Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=властивості ферментів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
577.1(075.8)
С91


    Сухаренко, Олена Валеріївна.
    Біохімія [] : лаборатор. практикум і завдання модульного контролю / О. В. Сухаренко, В. С. Недзвецький ; М-во освіти і науки України, Керч. держ. мор. технол. ун-т. - К. : Ліра-К, 2014. - 194, [2] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 189. - Дод.: с. 190-194. - ISBN 978-966-2609-59-2 : 87.00 грн
УДК
ББК 28.072я73
Рубрики: Біохімія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
амінокислотний склад білків -- аминокислотный состав белков -- хімічні властивості протеїногенних амінокіслот -- химические свойства протеиногенных аминокислот -- будова білків -- строение белков -- фізико-хімічні властивості білків -- физико-химические свойства белков -- природа ферментів -- природа ферментов -- властивості ферментів -- свойства ферментов -- ліпіди -- липиды -- вуглеводи -- углеводы -- витамини -- витамины
Анотація: Біохімія головних груп біоорганічних сполук: амінокислот, білків, ферментів, вуглеводів, жирів, вітамінів, нуклеїнових кислот.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Недзвецький, Віктор Станіславович; Міністерство освіти і науки УкраїниКерченський державний морський технологічний університет
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
28.072
Ц96


    Цыперович, Александр Соломонович.
    Ферменты (основы химии и технологии) [] / А. С. Цыперович. - Киев : Техника, 1971. - 360 с. : ил. - Лит.: с. 341-356. - 2.52 р.
ББК 28.072
Рубрики: Ферменти--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
властивості ферментів -- свойства ферментов -- виробництво ферментів -- производство ферментов -- застосування ферментів -- применение ферментов -- ферментний каталіз -- ферментный катализ
Анотація: Освещаются свойства и особенности ферментов, их промышленное производство и применение в различных областях народного хозяйства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

3.
577.1(075.8)
С91


    Сухаренко, Олена Валеріївна.
    Біохімія [] : лабораторний практикум і завдання модульного контролю / О. В. Сухаренко, В. С. Недзвецький ; М-во освіти і науки України, Керч. держ. морський технол. ун-т. - Київ : Ліра-К, 2017. - 194, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 189. - Дод.: с. 190-194. - ISBN 978-966-2609-59-2 : 90.00 грн
УДК
ББК 28.072я73
Рубрики: Біохімія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
амінокислотний склад білків -- протеїнові амінокислоти -- фізико-хімічні властивості білків -- очищення білків -- кислотний гідроліз білків -- природа ферментів -- властивості ферментів -- тваринні жири -- гідроліз жирів -- проба Подобєдова-Миліша -- реакція Селіванова -- реакція Троммера -- реакція Бенедикта -- реакція Ніландера -- проби Фелінга
Анотація: Аналіз хімічної будови основних груп біоорганічних сполук, що містять живі організми, ферментні перетворення в організмі білків, будова тканин і метаболічних процесів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Недзвецький, Віктор Станіславович; Мііністерство освіти і науки УкраїниКерченський державний морський технологічний університет
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
637.136.5
Ш56


    Шидловская, Виктория Павловна.
    Ферменты молока [] / В. П. Шидловская. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 152 с. : рис., табл. - Лит.: с. 148-152. - 0.60 р.
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Молоко--Ферменти--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
ферменты сырого коровьего молока -- ферменти сирого коров'ячого молока -- свойства ферментов -- властивості ферментів -- зоотехнические факторы -- зоотехнічні фактори -- первичная обработка молока -- первинна обробка молока -- тепловая обработка молока -- теплова обробка молока -- гомогенизация молока -- гомогенізація молока -- активность ферментов молока -- активність ферментів молока
Анотація: Свойства ферментов молока коров и других сельскохозяйственных животных, изменение активности ферментов под влиянием зоотехнических и и технологических факторов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)