Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=гигиена обслуживающего персонала<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
619(075.3)
Х80


    Хорошилов, Николай Федорович.
    Ветеринарное обслуживание животноводческих комплексов [] : учеб. пособие для сред. с.-х. учеб. заведений / Н. Ф. Хорошилов. - М. : Колос, 1983. - 255 с. : табл. - (Учебники и учебные пособия для средних сельскохозяйственных учебных заведений). - Прил.: с. 228-253. - 0.60 р.
УДК
ББК 48я72
Рубрики: Промислові комплекси--Зоогігієна--Навчальні видання
   Промислові комплекси--Ветеринарна санітарія--Навчальні видання

   Сільськогосподарська продукція--Ветеринарно-санітарна експертиза--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
зоогигиена животноводческих комплексов -- зоогігієна тваринницьких комплексів -- ветеринарно-санитарная экспертиза продуктов животноводства -- ветеринарно-санітарна експертиза продуктів тваринництва -- дезинфекция -- дезінфекція -- дезинсекция -- дезінсекція -- гигиена обслуживающего персонала -- гігієна обслуговуючого персоналу
Анотація: Рассматриваются вопросы зоогигиены и ветеринарной санитарии на промышленных комплексах, ветеринарно-санитарной экспертизы продуктов животоводства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
36.876я722
С49


    Слюсаренко, Тамара Платоновна.
    Основы микробиологии, гигиены и санитарии пивоваренного и безалкогольного производства [] : учеб. пособие для проф.-техн. училищ / Т. П. Слюсаренко, Л. Р. Решетняк. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 184 с. : рис. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 178. - Предм. указ.: с. 179-182. - ISBN 5-10-001313-3 : 0.30 р.
УДК
ББК 36.876я722 + 36.88я722
Рубрики: Пивоварне виробництво--Навчальні видання
   Безалкогольні напої--Технологія виробництва--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
пивоваренное производство -- производство безалкогольных напитков -- пищевые заболевания -- харчові захворювання -- гельминтозные заболевания -- гельмінтозні захворювання -- гигиена обслуживающего персонала -- гігієна обслуговуючого персоналу -- микроорганизмы пивоваренного производства -- мікроорганізми пивоварного виробництва -- микроорганизмы безалкогольного производства -- мікроорганізми безалкогольного виробництва -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- санитарно-бактериологический контроль -- санітарно-бактеріологічний контроль
Анотація: Рассмотрены основные группы микроорганизмов, встречающиеся в производстве пива, кваса и безалкогольных напитков, их роль в получении и сохранении качества напитков.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Решетняк, Людмила Расуловна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)