Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Кулінарія<.>
Загальна кількість знайдених документів : 25
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-25 
1.
36.997
К 90


   
    Кулинария [] / худож. А. С. Ленчик. - Х. : Фолио, 2006. - 320 с. - (Домашняя коллекция). - ISBN 966-03-3153-3 : 9.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- салаты -- салати -- закуски -- первые блюда -- перші страви -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- страви з овочів -- сладкие блюда -- солодкі страви -- сладкие пироги -- солодкі пироги -- сладкие каши -- солодкі каші -- фруктово-ягодный десерт -- фруктово-ягідний десерт -- мороженое -- морозиво -- блины -- млинці
Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Ленчик, А.С. \худ.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641.5(03)
З-80


   
    Золота енциклопедія домашньої кулінарії [] / пер. І. Г. Данилюка. - Донецьк : БАО, 2006. - 608 с. - ISBN 966-548-822-8 : 016.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Кулінарія--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
холодні закуски -- холодные закуски -- салати -- салаты -- перші страви -- первые блюда -- соуси -- соусы -- другі страви -- вторые блюда -- вироби з тіста -- изделия из теста -- страви з борошна -- мучные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- напої -- напитки
Анотація: Рецепти найкращих страв світової та вітчизняної кухні, розмаїття корисних порад щодо "смачного мистецтва".

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Данилюк, І. Г. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
641.56
Л 47


    Леонкин, В. В.
    Кулинарная книга диабетика [] / В. В. Леонкин. - М. : Эксмо, 2006. - 256 с. - ISBN 5-699-15800-6 : 012.60 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія
   
Кл.слова (ненормовані):
сахарный диабет -- сахарний діабет -- кулинарные рецепты -- кулінарні рецепти
Анотація: В этой книге предлагается огромный выбор рецептов вкусных и полезных блюд, несложных в приготовлении и не противоречащих рекомендациям вашего врача.Они помогут вам не страдать от строгостей диеты и достаточно разнообразить свой стол.Кроме того, при помощи схем индивидуального расчета вы сможете самостоятельно подобрать подходящий для вас набор продуктов и составить адекватное меню.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

4.
641.5
E75


    Esko, Wendy.
    Introducing Macrobiotic Cooking [Текст] / Wendy Esko ; forew. by Aveline Kushi ; ill. by Bonnie Harris . - Tokyo ; New York : Japan Publications, 1978. - 144 p. : il. - App.: p. 135-139. - Gloss.: p. 140-142. - Ind.: p. 143-144 . - ISBN 0-87040-458-X : 010.00 грн
ІРЦ "Вікно в Америку"
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія
   Дієти--Макробіотика

   
Кл.слова (ненормовані):
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ -- КУЛИНАРНЫЕ РЕЦЕПТЫ
Анотація: Here is a responsible and lucid introduction to the preparation of natural and organic foods by one of the nation`s most promising macrobiotic teachers.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Kushi, Aveline \forew. .\; Harris, Bonnie \ill.\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

5.
641/642(075.8)
Ш96


    Шумило, Ганна Іванівна.
    Технологія приготування Їжі [] : навч. посіб. / Г. І. Шумило. - Київ : Кондор, 2008. - 506 с. : рис. - Літ.: с. 504. - ISBN 966-825-106-7 : 56.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулінарна обробка продуктів -- овочі -- кулінарна обробка риби -- м'ясні напівфабрикати -- напівфабрикати з птиці -- перші страви -- соуси -- овочеві гарніри -- круп'яні страви -- рибні страви -- другі м'ясні страви -- страви з яєць -- холодні страви -- солодкі страви -- напої -- борошняні страви -- страви з концентратів -- лікувальне харчування -- харчування учнів ПТУ -- харчування школярів
Анотація: Способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатівта страв відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

6.
641.5(035)
В 53


    Висоцька, Людмила Євгенівна.
    Тлумачний словник кулінара [] : навч. посібник / Висоцька Л. Є., Страцинська І. А. ; за ред. В. О. Радкевич. - Л. : Новий світ-2000, 2009. - 416 с. - ISBN 978-966-418-093-8 : 63.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
арак -- багет -- бадам-нухат -- банкет-чай -- визига -- вязига -- ель -- эль -- льєзон -- льезон -- трюфель -- шербет -- щербет -- якіторі -- якитори
Анотація: Зміст найбільш уживаних термінів, понять та категорій для персоналу закладів харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Страцинська, І. А.; Радкевич, В. О. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
641.5(031)
З-80


   
    Золотая энциклопедия кулинарии []. - Донецк : БАО, 2010. - 573, [3] с. : ил. - ISBN 978-966-548-024-2 : 38.00 грн
УДК
ББК 36.992я2
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутербродные массы -- бутербродні маси -- салаты -- салати -- мясные закуски -- м'ясні закуски -- закуски из рыбы -- закуски з риби -- первые блюда -- перші блюда -- бульоны -- бульйони -- борщи -- борщі -- рассольники -- розсольники -- солянки -- супы -- супи -- супы-пюре -- супи-пюре -- супи-молочные -- супи-молочні -- сладкие супы -- солодкі супи -- соусы -- соуси -- заправки -- вторые мясные блюда -- другі м'ясні страви -- говядина -- телятина -- свинина -- баранина -- блюда из птицы -- страви з птиці -- крольчатина -- крільчатина -- зайчатина -- субпродукты -- субпродукти -- блюда из рыбы -- страви з риби -- рыба отварная -- риба відварена -- рыба жареная -- риба смажена -- рыба тушеная -- риба тушкована -- рыба запеченная -- риба запечена -- отварные овощи -- відварені овочі -- запеченные овощи -- запечені овочі -- запеченные грибы -- запечені гриби -- тушеные овощи -- тушковані овочі -- тушеные грибы -- тушковані гриби -- жареные овощи -- смажені овочі -- жареные грибы -- смажені гриби -- блюда из круп -- страви з круп -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из макарон -- страви з макарон -- изделия из теста -- вироби з тіста -- пироги -- пряности и приправы -- прянощі і приправи -- рыбники -- рибники -- кулебяки -- пицца -- піцца -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- блюда из творога -- страви з сиру -- блюда из яиц -- страви з яєць -- мороженое -- морозиво -- напитки -- напої -- чай -- кофе -- какао -- шоколад -- сладкие блюда -- солодкі страви -- квас -- соки -- молочные напитки -- молочні напої -- глазури -- глазурі -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- песочное тесто -- пісочне тісто
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

8.
641.5(031)
П 69


   
    Практическая энциклопедия мировой кулинарии [] / [авт.-сост.: С. Е. Першина, И. Г. Ройтенберг ; ред. О. С. Черепанова ; худож. Т. В. Сырникова]. - Челябинск : Аркаим, 2010. - 140, [1] с. : цв.ил. - ISBN 978-5-8029-2660-4 : 225.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Кулінарія--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
питание история -- харчування історія -- молочные продукты -- молочні продукти -- хлеб -- пряности -- сладости -- солодощі -- чай -- кофе
Анотація: Истоки, история и традиции кулинарии разных народов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Першина, С. Е. \авт.-сост.\; Ройтенберг, И. Г. \авт.-сост.\; Черепанова, О. С. \ред.\; Сырникова, Т. В. \худож.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
641.5(031)
М 36


    Махальська, Олена.
    Готуємо смачно та швидко [] / [О. Махальська]. - Х. : Веста : Ранок, 2011. - 143, [1] с. : фото кольор. - (Енциклопедія кулінара ). - Авт зазн. на звороті тит. арк. - ISBN 978-966-08-5266-2 : 128.00 грн
УДК
ББК 36.992я2
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
каша -- яєчня -- бутерброди -- салати -- м'ясні страви -- страви з морепродуктів -- овочеві страви -- грибні страви -- солодощі
Анотація: Здорова та смачна їжа, приготування їжі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

10.
641.5(038)
В 53


    Висоцька, Людмила Євгенівна.
    Тлумачний словник кулінара [] : навч. посібник / [Л. Є. Висоцька, І. А. Страцинська] ; за ред. В. О. Радкевич. - Л. : Новий світ-2000, 2010. - 415, [1] с. - Авт. зазн. на обкл. - Бібліогр.: с. 346-415. - ISBN 978-966-418-093-8 : 108.00 грн
УДК
ББК 36.99я2
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
словник кулінара -- словарь кулинара
Анотація: "Тлумачний словник кулінара" - україномовне інформаційно-дидактичне видання спеціального призначення на допомогу спеціалістам у сфері кулінарії.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Страцинська, Ірина Анатоліївна; Радкевич, В. О. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-25 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)