Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=білкові речовини зерна<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
42.11
К80


    Кретович, Вацлав Леонович.
    Биохимия зерна [] / В. Л. Кретович ; Акад. наук CCCР. - Москва : Наука, 1981. - 151 с. : рис., табл. - (Серия "Наука - сельскому хозяйству"). - Лит.: с. 150. - 0.50 р.
ББК 42.11
Рубрики: Зерно (харч.)--Біохімія--Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
зерно (пищ.) -- биохимия -- хімічний склад зерна -- химический состав зерна -- білкові речовини зерна -- белковые вещества зерна -- вітаміни зерна -- витамины зерна -- дихання зерна -- дыхание зерна
Анотація: Химический состав зерна и отдельные группы соединений, входящих в его состав.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Академия наук CCCР
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
36.82
К80


    Кретович, Вацлав Леонович.
    Биохимия зерна и хлеба [] / В. Л. Кретович ; [отв. ред. З. Г. Евстигнеева] ; Акад. наук CCCР, Ин-т биохимии им. А. Н. Баха. - Москва : Наука , 1991. - 133 с. : рис., табл. - Лит.: с. 129-131. - ISBN 5-02-004091-6 : 3.60 р.
ББК 36.82
Рубрики: Зерно (харч.)--Біохімія--Наукові видання
   Хліб--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
зерно (пищ.) -- биохимия -- хлеб -- химический состав зерна -- хімічний склад зерна -- ферменты -- ферменти -- белковые вещества зерна -- білкові речовини зерна -- углеводы зерна -- вуглеводи зерна -- химия переработки зерна -- хімія переробки зерна -- пшеничная мука -- пшеничне борошно -- ржаная мука -- житнє борошно -- крупа
Анотація: Структура и химический состав зерна и его отдельных морфологических частей, белковые вещества зерна, муки, крупы и готового хлеба.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Евстигнеева, З. Г. \ред.\; Академия наук CCCРИнститут биохимии им. А. Н. Баха
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)