Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=организация питания<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
338.46(075.8)
Л84


    Лук'янов, Володимир.
    Організація готельно-ресторанного обслуговування [] : навч. посібник / Лук'янов В. О., Мунін Г. Б. ; Ін-т екон. та упр. - 2-ге вид., переробл. і допов. - К. : Кондор, 2012. - 344, [1] с. - Л-ра: с. 341-344. - ISBN 978-966-2781-05-2 : 95.00 грн
УДК
ББК 65.432я73
Рубрики: Готельне господарство--Готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
індустрія гостинності -- индустрия госеприимства -- сервісні служби -- сервисные службы -- якість обслуговування -- качество обслуживания -- управління персоналом -- упрвление персоналом -- готельний бізнес -- гостиничный бизнес -- безпека готельної установи -- безопасность гостиничной организации -- постачання товарно-матеріальних ресурсів -- снабжение товарно-материальными ресурсами -- складське господарство -- складское хозяйство -- організація харчування -- организация питания -- управління ресторанним господарством -- управление ресторонным хозяйством -- безпека продуктів харчування -- безопасность продуктов питания
Анотація: Організація обслуговування в готелях та ресторанах, які базуються на теоретичних и практичних засадах організації обслуговування гостей.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мунін, Георгій; Інститут економіки та управління
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
338.46(477)(075.8)
О64


   
    Організація готельного господарства [] : навч. посібник / О. М. Головко [та ін.] ; за ред. О. М. Головко ; М-во освіти і науки України, Мукачівський держ. ун-т. - К. : Кондор, 2011. - 408, [2] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 401-405. - ISBN 978-966-351-358-4 : 75.00 грн, 90.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)432я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Україна--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
готельне будівництво -- гостиничное строительство -- готельна архітектура -- гостиничная архитектура -- інтер'єри -- интерьеры -- технологія клінінгу -- технология клининга -- організація харчування -- организация питания -- культура обслуговування -- культура обслуживания -- організація відпочинку -- организация отдыха -- безпека готелів -- безопасность гостиниц
Анотація: Основи організації робіт і надання послуг в готельному господарстві.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Головко, Ольга Миколаївна; Кампов, Надія Семенівна; Махлинець, Сергій Семенович; Симочко, Ганна Василівна; Головко, Ольга Миколаївна \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Мукачівський державний університет
Примірників всього: 2
ЧЗ (1), ФОНД (1)
Свободны: ЧЗ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
641.56(075.8)
У67


   
    Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування [] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; за ред. Л. О. Касілова. - Суми : Унів. кн., 2015. - 279 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 202-278. - ISBN 978-966-680-724-6 : 121.00 грн
УДК
ББК 36.996я73
Рубрики: Лікувальна кулінарія--Якість--Навчальні видання для вищої школи
   Лікувальна кулінарія--Продовольча безпека--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
раціональне харчування -- рациональное питание -- лікувально-профілактичне харчування -- лечебно-профилактическое питание -- лікувальні дієти -- лечебные диеты -- безпека кулінарної продукції -- безопасность кулинарной продукции -- санітарно-гігієнічні вимоги -- санитарно-гигиенические требования -- харчоблоки лікувальних закладів -- пищеблоки лечебных заведений -- організація харчування -- организация питания -- заготівельні підприємства -- заготовительные предприятия -- меню-замовлення -- меню-заказ -- оформлення техологічних карт -- оформление технологических карт -- автоматизоване робоче місце медсестри -- автоматизированное рабочее место медсестры -- складання дієт -- составление диет -- гігієнічні норми -- гигиенические нормы
Анотація: Дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування відповідно до системного підходу до формування якості й безпеки дієтичної кулінарної продукції.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколоївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О. \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

4.
796.5(083)
К 93


    Курилова, Вера Ивановна.
    Справочник для начинающего туриста [] / В. Курилова, Б. Сермеев ; [ред. Ф. С. Лебедева]. - Одесса : Маяк, 1990. - 181, [3] с. : рис., табл. - Библиогр. в подстрочном примеч. - ISBN 5-7760-0197-8 : 00.60 р.
УДК
ББК 75.81я2
Рубрики: Туризм--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
туристские маршруты -- туристські маршрути -- снаряжение -- спорядження -- организация питания -- організація харчування -- водные маршруты -- водні маршрути -- ориентирование -- орієнтування -- велосипедные путешествия -- велосипедні мандрівки -- многодневные походы -- багатоденні походи -- устройство ночлега -- облаштування ночівлі -- подготовка к походам -- підготовка до походів -- организация походов -- організація походів
Анотація: Справочник знакомит с организацией и подготовкой к походам, дает рекомендации по снаряжению пеших, горных, велосипедных, водных походов, устройству ночлега и другие полезные советы.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сермеев, Борис Васильевич; Лебедева, Ф. С. \ред.\
Примірників всього: 3
БГ (1), ЧЗ (1), ФОНД (1)
Свободны: БГ (1), ЧЗ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
51.283.7
К44


    Кисляковская, Валентина Гавриловна.
    Питание детей раннего и дошкольного возраста [] : пособ. для воспитателя дет. сада / В. Г. Кисляковская, Л. П. Васильева, Д. Б Гурвич. - 2-е изд., перераб. - Москва : Просвещение, 1983. - 207 с. : ил. - Лит.: с. 132. - 0.60 р.
ББК 51.283.7
Рубрики: Дошкільники--Раціональне харчування--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
питание детей -- харчування дітей -- гигиена пищевого блока -- гігієна харчового блоку -- блюда для детей -- страви для дітей -- организация питания -- організація харчування -- заготовка продуктов питания -- заготівля продуктів харчування
Анотація: Даются сведения о рациональном питании детей дошкольного возраста, предлагаются рационы питания с указанием объемов порций и содержания в них питательных веществ, необходимых для нормального развития детей, даются рекомендации по организации питания детей в дошкольных учреждениях.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Васильева, Лия Петровна; Гурвич, Диана Бениционовна
Примірників всього: 1
АБ (1)
Свободны: АБ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)