, Юрий Адольфович \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
631.576(075.8)
Л90


    Льовшина, Людмила Дмитрівна.
    Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів [] : навч. посібник / Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов, О. В. М'ячиков ; М-во освіти і наук України, Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - 2-е вид.,. - К. : Ліра-К, 2015. - 388 с. : табл. - (Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв). - Л-ра: с. 379-381. - Дод.: с. 382. - ISBN 978-966-2174-08-3 : 160.00 грн
УДК
ББК 36.91я73
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Прянощі--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
хімічний склад плодоовочевої сировини -- харчова цінність плодоовочевої сировини -- фізичні властивості плодів -- фізичні властивості овочів -- торговельна класифікація плодоовочевих товарів -- товарна якість плодів -- зберігання плодів -- товарознавча характеристика свіжих плодів -- продукти переробки плодів -- класифікація прянощів -- штучні замінники -- суміш прянощів -- місцеві прянощі -- якість прянощів
Анотація: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки, анатомо-морфологічна будова клітин плодів та овочів, їх хімічний склад.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович; М'ячиков, Олександр Васильович; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування і торгівлі
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
51.230я2
Д81


    Дудченко, Любовь Григорьевна.
    Пряно-ароматические и пряно-вкусовые растения [] : справ. / Л. Г. Дудченко, А. С. Козьяков, В. В. Кривенко ; [отв. ред. К. М. Сытник] ; Акад. наук УССР, Ин-т ботаники им. Н. Г. Холодного. - Киев : Наук. думка, 1989. - 304 с. : ил. - Лит.: с. 259-271. - Указ.: с. 272-303. - ISBN 5-12-000483-0 : 1.30 р.
ББК 51.230я2
Рубрики: Пряні культури--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
пряные культуры -- пряно-ароматические растения -- пряно-ароматичні рослини -- пряно-вкусовые растения -- пряно-вкусовые растения -- пряности -- прянощі -- народная медицина -- народна медицина -- лечебные растения -- лікувальні рослини
Анотація: Пряно-ароматические и пряно-вкусовые растениях отечественной флоры. Характеристика каждого вида, условия местообитания, районы распространения, биологические особенности, химический состав, использование.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Козьяков, Александр Сергеевич; Кривенко, Валерия Всволодовна; Сытник, К. М. \ред.\; Академия наук Украинской ССР; Институт ботаники им. Н. Г. Холодного
Примірників всього: 3
ВВ (2), БГ (1)
Свободны: ВВ (2), БГ (1)
Знайти схожі

8.
631.576(075.8)
Л90


    Льовшина, Людмила Дмитрівна.
    Товарознавство плодоовочевих товарів, пряно-ароматичних рослин та прянощів [] : навч. посіб. / Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов, О. В. М'ячиков ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Вид. 2-ге . - Київ : Ліра-К, 2017. - 386, [2] с. : табл., рис. - (Технологія, обладнання та товарознавство харчових виробництв). - Літ.: с. 379-381 - Дод.: с. 382. - ISBN 978-966-2174-08-3 : 180.00 грн
УДК
ББК 36.91я73
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Прянощі--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
хіічний склад плодоовочевої подукції -- харчова цінність плодоовочевої подукції -- анатомо-морфологічні властивості сировини -- фізичні властивості плодів -- фізичні властивості овочів -- тоговельна класифікація плодоовочевих товарів -- товарна якість плодів -- товарна обробка плодів -- товарознавча характеристика плодів -- продукти переробки плодів -- класифікація прянощів -- штучні замінники -- зберігання прянощів
Анотація: Товарознавча характеристика плодоовочевої сировини та продуктів її переробки: анатомо-морфологічна будова клітин плодів та овочів, їх хімічний склад.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Михайлов, В. М.; М'ячиков, Олександр Васильович; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.


    Турчина, Валентина.
    Кориця - аромат кохання [] / В. Турчина // Дім. Сад. Город. - 2017. - N 7. - С. 6-7 : фот. . - ISSN 1814-4357
Рубрики: Прянощі
Кл.слова (ненормовані):
походження кориці -- приготування кориці -- застосування кориці

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

10.


    Турчина, Валентина.
    Коріандр - це і кіндза також [] / В. Турчина // Дім. Сад. Город. - 2017. - N 8. - С. 8-9 : фот. . - ISSN 1814-4357
Рубрики: Прянощі
Кл.слова (ненормовані):
походження коріандру -- лікарські властивості коріандру -- застосування коріандру

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 1-10    11-20   21-22 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)