Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=качество крупы<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664.7
К 18


    Каминский, Валерий Дмитриевич.
    Производство крупы [] / В. Д. Каминский, Н. В. Остапчук. - Киев : Урожай, 1992. - 64 с. : рис., табл. - ISBN 5-337-01132-4 : 0.55 крб
УДК
ББК 36.823.1
Рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва--Крупи--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ассортимент круп -- асортимент круп -- установки гидросепарирования зерна -- установки гідросепарування зерна -- пропариватель зерна -- пропарювач зерна -- утилизация вторичного пара -- утилізація вторинного пару -- переработка гречихи -- переробка гречихи -- переработка проса -- переробка проса -- производство гречневой крупы -- виробництво гречаної крупи -- качество крупы -- якість крупи -- обработка отходов зерна -- обробка відходів зерна
Анотація: Описаны технологические схемы переработки зерна крупных культур, основанные на использовании принципов гидросепарирования и гидротермической обработки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Остапчук, Николай Васильевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664.6/.7:658.562(075.8)
Т 60


    Торжинская, Лидия Романовна.
    Технохимический контроль хлебопродуктов [] : учебник для вузов / Л. Р. Торжинская, В. А. Яковенко. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 309 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений). - Прил.: с. 386-394. - Лит.: с. 395. - Предм. указ.: с. 396-397. - 1.10 р.
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібні вироби--Технічний контроль--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
производственно-технологическая лаборатория -- виробничо-технологічна лабораторія -- очистка зерна -- очищення зерна -- вентилирование зерна -- вентилювання зерна -- обработка семян -- обробка насіння -- качество муки -- якость борошна -- баланс помола -- качество крупы -- якость крупи -- качество комбикормов -- якость комбікормів -- стандартизация продукции -- стандартизація продукції -- государственная хлебная инспекция -- державна хлібна інспекція
Анотація: Освещены вопросы организации технохимического контроля, стандартизации и качества хлебной продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Яковенко, Валентин Арсентьевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)