Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Кокашинский, Георгий Романович$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
663.916
К59


    Кокашинский, Георгий Романович.
    Производство шоколадных изделий [] : учеб. пособие / Г. Р. Кокашинский. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Пищевая пром-сть, 1973. - 304 с. : рис., табл. - 0.59 р.
УДК
ББК 36.86я722
Рубрики: Цукерки--Технологія виготовлення--Навчальні видання
   Шоколад--Цукерки--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
шоколадные изделия -- шоколадні вироби -- шоколадные массы -- шоколадні маси -- формование шоколадных изделий -- формування шоколадних виробів -- пористый шоколад -- пористий шоколад -- какао порошок
Анотація: [Приведены основное сырье и вспомогательные материалы, используемые при производстве шоколадных изделий, и технологические схемы их производства.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

2.
663.916+664.144]
П 80


   
    Производство конфет [] : учебник для проф.-техн. училищ / [С. И. Кормаков и др.]. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1982. - 176 с. : рис., табл. - (Для кадров массовых профессий). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 172. - 0.35 р.
УДК
ББК 36.86я72
Рубрики: Цукерки--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
конфеты -- шоколадные наборы -- шоколадні набори -- помадные конфеты -- помадні цукерки -- молочные конфеты -- молочні цукерки -- сбивные конфеты -- збивні цукерки -- пралиновые конфеты -- пралінові цукерки -- ликерные конфеты -- лікерні цукерки -- кремовые конфеты -- кремові цукерки -- хранение конфет -- зберігання цукерок -- безопасность труда кондитера -- безпека праці кондитера
Анотація: Рассмотрены подготовка сырья и производство конфет, приготовление полуфабрикатов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кормаков, Сергей Иванович; Кокашинский, Георгий Романович; Кряжевская, Лилия Ивановна; Никитина, Анна Андреевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)