Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)Андрушівська ЦРБ (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=вина<.>
Загальна кількість знайдених документів : 83
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
663.25(075)
В15


    Валуйко, Герман Георгійович.
    Технологія вина [] : підручник / Г. Г. Валуйко, В. А. Домарецький, В. О. Загоруйко ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Центр навч. л-ри, 2003. - 590 с. : рис., табл. - Літ.: с. 581-582 . - ISBN 966-8253-91-4 : 052.80 грн, 57.60 грн
УДК
ББК 36.874я73
Рубрики: Виноробство--Історія--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
класифікація вин -- виноградарство світу -- виноробство світу -- дегустація виноградних вин -- виноробство країн СНД -- столові виноградні вина -- виноробство України -- міцні вина -- десертні вина -- виноробство Криму -- шампанські вина -- екологічно чисте вино -- технологія коньяку -- економіка виноробства -- сировинна база виноробства -- виноградне сусло -- бродіння винограду -- ігристі вина -- проблеми виноробства
Анотація: Класифікація вин та їх біологічне значення в житті людини, а також основні поняття по дегустації, технології і стабілізації виноградних вин.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Домарецький, Віталій Афанасійович; Загоруйко, В. О.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ВВ (2)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (2)
Знайти схожі

2.
664(075.8)
З-14


   
    Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах [] : навч. посібник / [Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - Київ : Центр навч. л-ри, 2005. - 496 с. : рис., табл. - Літ.: с. 485-487. - ISBN 966-364-093-6 : 35.20 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчове виробництво--Харчові продукти--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
сировина харчового виробництва -- хлібні злаки -- технологія борошна -- технологія дріжджів -- технологія хліба -- технологія крупи -- технологія макаронних виробів -- технологія тіста -- технологія вершкового масла -- молоко -- технологія сиру -- технологія ковбасних виробів -- технологія жирів -- технологія спирту -- технологія вина -- технологія питної води -- технологія безалкогольних виробів -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- технологія консервів
Анотація: Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності, характеристика сировини, асортимент виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Орлова, Є. І.
Примірників всього: 2
ВВ (2), ФОНД
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

3.
338.439(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство продовольчих товарів [] : підруч. / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - 4-те вид., переробл. і допов. - Київ : Лібра, 2007. - 600 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 595-599. - ISBN 978-966-7035-86-0 : 78.00 грн, 84.50 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- стандартизація харчових продуктів -- штрихове кодування продовольчих товарів -- зерноборошняні товари -- фруктово-овочеві товари -- крохмаль, цукор мед -- кондитерські вироби -- смакові товари -- алкогольні напої -- виноградні вина -- коньякі і бренді -- пиво -- безалкогольні напої -- чай і кава -- прянощі і приправи -- жирові продукти -- молоко и молочні продукти -- морозиво -- вершкове масло -- м'ясо і м'ясні товари -- субпродукти -- ковбасні вироби -- яйця та яєчні товари -- риба і рибні товари -- рибні консерви -- харчові концентрати
Анотація: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Задорожний, Іван Михайлович; Пономарьов, Петро Хомович
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

4.


    Кравцова, Ж.
    Особливості продажу вина на розлив [Текст] / Ж. Кравцова // Вісник податкової служби України . - 2008. - №7. - С. 26-29
Рубрики: акцизний збір--алкогольні напої--тютюнові вироби
   

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

5.
664(075.8)
Х 22


   
    Харчові технології у прикладах і задачах [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - К. : Центр учбов. л-ри, 2008. - 576 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.564-566. - Дод. - ISBN 978-966-364-602-2 : 069.60 грн, 072.50 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчове виробництво--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
харчова сировина -- хлібні злаки -- технологія борошна -- технологія дріжджів -- технологія хліба -- технологія макаронних виробів -- виробництво крупи -- виробничі рецептури -- молочні вироби -- технологія ковбасних виробів -- технологія питної води -- технологія безалкогольних напоїв -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- технологія шоколадних виробів -- технологія кондитерських виробів -- технологія морозива -- технологія пива -- технологія етилового спирту -- технологія вина -- технологія жирів -- технологічні системи
Анотація: Фізико-хімічні, біохімічні закономірності,сировина та асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Товажнянський, Л.Л.; Бухкало, С.І.; Капустенко, П.О.; Арсеньєва, О.П.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
347.155(477)
П 76


    Примак, Володимир Дмитрович.
    Вина і добросовісність у цивільному праві (теорія, законодавство, судова практика) [] / В. Д. Примак. - К. : Юрінком Інтер, 2008. - 432 с. - Бібліогр. в кінці ст. - ISBN 978-966-667-321-6 : 040.00 грн
УДК
ББК 67.9(4УКР)304
Рубрики: Цивільне право--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
цивільна добросовісність -- гражданская добросовестность -- цивільна вина -- гражданская вина -- цивільна відповідальність -- гражданская ответственность
Анотація: Різноманітні форми нормативно-правового закріплення та практичної реалізації принципів добросовісності й вини.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

7.


    Опарин, И.
    Пей, да дело разумей [] / И. Опарин // Смена. - 2008. - N 3. - С. 72-77
Рубрики: Напої--вина--горілка--історія виникнення
   

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (2)
Вільні: ПЧЗ (2)

Знайти схожі

8.
663.22(075.8)
А 87


    Архипов, Виктор Витальевич.
    Организация работы сомелье (все о вине в ресторане) [] : учеб. пособие / В. В. Архипов, В. Г. Крюковская. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 304 с. : рис., табл. - Прил.: с.296. - ISBN 978-966-364-851-4 : 081.40 грн, 96.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сомелье -- сомельє -- винный ассортимент -- винний асортимент -- классификация вин -- класифікація вин -- вина України -- вина Украины -- вина ближнего зарубежья -- вина ближнього зарубіжжя -- вина Европы -- вина Європи -- вина Нового Света -- вина Нового Світу -- вина Азии -- вина Азії -- вина Африки -- крепкие алкогольные напитки -- міцні алкогольні напої -- табачный сервис -- тютюнний сервіс -- посуда сомелье -- посуд сомельє -- энотека ресторана -- енотека ресторану -- дегустация вина -- дегустація вина
Анотація: Технология и организация работы с алкогольными напитками на предприятиях гостиннично-ресторанного сервиса.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Крюковская, В.Г.
Примірників всього: 2
АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: АБ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

9.


   Україна. Верховна Рада. Закони.

   
    Про внесення змін до Закону України "Про ставки акцизного збору на спирт етиловий та алкогольні напої" щодо ставки акцизного збору на спиртові дистиляти спиртні напої, одержавні шляхом перегонки виноградного вина або вичавок винограду [] : закон... від 11 лют. 2010 р. № 1883-VI, Ст. 727 // Офіційний вісник України. - 2010. - N 16. - С. 16
Рубрики: Акцизний збір--Алкогольні напої--Україна--Керівні й законодавчі матеріали

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : БГ (1)
Вільні: БГ (1)

Знайти схожі

10.
663.2
К 56


    Ковалев, Николай Николаевич.
    Дисперсные минералы в виноделии [] / Н. Н. Ковалев. - Киев : [Преса України], 2006. - 142 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 133-139. - ISBN 966-8373-31-6 : 50.00 грн
УДК
ББК 36.87-1
Рубрики: Виноробство--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
виноделие -- глинні матеріали -- глинные материалы -- бентоніти -- бентониты -- колоїди -- коллоиды -- колоїдні вина -- коллоидные вина -- адсорбція -- адсорбция -- помутніння вина -- помутнение вина -- освітлення вина -- осветление вина -- обробка вина -- іммобілізація мікроорганізмів -- иммобилизация микроорганизмов -- купаж шампанського
Анотація: Современные представления о роли дисперсных минералов в виноделии.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)