Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=смакові добавки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
641/642(075.8)
Р 78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина [] : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2006. - 197, [3] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 30.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
теплова обробка продуктів -- білки -- жирові харчові продукти -- вуглеводи -- смак, аромат -- смакові добавки -- овочі -- м'ясо і м'ясопродукти
Анотація: Теоретичні основи та технологічні процеси кулінарної обробки харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.


   
    "Ароматные секреты" [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 8. - С. 28-29 : рис.
Рубрики: Харчові домішки
Кл.слова (ненормовані):
пищевые добавки -- харчові добавки -- вкусовые добавки -- смакові добавки -- ароматные инновации -- ароматні інновації

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)