Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=марміти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
641/642(075)
Г 14


    Гайворонский, Константин Яковлевич.
    Технологическое оборудование предприятий общественного питания и торговли [] : учебник / К. Я. Гайворонский, Н. Г. Щеглов. - М. : Ид Форум : Инфра-М, 2008. - 480 с. : рис., табл. - (Профессиональное образование). - Лит.: с.472. - ISBN 978-5-8199-0348-3 : 099.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
механічне обладнання -- механическое оборудование -- м'ясорізки -- мясорезки -- мукопереробні машини -- мукоперерабатывающие машины -- просіювачі -- просеиватели -- хлібонарізки -- хлеборезки -- посудомоєчні машини -- посудомоечные машины -- тронспортери -- торгівельні ваги -- торговые веса -- контрольно-касові машини -- контрольно-кассовые машины -- теплове обладнання -- тепловое оборудование -- електросковороди -- элнетросковородки -- жарочні і пекарські шафи -- жарочные и пекарные шкафы -- плити -- пароконвектомати -- водогрійне обладнання -- водогрейное оборудование -- холодильне обладнання -- холодильное оборудование -- марміти
Анотація: Классификация, типы, назначение, устройство и принцип действия основных видов технологического оборудования, используемого на предприятиях общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Щеглов, Н. Г.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641.546
О-22


    Оборудование предприятий общественного питания [Текст] : учебник : в 3 т. - Москва : Экономика, 1987 - 1990.
   Т. 3 : Тепловое оборудование / М. И. Беляев. - 1990. - 559 с. : рис., табл. - Прил.: с. 502-552. - Предм. указ.: с. 553-556. - ISBN 5-282-00430-5 : 1.30 р.
УДК
ББК 36.99-5я73
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- громадське харчування -- тепловые аппараты -- теплові апарати -- топки -- горілки -- газовые горелки -- газові горілки -- пищеварочное оборудование -- обладнання для приготування їжі -- пекарное оборудование -- пекарське обладнання -- электрические плиты -- електричні плити -- водогрейное оборудование -- водонагрівальне обладнання -- мармиты -- марміти
Анотація: Приведены общие сведения о тепловых аппаратах, дана классификация теплового оборудования, используемого на предприятиях общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Беляев, М. И.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)