Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=морфологія дріжджів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
663.1(042.3)
М 11


   
    Мікробіологія харчових продуктів [] : опорний конспект лекцій / М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-екон. ун-т ; [уклад. Г. А. Толок ; ред. Т. І. Головеркіна]. - Київ : [ВЦ КНТЕУ], 2002. - 77 с. : рис. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 77. - 6.30 грн
УДК
ББК 36-1
Рубрики: Харчові продукти--Мікробіологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
морфологія бактерій -- морфологія дріжджів -- морфологія плісеневих грибів -- віруси -- фаги -- фізіологія мікроорганізмів -- типові бродіння -- процеси гниття -- харчові захворювання мікробної проби -- мікрофлора харчових продуктів
Анотація: [Опорний конспект лекцій складається із 5 тем, які відповідають програмі курсу "Мікробіологія харчових продуктів" і призначено для всіх студентів товарознавчого і технологічного факультетів усіх форм навчання.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Толок, Галина Арсентіївна \уклад.\; Головеркіна, Т. І. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Київський національний торговельно-економічний університет
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
579.66/67:663.1](075.8)
Т38


   
    Технічна мікробіологія [] : підруч. для студентів вищ. навч. закл. / В. О. Коваленко [та ін.]. - Вид. 2-ге, стер. - Харків : Світ книг, 2016. - 678, [2] с. : рис., табл. - Дод.: с. 671-676. - Літ.: с. 677-678. - ISBN 978-966-2678-11-6 : 324.00 грн
УДК
ББК 30.16я73
Рубрики: Мікробіологічна промисловість--Навчальні видання для вищої школи
   Мікробіологія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
мікроорганізми -- консервування харчових продуктів -- мікрофлора тари -- патогенні мікроорганізми -- харчові захворювання -- мікрофлора харчових продуктів -- використання мікроорганізмів -- мікроскопія мікробних препаратів -- систематика бактерій -- морфологія дріжджів -- культивування мікроорганізмів -- мікробіологічний контроль
Анотація: Морфологія, фізіологія, генетика, екологія та систематика мікроорганізмів: патогенні мікроорганізми та аламентарні захворювання, санітарно-гігієнічний контроль харчових виробництв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Коваленко, Валентина Олексіївна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна; Коваль, Алла Анатоліївна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)