Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=потери мясной продукции<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
636.084
Б48


    Береза, Иван Григорьевич.
    Сокращение потерь и повышение качества мяса сельскохозяйственных животных [] / И. Г. Береза. - 2-е изд., перераб. и доп. - Киев : Урожай, 1991. - 271 с. : табл. - (Сохранности и качеству продукции - первоочередное внимание). - Библиогр.: с. 255-259. - ISBN 5-337-00856-0 : 2.30 р.
УДК
ББК 45.4-4
Рубрики: Тваринництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
животноводство -- технология производства мяса -- технологія виробництва м'яса -- откорм сельскохозяйственных животных -- відгодівля сільськогосподарських тварин -- заготовка мяса -- заготівля м'яса -- переработка мяса -- переробка м'яса -- хранение мясной продукции -- зберігання м'ясної продукції -- потери мясной продукции -- втрати м'ясної продукції
Анотація: Раскрыты вопросы рациональной технологии производства мясной продукции, заготовки, переработки и хранения мяса.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
636.03
Б48


    Береза, Иван Григорьевич.
    Сокращение потерь и повышение качества мяса сельскохозяйственных животных [] / И. Г. Береза. - Киев : Урожай, 1986. - 256 с. : табл. - Лит.: с. 250-254. - 0.55 р.
УДК
ББК 45.6
Рубрики: Тваринництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
заготовки сельскохозяйственных животных -- заготівлі сільськогосподарських тварин -- мясная продуктивность -- м'ясна продуктивність -- предубойная подготовка -- передзабійна підготівка -- убой животных -- забій тварин -- транспортирование скота -- транспортування худоби -- качество мяса животных -- якість м'яса тварин -- нормы выхода мяса -- норми виходу м'яса -- сроки хранения мяса -- терміни зберігання м'яса -- потери мясной продукции -- втрати м'ясної продукції
Анотація: Раскрыто влияние технологии предубойной подготовки и особенностей транспортировки скота и физиологическое состояние, качество мяса животных.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)