Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=желе<.>
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи с 1 за 15
1.
36.991
Н 27


   
    Напитки и десерты [] / худ. Л. Д. Киркач-Осипова. - Х. : Фоліо, 2005. - 317 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3226-2 : 8.00 грн
ББК 36.991
Рубрики: Кулінарія--Напої--Десерти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
наливки -- наливки -- настойки -- настоянки -- коктейли -- коктейлі -- прохладительные напитки -- охолоджувальні напої -- горячие напитки -- гарячі напої -- алкогольные напитки -- алкогольні напої -- желе -- суфле -- мороженое -- морозиво -- фруктово-ягодные салаты -- фруктово-ягідні салати -- мелкие сладости -- дрібні солодощі -- варенье -- варення -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- мёд -- мед -- пиво
Анотація: Доступные рецепты приготовления горячих, прохладительных и алкогольных напитков: квасов и пуншей, крюшонов и наливок, чаев и коктейлей. Рецепты десертов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Киркач-Осипова, Л.Д. \худ.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664.6(075.8)
Т 38


   
    Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / за ред. Г. М. Лисюка. - Суми : Унів. кн., 2009. - 464 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.460-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 065.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання
   Хлібні вироби--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
сировина хлібобулочних виробів -- структура тіста -- здобні булочні вироби -- борошняні кулінарні вироби -- випічні напівфабрикати -- хлібобулочні напівфабрикати -- дріжджове тісто -- желе -- оздоблювальні напівфабрикати -- креми -- торти -- національні борошняні кондитерські вироби -- тістечка -- рулети -- печиво -- рецептура борошняних виробів -- якість кондитерських виробів -- санітарні вимоги
Анотація: Сировина, харчові і дієтичні добавки, композитні суміші для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів, наукові основи тістоутвлрення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лисюк, Г. М. \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

3.
641.4(031)
З-80


   
    Золота енциклопедія домашнього консервування [] / [уклад. С. А. Мірошніченко ; пер. з рос. К. В. Брітікової]. - Донецьк : БАО, 2011. - 399, [1] с. : кольор. мал. - Дод.: с. 364-372. - ISBN 978-966-481-484-0 : 72.00 грн
УДК
ББК 36.910я2
Рубрики: Домашнє консервування--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
консервування овочів -- консервування фруктів -- консервування ягід -- фруктові напої -- ягідні напої -- квас -- соки -- компоти -- чай -- варення -- желе -- джем -- мармелад -- повидло -- пастила -- конфітюр -- мочені фрукти -- плодово-ягідні приправи -- сушені фрукти -- заморожені фрукти
Анотація: Рекомендації та поради з домашнього консервування плодів та овочів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мірошніченко, С. А. \уклад.\; Брітікова, К. В. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
641.4(031)
Д 66


   
    Домашнее консервирование [] : мини-энциклопедия / [ред. С. Раделов]. - С.Пб. : СЗКЭО "Кристалл", 2011. - 95, [1] с. : фото.цв., табл. - ISBN 978-5-9603-0189-3 : 43.00 грн
УДК
ББК 36.910я2
Рубрики: Консервування--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сахарный сироп -- цукровий сироп -- консервирование фруктов -- консервування фруктів -- ягодный сироп -- ягідний сироп -- консервирование томатов -- консервування томатів -- овощные консервы -- овочеві консерви -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- рыбные консервы -- рибні консерви -- куриные консервы -- курячі консерви -- квашаные заготовки -- квашені заготовки -- маринованые заготовки -- мариновані заготовки -- джемы -- желе
Анотація: Девяносто самых популярных рецептов приготовления домашних консервов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Раделов, С. \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

5.
641.5
Ц 58


    Циганенко, Віктор Олексійович.
    Домашні кондитерські вироби [] / В. О. Циганенко, О. І. Здобнов, А. Т. Ратушенко. - К. : Кондор, 2011. - 249, [3] с. : табл., рис. - Дод.: с. 246-249. - ISBN 978-966-351-336-2 : 48.00 грн
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Кондитерські вироби--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кухонний посуд -- кухонная посуда -- східні солодощі -- восточные сладости -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- вафельне тісто -- вафельное тесто -- марципан -- жельовані фрукти -- желированные фрукты -- креми -- кремы -- суфле -- солодкі страви -- сладкие блюда -- варення -- варенье -- желе -- сиропи -- сиропы -- оформлення кондитерських виробів -- оформление кондитерских изделий
Анотація: Рецепти кондитерських виробів - від найпростіших до складних, вигадливих, рекомендації щодо приготування різних видів тіста.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Здобнов, Олександр Іванович; Ратушенко, Антоніна Тарасівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
641.5(031)
С56


   
    Современная энциклопедия приготовления тортов [] / [сост. Т. П. Тарасова]. - Донецк : ПКФ "БАО", 2001. - 384 с. - ISBN 966-548-220-3 : 7.50 грн
УДК
ББК 36.992.2я2
Рубрики: Домашня кулінарія--Торти--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
принадлежности кондитера -- приладдя кондитера -- приготовление теста -- приготування тіста -- кремы -- креми -- глазури -- глазурі -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- желе -- домашние конфеты -- домашні цукерки -- суфле -- соусы -- соуси -- пудинги -- компоты -- компоти -- кисели -- киселі -- коктейли -- коктейлі -- пунши -- пунші -- мороженое -- морозиво
Анотація: Книга содержит рекомендации по подбору и обработке исходных продуктов, а также всевозможные рецепты тортов, пирожных, кексов, рулетов, десертных блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тарасова, Т. П. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
641.48
К65


   
    Консервирование [] / [сост. С. И. Литвиненко]. - Донецк : Сталкер, 2001. - 416 с. : рис. - (Вкусные рецепты). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 409. - ISBN 966-596-537-9 : 7.50 грн
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Консервування--Овочі--Популярні видання
   Консервування--Плодоягідні культури--Популярні видання

   Консервування--М'ясні продукти--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
консервирование -- сиропы -- сиропи -- варенье -- варення -- повидло -- джемы -- джеми -- цукаты -- цукати -- желе -- лечебные свойства ягод -- лікувальні властивості ягід -- лечебные свойства овощей -- лікувальні властивості овочів -- овощные консервы -- овочеві консерви -- рыбные заготовки -- рибні заготовки -- мясные заготовки -- м'ясні заготовки
Анотація: В этой книге вы найдете рецепты заготовки впрок всех без исключения продуктов, которые можно варить, мариновать, солить, коптить и вялить.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Литвиненко, Светлана Ивановна \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
664.854+641.4
К73


    Котоусова, Антонина Митрофановна.
    Вяленые фрукты и овощи [] / А. М. Котоусова, Н. Г. Котоусов. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Росагропромиздат, 1989. - 141 с. : табл. - Лит.: с. 140. - ISBN 5-260-00208 : 0.70 р.
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Консервування--Овочі--Практичні посібники
   Консервування--Плодоягідні культури--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
консервирование -- соки -- плодово-ягодное пюре -- плодово-ягідне пюре -- джем -- варенье -- варення -- цукаты -- цукати -- конфитюр -- конфітюр -- желе -- сиропы -- сиропи -- компоты -- компоти
Анотація: Описание нового способа консервирования фруктов и овощей, а именно отделение сока и использование оставшегося продукта для приготовления вяленого пюре, джема, цукатов, варенья и др.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Котоусов, Николай Георгиевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
641.4+663.25
Л67


    Лишенко, Іван Дмитрович.
    Домашнє консервування і виноробство [] : основи технології, рецепти і секрети / І. Д. Лишенко. - Київ : Вища шк., 1994. - 159 с. : табл. - Літ.: с. 159. - ISBN 5-11-004392-2 : 80.000 крб
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Домашнє консервування--Практичні посібники
   Виноробство--Рецепти--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
овочеві консерви -- консерви з баклажанів -- консерви з капусти -- засолювання овочів -- квашення овочів -- мочіння овочів -- засолювання грибів -- фруктові консерви -- варення -- желе -- сушка плодів -- купажні домашні вина -- яблучне вино -- ароматизація вин -- плодово-ягідні вина
Анотація: Корисні властивості плодів, овочів, грибів, способи їх консервування, технологія приготування домашніх вин.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

10.
641.87
Р 93


    Рыбак, Галина Михайловна.
    Приготовление фруктовых и овощных соков в домашних условиях [] / Г. М. Рыбак, Н. Ф. Бондаренко, Н. К. Чернозубенко. - 2-е изд., перераб. и доп. - Киев : Урожай, 1991. - 176 с. : рис., табл., фот. цв. - Прил.: с. 164-173. - Лит.: с. 174. - ISBN 5-337-00860-9 : 9.00 р.
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Соки--Домашнє приготування--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
соки -- пищевая ценность соков -- харчова цінність соків -- соки диетические -- соки дієтичні -- джусы для диабетиков -- джуси для діабетиків -- сиропы -- сиропи -- морсы -- морси -- желе -- коктейли -- коктейлі -- фруктовые квасы -- фруктові кваси -- фруктово-овощные приправы -- фруктово-овочеві приправи
Анотація: Технология изготовления плодовых, ягодных, овощных соков и на их основе напитков в домашних условиях.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бондаренко, Нина Феодосьевна; Чернозубенко, Нина Корнеевна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

11.
641.85
С47


   
    Сладкие блюда [] / [сост. В. Н. Иванчук]. - Киев : Орион, 1993. - 352 с. : рис., фот. цв. - ISBN 5-7707-3462-0 : 51000.00 крб
УДК
ББК 36.992.2
Рубрики: Солодкі страви--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
солодкі страви -- сладкие блюда -- кремы -- креми -- пудинги -- кисели -- киселі -- желе -- суфле -- мороженое -- морозиво -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- пироги -- рулеты -- рулети -- струдли -- струдлі -- медовики -- пампушки -- пирожки -- пиріжки -- кулебяки -- бабки -- кексы -- кекси -- мазурки -- булки -- коржики -- бабы -- баби -- сухари -- сухарі -- бублики -- шарлотки -- блины -- млинці
Анотація: Рецепты, технология приготовления и техника выпекания и украшения более 500 видов сладкого печенья и различных видов сладких блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Иванчук, В. Н. \сост.\
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

12.
641.85
Ц 26


    Цвек, Дарія Яківна.
    Домашнє печиво [] : [посіб.] / Д. Я. Цвек. - [8-ме вид., доповн.]. - Львів : Каменяр, 1989. - 136 с. : рис., кол. іл. - ISBN 5-7745-0087-X : 2.10 р.
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Домашнє приготування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
булки -- булочки -- баби -- пироги -- піцца -- тарт -- рулети -- струдлі -- медовики -- пампушки -- пиріжки -- сухарі -- бублики -- вергуни -- коржики -- тістечка -- кекси -- бабки -- торти -- мазурки -- пудинги -- шарлотки -- омлети -- налисники -- желе -- суфле -- киселі -- гарячі напої -- холодні напої -- варення -- квас -- морозиво -- джеми -- мармелади -- фруктові сиропи
Анотація: Описані вироби з тіста, які можна приготувати в домашніх умовах.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 4
ВВ (2), ФОНД (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1), АБ (1)
Знайти схожі

13.
641.1
Д66


   
    Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов [] / [худож. оформ. В. И. Барыбы ; отв. за вып. В. А. Сучек]. - Киев : Молодь, 1993. - 222, [2] с. - ISBN 5-7720-0868-4 : 10.00 грн
УДК
ББК 36.91
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашнее консервирование -- овощные консервы -- овочеві консерви -- квашеные овощи -- квашені овочі -- консервирование фруктов -- консервування фруктів -- плодоягодные соки -- плодоягідні соки -- джемы -- джеми -- желе -- квасы -- кваси -- наливки -- хранение пищевых продуктов -- зберігання харчових продуктів
Анотація: В книге содержится более 300 оригинальных рецептов различных консервов из овощей, ягод и фруктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Барыба, В. И. \худож.\; Сучек, В. А. \отв. за вып.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

14.
35.75.3
Д40


    Джафаров, Агарагим Фатилиевич.
    Производство желатина [] / А. Ф. Джафаров. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 287 с. : рис., табл. - Прил.: с. 279-285. - Лит.: с. 286. - ISBN 5-10-001486-5 : 1.30 р.
ББК 35.75.3
Рубрики: Желатини--Технологія виробництва--Обладнання--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
желатины -- сырье для производства желатина -- сировина для виробництва желатину -- ассортимент желатина -- асортимент желатину -- товарно-сухой желатин -- товарно-сухий желатин -- отходы желатинового производства -- відходи желатинового виробництва -- сухое фруктовое желе -- сухе фруктове желе -- желатин -- преципитат -- преципітат -- сточные воды желатинового производства -- стічні води желатинового виробництва -- оборудование желатиновых заводов -- обладнання желатинових заводів
Анотація: Методы производства желатина, механизация и автоматизация желатинового производства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

15.
36.997
Ц26


    Цвек, Дарія Яківна.
    Солодке печиво [] : [посіб.] / Д. Я. Цвек. - [Вид. 6-те, стер.]. - Львів : Каменяр, 1987. - 126 с. : рис., фот. кольор. - ISBN 5-7745-0099-3 : 2.00 р.
ББК 36.997
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Домашнє приготування--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
печиво -- булки -- баби -- пироги -- рулети -- струдлі -- бублики -- коржики -- тістечка -- кекси -- торти -- солодкі страви -- пудинги -- шарлотки -- налисники -- желе -- суфле -- домашні заготівлі -- варення -- джеми -- мармелади -- фруктові сиропи
Анотація: Широкий асортимент виробів з тіста, які можна приготувати в домашніх умовах.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)