Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=безалкогольні напої<.>
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.
338.439(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство продовольчих товарів [] : підруч. / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - 4-те вид., переробл. і допов. - Київ : Лібра, 2007. - 600 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 595-599. - ISBN 978-966-7035-86-0 : 78.00 грн, 84.50 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- стандартизація харчових продуктів -- штрихове кодування продовольчих товарів -- зерноборошняні товари -- фруктово-овочеві товари -- крохмаль, цукор мед -- кондитерські вироби -- смакові товари -- алкогольні напої -- виноградні вина -- коньякі і бренді -- пиво -- безалкогольні напої -- чай і кава -- прянощі і приправи -- жирові продукти -- молоко и молочні продукти -- морозиво -- вершкове масло -- м'ясо і м'ясні товари -- субпродукти -- ковбасні вироби -- яйця та яєчні товари -- риба і рибні товари -- рибні консерви -- харчові концентрати
Анотація: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Задорожний, Іван Михайлович; Пономарьов, Петро Хомович
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
664.87(075)
Д 66


    Домарецький, В. А.
    Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини [] : підручник / В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, М. Г. Михайлов ; за ред. В. А. Домарецького. - Вінниця : Нова Книга, 2005. - 408 с. : рис., табл. - Літ.: с. 401. - ISBN 966-8609-02-6 : 75.00 грн, 81.00 грн
УДК
ББК 36.877я73
Рубрики: Безалкогольні напої--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
антиоксиданти -- біологічно активні добавки -- здоровий спосіб життя -- солодові екстракти -- екстракти лікарських рослин -- ферментовані безалкогольні напої -- безалкогольні напої -- алкогольні напої -- ароматні спирти -- морси -- спиртовані соки -- технологія соків -- екологія виробництва екстрактів -- економіка безалкогольної промисловості
Анотація: Виробництво солоду, екстратів із лікарських рослин, безалкогольних та алкогольних напоїв, соків тощо.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Прибильський, В. Л.; Михайлов, М. Г.; Домарецький, В. А. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
664(075.8)
З-14


   
    Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [] : підручник для студ. навч. закл. / Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2011. - 831, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 809-831. - Літ.: с. 814-818. - ISBN 978-611-01-0208-7 : 117.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчова промисловість--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
сировина харчових виробництв -- технологічний процес -- технологія борошна -- технологія хлібопекарських дріжджів -- технологія хлібобулочних виробів -- виробництво крупи -- технологія макаронних виробів -- вершкове масло -- молоко -- виготовлення сиру -- технологія м'яса -- технологія ковбасних виробів -- технічні жири -- тваринні жири -- бродильне виробництво -- технологія вина -- безалкогольні напої -- виробництво пива -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- консервне виробництво -- технологія шоколадних виробів -- кондитерське виробництво -- кисломолочні продукти -- технологія морозива -- овочесушильне виробництво -- теплообмінні апарати -- енергозберігаючі технології
Анотація: Технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Арсеньева, О. П.
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
641.87:640.432(075.8)
А87


    Архипов, Виктор Витальевич.
    Барное дело. Технология продукции и обслуживание в барах [] : учеб. пособие / В. В. Архипов. - 2-е изд. - Киев : Центр учеб. лит., 2016. - 239, [1] с. : табл., рис. - Прил.: с. 220-236. - Лит.: с. 237. - ISBN 978-617-673-418-5 : 107.20 грн
УДК
ББК 36.991я73
Рубрики: Установи громадського харчування--Навчальні видання
   Підприємства--Продукція--Технологія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
функционирование баров -- функціонування барів -- материально-техническое обеспечение баров -- матеріально-технічне обслуговування барів -- организация работы баров -- організація роботи барів -- обслуживание потребителей -- обслуговування споживачів -- безалкогольные напитки -- безалкогольні напої -- подача напитков -- подача напоїв -- смешанные напитки -- змішані напої -- коктейли -- коктейлі -- алкогольные напитки -- алкогольні напої
Анотація: Классификация баров, порядок подготовки бара к приему посетителей, требования к персоналу по их обслуживанию, а также классификация напитков, особенности их подачи.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
664+60(075)
Х22


   
    Харчова біотехнологія [] : підручник / Т. П. Пирог [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Ліра-К, 2016. - 407, [1] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 391-401. - ISBN 978-617-7320-31-8 : 185.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові продукти--Біотехнологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мікроорганізми харчових технологій -- молочні ферменті продукти -- ферментовані м'ясні вироби -- хлібобулочні вироби -- алкогольні напої -- слабоалкогольні напої -- безалкогольні напої -- ферментовані продукти -- мікробіота безглютенових заквасок -- ферменти мікробного походження -- біологічно активні добавки -- продукти мікробного синтезу -- харчові добавки -- біологічно активні сполуки -- генетично модифіковані організми -- безпека генетично модифікованих організмів
Анотація: Аспекти харчових біотехнологій: використання мікроорганізмів і продуктів їхнього метаболізму в харчових технологіях, традиційні та нові продукти мікробного синтезу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пирог, Т. П.; Антонюк, М. М.; Скроцька, О. І.; Кігель, Н. Ф.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
664.6/.7(075.8)
Л12


   
    Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості [] : навч. посібник / [В. Ф. Доценко та ін.] ; за ред. В. Ф. Доценка ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2016. - 379, [1] с. : табл., рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 334-340. - Дод.: с. 341-370. - ISBN 978-617-7278-96-1 : 250.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчова промисловість--Методи аналізу--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
пивоварний солод -- оцінювання якості пива -- безалкогольні напої -- молочні продукти -- якість молока -- кисломолочні продукти -- згущені молочні консерви -- оцінювання якості м'яса -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- властивості м'ясних фаршів -- хімічний склад жирів -- хімічний склад олії -- консервована продукція
Анотація: Методи контролю якості сировини та готової продукції харчових виробництв, що грунтуються на сучасних хімічних, фізичних і фізико-хімічних методах аналізу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Доценко, В. Ф.; Сильчук, Т. А.; Голікова, Т. П.; Корецька, І. Л.; Фурманова, Ю, П.; Доценко, В. Ф. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
634:631.24:631.563.8](477)
В54


   
    Вітчизняні технології виробництва, зберігання та переробки плодів і ягід в Україні [] / [І. В. Гриник та ін.] ; Ін-т садівництва Нац. акад. аграр. наук. - Київ : Преса України, 2012. - 118, [2] с. : іл., рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 978-966-472-114-8 : 45.00 грн
УДК
ББК 42.35(4УКР)
Рубрики: Плодівництво--Виробництво--Україна--Навчальні видання
   Плодівництво--Зберігання--Україна--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
зональне розміщення садівництва -- родючість грунтів -- садивний матеріал -- насадження зерняткових культур -- плоди кісточкових культур -- вишня -- черешня -- яблуня -- слива -- груша -- малина -- суниця -- жимолость синя -- механізація інтенсивних садів -- ягідні культури -- зберігання плодів -- зберігання ягід -- переробка плодів -- переробка ягід -- безалкогольні напої -- вина -- нектари -- лікери -- інноваційні технології садівництва
Анотація: Інтенсивні ресурсозберігальні технології, високопродуктивні імунні сорти плодо-ягідних культур.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гриник, І. В.; Омельченко, І. К.; Литовченко, О. М.; Бублик, М. О.; Інститут садівництва Національної академії аграрних наук
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
663.1/.8(075)
П12


    Паденькив, Я. Я.
    Технология экстрактов, концентратов и напитков из растительного сырья [] : учеб.-практ. пособие / Я. Я. Паденькив. - Киев : Центр учеб. лит., 2017. - 434, [9] с. : рис., табл. - ISBN 978-611-01-0900-0 : 232.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові виробництва--Рослинна сировина--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
компоненты пищевых продуктов -- компоненти харчових продуктів -- биологически активные добавки -- біологічно активні добавки -- водоподготовка -- водопідготовка -- солодовые экстракты -- солодові екстракти -- спиртовые концентраты -- лекарственные растения -- лікарські рослини -- безалкогольные напитки -- безалкогольні напої -- алкогольные напитки -- алкгольні напої -- спиртные соки -- спиртові соки -- морсы -- морси -- соки растительного происхождения -- соки рослинного походження -- концентраты растительного происхождения -- концентрати рослинного походження -- экология производства -- екологія виробництва
Анотація: Положения и обоснования технологических процессов производства солода, солодовых экстрактов и концентратов, экстрактов из лекарственных трав.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
663.1(075)
М 21


    Мальцев, Петр Михайлович.
    Технология бродильных производств [] : учебник / П. М. Мальцев. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Пищевая пром-сть, 1980. - 560 с. : рис., табл. - Лит.: с. 548-549. - Предм. указ.: с. 550-555. - 1.50 р.
УДК
ББК 36.870я73
Рубрики: Бродильні виробництва--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
бродильное производство -- спиртовое брожение -- спиртове бродіння -- сырье бродильных производств -- сировина бродильних виробництв -- технология этилового спирта -- технологія етилового спирту -- спирт из мелассы -- спирт із меласи -- технология пива -- технологія пива -- технология хлебного кваса -- технологія хлібного квасу -- технология вина -- технологія вина -- технология коньяков -- технологія коньяків -- кальвадос -- технология рома -- технологія рому -- виски -- віски -- технология водки -- технологія горілки -- технология ликеров -- технологія лікерів -- газированные напитки -- газовані напої -- безалкогольные напитки -- безалкогольні напої -- производство уксуса -- технологія уксусу -- технология молочной кислоты -- технологія молочної кислоти -- технология лимонной кислоты -- технологія лимонної кислоти
Анотація: Излагается технология бродильных производств.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)