Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Николаева, Мария$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
159.922.26
Н63


    Николаева, Мария.
    Фэн-шуй. Растения в офисе [] / М. Николаева, Ю. Тарасова. - Санкт-Петербург : Питер, 2005. - 176 с. : рис., фот. цв. - (Фэн-шуй). - Лит.: с. 158. - ISBN 5-469-00426-0 : 8.93 грн
УДК
ББК 88.5
Рубрики: Фен-шуй--Рослини--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
фен-шуй -- принципи фен-шуя -- принципы фэн-шуя -- зонирование помещения по фэн-шую -- зонування приміщення по фен-шую -- расстановка растений по фэн-шую -- розстановка рослин по фен-шую -- офисные растения -- офісні рослини
Анотація: Содержание этой книги поможет на практике правильно организовать рабочее пространство в соответствии с принципами фэн-шуй.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тарасова, Юлия
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

2.
664.8.022
Н63


    Николаева, Мария Андреевна.
    Товароведение плодов и овощей [] : учебник / М. А. Николаева. - Москва : Экономика, 1990. - 288 с. : табл. - (Государственная торговля). - Алф.-предм. указ.: с. 283-286. - ISBN 5-282-00715-0 : 0.95 р.
УДК
ББК 36.91-9я73
Рубрики: Товарознавство--Плоди--Навчальні видання для вищої школи
   Товарознавство--Овочі--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
товароведение -- плоды -- овощи -- анатомо-морфологические свойства плодов -- анатомо-морфологічні властивості плодів -- анатомо-морфологические свойства овощей -- анатомо-морфологічні властивості овочів -- химический состав плодов -- хімічний склад плодів -- химический состав овощей -- хімічний склад овочів -- физические свойства плодов -- фізичний склад плодів -- физические свойства овощей -- фізичні властивості овочів -- классификация плодов -- класифікація плодів -- классификация овощей -- класифікація овочів -- хранение плодов -- зберігання плодів -- хранение овощей -- зберігання овочів -- свежие плоды -- свіжі плоди -- свежие овощи -- свіжі овочі -- переработка плодов -- переробка плодів -- переработка овощей -- переработка овочів
Анотація: Изложены химический состав и пищевая ценность свежих плодов и овощей, методы хранения плодоовощной продукции, способы переработки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)