Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=переробка риби<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
641.4:664.8.047
С89


    Судзиловская, Инна Иосифовна.
    Сушим, варим, маринуем [] : (сборник рецептов переработки плодов, ягод, овощей, грибов, рыбы, мяса) / И. И. Судзиловская. - Киев : Урожай, 1995. - 478 с. - ISBN 5-337-01658-Х : 370.000 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Переробка--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сельскохозяйственная продукция -- переработка -- заготока продуктов на зиму -- заготівля продуктів на зиму -- инвентарь для заготовки -- інвентар для заготівлі -- переработка грибов -- переробка грибів -- переработка овощей -- переробка овочів -- переработка ягод -- переробка ягід -- хранение плодов -- зберігання плодів -- хранение овощей -- зберігання овочів -- переработка рыбы -- переробка риби -- переработка мяса -- переробка м'яса
Анотація: Приведены старинные и новейшие способы заготовок сельскохозяйственной продукции на зиму, даны способы хранения ягод, фруктов, овощей, грибов, рыбы, мяса.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664:331.45](075.8)
В65


    Войналович, Олександр Володимирович.
    Охорона праці в галузі (харчові технології) [] : підручник / О. В. Войналович, Є. І. Марчишина ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Центр учб. літ., 2018. - 581, [3] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 431. - Предм. покажч.: с. 432-433. - Дод.: с. 434-581. - ISBN 978-611-01-1228-4 : 410.00 грн
УДК
ББК 36я73 + 65.247я73
Рубрики: Рибні продукти--Переробка--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові технології--Охорона праці--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
переробка риби -- управління охороною праці -- водні біоресурси -- рибопереробні підприємства -- соціальне стахування -- аналіз умов праці -- вимоги техніки безпеки -- технологічні процеси переробки риби -- лабораторії рибопереробних підприємств -- виробничі приміщення -- електробезпека рибопереробних підприємств -- пожежна безпека рибопереробних підприємств -- долікарська допомога потерпілим -- нещасні випадки
Анотація: Вимоги до забезпечення нормативних умов праці на підприємствах з переробки риби та інших водних біоресерсів, функціонування системи охорони праці.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Марчишина, Євгенія Іванівна; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)