Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=кормовая мука<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
664.951
Ш19


    Шамрай, Вячеслав Львович.
    Технология рыбных продуктов [] : учебник для курсантов мореход. училищ и учащ. техникумов / В. Л. Шамрай. - М. : Пищевая пром-сть, 1975. - 172 с. : рис., табл. - Лит.: с. 168. - 0.38 р.
УДК
ББК 36.94я723
Рубрики: Рибні продукти--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевая ценность рыб -- харчова цінність риби -- заготовка живой рыбы -- заготівля живої риби -- замораживание рыбы -- заморожування риби -- посол рыбы -- соління риби -- консервирование икры -- консервування ікри -- сушка рыбы -- сушіння риби -- вяление рыбы -- в'яленя риби -- копчение рыбы -- коптіння риби -- рыбные консервы -- рибні консерви -- кормовая мука -- кормова мука -- рыбный клей -- рибний клей -- жемчужный пат -- перловий пат -- медицинский жир -- медичний жир -- рыбные витаминные препараты -- рибні вітамінні препарати -- ракообразные -- ракоподібні -- моллюски -- молюски
Анотація: [Технологические особенности и пищевые достоинства рыбных продуктов и водного сырья, условия сохранения его качества и рациональные схемы переработки].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
636.087.6
Ф 17


    Файвишевский, Михаил Львович.
    Производство животных кормов [] / М. Л. Файвишевский, С. Г. Либерман. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 328 с. : граф., рис., табл. - (Промышленность - селу). - Лит.: с. 324-325. - 1.10 р.
УДК
ББК 36.824
Рубрики: Тваринні корми--Види--Застосування--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
животные белковые корма -- тваринні білкові корми -- кормовой жир -- кормовий жир -- сухие животные корма -- сухі тваринні корми -- технический жир -- технічний жир -- кормовая мука -- кормове борошно -- первичная обработка жиров -- первинна обробка жирів -- обработка шквары -- обробка шквари -- гранулирование сухих животных кормов -- гранулювання сухих тваринних жирів -- хранение кормовой муки -- зберігання кормового борошна -- переработка каротинсодержащего сырья -- переробка каротиномісної сировини -- санитарный режим производства -- санітарний режим виробництва
Анотація: Сведения о видах животных кормов, кормов и технических жирах, получаемых на предприятиях мясной промышленности, область их применения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Либерман, Симон Григорьевич
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

3.
637.54'65
П 27


   
    Переработка птицы [] = Baromfihus feldolgozasa / [Н. С. Митрофанов и др. ; ред. В. И. Баратова]. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 303 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 297-300. - ISBN 5-10-000946-2 : 1.30 р.
УДК
ББК 36.931
Рубрики: Птахопродукти--Виробництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
птицепродукты -- обработка птицы -- обробка птиці -- потрошение птицы -- патрання птиці -- хранение мяса птицы -- зберігання м'яса птиці -- изделия из птицы -- вироби із птиці -- кормовая мука -- кормове борошно -- перо-пуховое сырье -- перо-пухова сировина -- переработка яиц -- переробка яєць
Анотація: Изложены основные технологические процессы переработки птицы, изготовление полуфабрикатов, кулинарных, колбасных изделий и консервов, обработка пухо-перового сырья.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Митрофанов, Николай Сергеевич; Плясов, Юрий Алексеевич; Шумков, Евгений Георгиевич; Паточ, Ибоя; Дердь, Дюла; Баратова, В. И. \ред.\
Примірників всього: 4
АБ (1), ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: АБ (1), ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

4.
637.5.02
П84


    Процюк, Тамара Борисовна.
    Справочник по проектированию технологических процессов в мясной промышленности [] / Т. Б. Процюк. - Киев : Техніка, 1983. - 142 с. : рис., табл. - Прил.: с. 114-138. - Лит.: с. 139-140. - 1.10 р.
УДК
ББК 36.92-2я2
Рубрики: М'ясне виробництво--Технологічні процеси--Проектування--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясное производство -- технологические процессы -- технологические схемы убоя скота -- технологічні схеми забою худоби -- обработка мясных субпродуктов -- обробка м'ясних субпродуктів -- обработка кишок -- обробка кишок -- производство пищевых животных жиров -- виробництво харчових тваринних жирів -- шкуроконсервировочное производство -- шкуроконсервувальне виробництво -- кормовая мука -- кормове борошно -- колбасное производство -- ковбасне виробництво
Анотація: Изложена последовательность проектирования технологических процессов переработки туш скота, свиней и продуктов их убоя.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Руденко, Вадим Иванович; Филипенкова, Валентина Сидоровна
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

5.
665.2:636.086
С 53


    Сницарь, Анатолий Иванович.
    Справочник мастера цеха технических фабрикатов [] / А. И. Сницарь, Г. Е. Лимонов, А. И. Минаев. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 168 с. : граф., рис., табл. - Прил.: с. 163-165. - Лит.: с. 166. - 0.50 р.
УДК
ББК 36.929я2
Рубрики: М'ясне виробництво--Відходи--Переробка--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясное производство -- сухие животные корма -- сухі тваринні корми -- технические (кормовые) жиры -- технічні (кормові) жири -- переработка технического сырья -- переробка технічної сировини -- кормовая мука -- кормове борошно -- сухой растительно-животный корм -- сухий рослинно-тваринний корм
Анотація: Сведения по переработке отходов мясокомбинатов на сухие животные корма и технические (кормовые) жиры, применяемое оборудование.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лимонов, Генрих Евсеевич; Минаев, Александр Иванович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)