Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=заготовительные предприятия<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
696/697
Ж91


    Журавлев, Борис Алексеевич.
    Заготовка деталей и узлов внутренних санитарно-технических устройств [] / Б. А. Журавлев. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Стройиздат, 1989. - 240 с. : рис., табл. - (Повышение мастерства рабочих стр-ва и пром-сти строит. материалов). - ISBN 5-274-00584-5 : 0.70 р.
УДК
ББК 38.76
Рубрики: Санітарно-технічне обладнання--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
стальные трубы -- сталеві труби -- чугунные трубы -- чавунні труби -- прмышленная арматура -- промислова арматура -- контрольно-измерительные приборы -- контрольно-вимірювальні прилади -- отопительные котлы -- опалювальні котли -- калориферы -- калорифери -- ручные машины -- ручні машини -- заготовительные предприятия -- заготівельні підприємства -- заготовительные работы -- заготівельні роботи -- сварочные работы -- зварювальні роботи -- трубопроводы -- трубопроводи
Анотація: Индустриальная заготовка деталей и узлов санитарно-технических устройств в центральных заготовительных мастерских и на монтажных заводах.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641.56(075.8)
У67


   
    Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування [] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; за ред. Л. О. Касілова. - Суми : Унів. кн., 2015. - 279 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 202-278. - ISBN 978-966-680-724-6 : 121.00 грн
УДК
ББК 36.996я73
Рубрики: Лікувальна кулінарія--Якість--Навчальні видання для вищої школи
   Лікувальна кулінарія--Продовольча безпека--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
раціональне харчування -- рациональное питание -- лікувально-профілактичне харчування -- лечебно-профилактическое питание -- лікувальні дієти -- лечебные диеты -- безпека кулінарної продукції -- безопасность кулинарной продукции -- санітарно-гігієнічні вимоги -- санитарно-гигиенические требования -- харчоблоки лікувальних закладів -- пищеблоки лечебных заведений -- організація харчування -- организация питания -- заготівельні підприємства -- заготовительные предприятия -- меню-замовлення -- меню-заказ -- оформлення техологічних карт -- оформление технологических карт -- автоматизоване робоче місце медсестри -- автоматизированное рабочее место медсестры -- складання дієт -- составление диет -- гігієнічні норми -- гигиенические нормы
Анотація: Дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування відповідно до системного підходу до формування якості й безпеки дієтичної кулінарної продукції.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколоївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О. \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)