Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=смак, аромат<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
641/642(075.8)
Р 78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина [] : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2006. - 197, [3] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 30.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
теплова обробка продуктів -- білки -- жирові харчові продукти -- вуглеводи -- смак, аромат -- смакові добавки -- овочі -- м'ясо і м'ясопродукти
Анотація: Теоретичні основи та технологічні процеси кулінарної обробки харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)