Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=хлебопекарное производство<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
664.69/.71
Р 65


    Ройтер, Исаак Менашевич.
    Сырье хлебопекарного, кондитерского и макаронного производств [] : справочник / И. М. Ройтер, А. А. Макаренкова. - К. : Урожай, 1988. - 208 с. - Библиогр.: с. 201. - Предм. указ.: с. 202-203. - ISBN 5-337-00035-7 : 1.30 р.
УДК
ББК 36-1Я2

Кл.слова (ненормовані):
хлебопекарное производство -- хлібопекарське виробництво -- кондитерское производство -- кондитерське виробництво -- макаронное производство -- макаронне виробництво -- сырье -- сировина
Анотація: Приведены химический состав, физические, биологические и реологические свойства сырья, требования стандартов к его качеству.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Макаренкова, А. А.
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1), АБ (1)
Знайти схожі

2.
36.83я72
З-43


    Зверева, Лидия Федоровна.
    Технология и технохимический контроль хлебопекарного производства [] / Л. Ф. Зверева, З. С. Немцова, Н. П. Волкова. - 3-е изд., перераб. и доп. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1983. - 416 с. : рис., табл. - Прил.: с. 400-411. - Лит.: с. 412. - 0.95 р.
ББК 36.83я72
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
хлебопекарное производство -- сырье хлебопекарного производства -- сировина хлібопекарського виробництва -- технология производства хлеба -- технологія виробництва хліба -- качество хлебных изделий -- якість хлібних виробів -- пищевая ценность хлебных изделий -- харчова цінність хлібних виробів -- ассортимент хлебных изделий -- асортимент хлібних виробів -- хранение хлеба -- зберігання хліба -- хранение кондитерских изделий -- зберігання кондитерських виробів -- технохимический контроль -- технохімічний контроль
Анотація: Состав и технологические свойства сырья, замеса теста, выпечки изделий, хранения хлеба.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Немцова, Зинаида Сергеевна; Волкова, Нина Петровна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
36.83
К82


    Кривоносов, Алерий Иванович.
    Автоматизация процессов хлебопечения [] : учеб. пособие / А. И. Кривоносов, Ю. В. Кузнецов. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1983. - 56 с. : рис. - (Новая техника и технология производства). - Лит.: с. 55. - 0.10 р.
ББК 36.83
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Автоматизація--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
хлебопекарное производство -- автоматизация участков хлебозаводов -- автоматизація ділянок хлібозаводів -- приборы автоматического контроля -- прилади автоматичного контролю -- устройства промышленной автоматики -- пристрої промислової автоматики
Анотація: Автоматизация основных участков хлебозавода: приемки, хранения и транспортировка муки, приготовления и разделки теста, выпечки хлеба.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кузнецов, Юрий Викторович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
36.83
К82


    Кривоносов, Алерий Иванович.
    Автоматический контроль качества сырья, полуфабрикатов и готовых изделий хлебопекарного производства [] : учеб. пособие / А. И. Кривоносов, Л. А. Злобин. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 89 с. : рис., табл. - (Новая техника и технология производства). - Лит.: с. 88. - 0.15 р.
ББК 36.83
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Автоматика--Контроль--Якість--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
хлебопекарное производство -- контроль качества муки -- контроль якості борошна -- контроль сырья -- контроль сировини -- контроль хлебопекарной продукции -- контроль хлібопекарної продукції
Анотація: Методы и технические средства автоматического контроля качества изделий хлебопекарного производства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Злобин, Леонид Алексеевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)