Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=солод<.>
Загальна кількість знайдених документів : 13
Показані документи с 1 за 13
1.
664.6(075)
Ц 94


    Цыганова, Татьяна Борисовна.
    Технология и организация производства хлебобулочных изделий [] : учебник / Т. Б. Цыганова. - 2-е изд., испр. . - М. : Академия, 2008. - 448 с. : рис., табл. - (Среднее профессиональное образование). - Лит.: с.441-443. - ISBN 978-5-7695-4800-0 : 236.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Технології--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
хлебопекарское сырье -- хлібопекарська сировина -- солод -- хлебопекарское предприятия -- хлібопекарське підприємство -- пшеничное тесто -- пшеничне тісто -- ржаное тесто -- житнє тісто -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- болезни хлеба -- хвороби хліба -- хлебобулочный ассортимент -- хлібобулочний асортимент -- технохимический контроль -- технохімічний контроль -- технологический процесс -- технологічний процес -- качество хлеба -- якість хліба -- пекарський цех
Анотація: Виды и хлебопекарные свойства муки, способы выпечки, хранения, упаковки и транспортировки хлебобулочных изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
663.4
Б93


    Бут, Сергій Анатолійович.
    Удосконалення процесів і обладнання у виробництвах солодів і пива [] : монографія / С. А. Бут ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2016. - 263, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 246-263. - ISBN 978-617-7278-69-5 : 130.00 грн
УДК
ББК 36.870
Рубрики: Пивоварне виробництво--Солод--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
матеріальні сировинні потоки -- виробництво солоду -- виробництво пива -- генерування пари -- енергетичні потоки -- хімічна енергія -- теплові машини-двигуни -- теплові насоси -- енергозбереження -- конвеєри -- екологія пивоваріння
Анотація: Матеріальні сировинні потоки як першоджерела енергетичних потенціалів, особливості трансформації енергетичних і матеріальних потоків, що стосуються виробництва солодів і пива.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
664.6/.7(075.8)
Л12


   
    Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості [] : навч. посібник / [В. Ф. Доценко та ін.] ; за ред. В. Ф. Доценка ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2016. - 379, [1] с. : табл., рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 334-340. - Дод.: с. 341-370. - ISBN 978-617-7278-96-1 : 250.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчова промисловість--Методи аналізу--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
пивоварний солод -- оцінювання якості пива -- безалкогольні напої -- молочні продукти -- якість молока -- кисломолочні продукти -- згущені молочні консерви -- оцінювання якості м'яса -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- властивості м'ясних фаршів -- хімічний склад жирів -- хімічний склад олії -- консервована продукція
Анотація: Методи контролю якості сировини та готової продукції харчових виробництв, що грунтуються на сучасних хімічних, фізичних і фізико-хімічних методах аналізу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Доценко, В. Ф.; Сильчук, Т. А.; Голікова, Т. П.; Корецька, І. Л.; Фурманова, Ю, П.; Доценко, В. Ф. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
664.14+663.5
А 66


    Андрощук, Павел Михайлович.
    Изготовление сахара, дрожжей, спирта в домашних условиях [Текст] / П. М. Андрощук. - Хмельницкий : [б. и., 1995?]. - 4.00 грн
УДК
ББК 36.84 + 36.87
Рубрики: Цукрове виробництво--Практичні посібники
   Спиртове виробництво--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
сахар -- цукор -- сахарный песок -- цукровий пісок -- спирт -- солод -- этиловый спирт -- етиловий спирт -- домашний спирт -- домашній спирт -- дрожжи -- дріжджі -- перегоночные аппараты -- перегоночні апарати -- абсолютный спирт -- абсолютний спирт -- ликероводочные изделия -- лікерогорілчані вироби
Анотація: [Работая над этой книжкой, автор хотел развеять весь "туман" и дать самую полную и правдивую информацию по всем вопросам изготовления ликероводочных изделий в домашних условиях.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
663.4
Г 52


    Главачек, Франтишек.
    Пивоварение [] = Pivovarstvi / Ф. Главачек, А. Лхотский ; пер. с чеш. И. В. Холодовой ; под ред. А. П. Колпакчи. - Москва : Пищевая пром-сть, 1977. - 624 с. : рис., табл. - 3.10 р.
УДК
ББК 36.876
Рубрики: Пивоварне виробництво--Технологія--Обладнанння--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
пивоварное производство -- пивоваренное сырье -- пивоварна сировина -- солод -- хмель -- хміль -- охмеленное сусло -- охмелене сусло -- пивоваренные дрожжи -- пивоварні дріжжі -- технология брожения -- технологія бродіння -- молодое пиво -- молоде пиво -- розлив пива -- фильтрация пива -- фільтрація пива -- пастеризация пива -- пастеризація пива -- виды пива -- види пива -- диетическое пиво -- дієтичне пиво -- диабетическое пиво -- діабетичне пиво -- пивоваренное оборудование -- пивоварне обладнання
Анотація: Рассмотрены сырье для производства пива, процессы приготовления сусла, брожения и дображивания его, розлив пива, технологические операции и применяемое оборудование.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лхотский, Алоис; Холодова, И. В. \пер.\; Колпакчи, А. П. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
663.4.02
К17


    Калунянц, Калуст Акопович.
    Химия солода и пива [] : учеб. пособие / К. А. Калунянц. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 176 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 174. - ISBN 5-10-001508-X : 0.40 р.
УДК
ББК 36.87я73
Рубрики: Пивоварне виробництво--Солод--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
пивоваренное производство -- сырье пивоварения -- сировина пивоваріння -- производство солода -- виробництво солода -- пивное сусло -- пивне сусло -- брожение пива -- бродіння пива -- пастеризация пива -- пастеризація пива -- отходы пивоварения -- відходи пивоваріння
Анотація: Рассмотрены химический состав сырья, применяемого в производстве солода и пива.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

7.
36.872я2
С74


   
    Справочник по производству спирта [] : сырье, технология и технохимконтроль / [В. Л. Яровенко и др.]. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1981. - 336 с. : рис., табл. - Авт.зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 320-322. - Предм. указ.: с. 323-325. - 1.40 р.
УДК
ББК 36.872я2
Рубрики: Спиртове виробництво--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
спиртовое производство -- солод -- этиловый спирт -- етиловий спирт -- перегонка бражки -- ректификация спирта -- ректифікація спирту -- нормы расхода сырья -- норми розходу сировини -- отходы спиртового производства -- відходи спиртового виробництва -- сточные воды спиртовых заводов -- стічні води спиртових заводів -- кормовые дрожжи -- кормові дріжджі -- диоксид углерода -- діоксид вуглецю -- контроль спиртового сырья -- контроль спиртового виробництва -- спиртовые полуфабрикаты -- спиртові напівфабрикати
Анотація: Приведены сведения о сырье, материалах, используемых в спиртовом производстве, описаны технология полуфабрикатов, технологические схемы и режимы получения спирта.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Яровенко, Виктор Львович; Устинников, Борис Алексеевич; Богданов, Юрий Павлович; Громов, Станислав Иванович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
663.52
Т38


   
    Технология спирта [] : учебник / [В. А. Маринченко и др.] ; под ред. В. А. Смирнова. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1981. - 416 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 409-410. - Предм. указ.: с. 411-412. - 1.30 р.
УДК
ББК 36.872я73
Рубрики: Спиртове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
спиртовое производство -- сырье спиртового производства -- сировина спиртового виробництва -- солод -- ферментные препараты -- ферментні препарати -- спиртовые дрожжи -- спиртові дріжджі -- спиртовое сусло -- спиртове сусло -- спирт-сырец -- спирт-сирець -- ректификованный спирт -- ректифікований спирт -- хлебопекарные дрожжи -- хлібопекарні дріжджі -- сухие кормовые дрожжи -- сухі кормові дріжджі -- зерно-картофельная барда -- зерново-картопляна барда
Анотація: Характеристика сырья, методы подготовки его к сбраживанию, получение солода и ферментных препаратов, дрожжей, получение спирта, его ректификация, методы использование побочных продуктов и очистки сточных вод.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Маринченко, Виктор Афанасьевич; Смирнов, Валентин Александрович; Устинников, Борис Алексеевич; Цыганков, Петр Семенович; Смирнов, Валентин Александрович \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

9.
663.4:663.8
Т 38


   
    Технология пивоваренного и безалкогольного производства [] : технолог. расчеты : практикум / [А. Е. Мелетьев и др.] ; под ред. А. Е. Мелетьева. - Киев : Вища шк., 1986. - 192 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 171-187. - Лит.: с. 188-189. - 0.55 р.
УДК
ББК 36.876я73 + 36.88я73
Рубрики: Пивоварне виробництво--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   Безалкогольні напої--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
пивоваренное производство -- безалкогольные напитки -- солод -- хлебный квас -- хлібний квас -- безалкогольные газированные напитки -- безалкогольні газовані напої -- сточные воды пивоварения -- стічні води пивоваріння -- сточные воды безалкогольных производств -- стічні води безалкогольного виробництва
Анотація: Учебное пособие содержит технологические расчеты на производство пива, солода, кваса, безалкогольных напитков, а также сточных вод этих производств.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мелетьев, Анатолий Евгеньевич; Домарецкий, Виталий Афанасьевич; Емельянова, Нина Александровна; Колотуша, Петр Васильевич; Мелетьев, Анатолий Евгеньевич \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

10.
663.4:658.562.2
Х 46


   
    Химико-технологический контроль пиво-безалкогольного производства [] : учебник / [Р. А. Колчева и др.]. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 272 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 250-264. - Лит.: с. 265. - Предм. указ.: с. 266-267. - ISBN 5-10-000131-3 : 1.00 р.
УДК
ББК 36.87я73 + 36.88я73
Рубрики: Пивоварне виробництво--Хіміко-технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи
   Безалкогольні напої--Хіміко-технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
пивоваренное производство -- безалкогольные напитки -- пивоваренный солод -- пивоварний солод -- пивное сусло -- пивне сусло -- сбраживание пивного сусла -- збраження пивного сусла -- квас -- сырье производства безалкогольных напитков -- сировина виробництва безалкогольних напоїв -- контроль минеральных вод -- контроль мінеральної води -- контроль сиропов -- контроль сиропів
Анотація: Изложена технология солода и пива, анализ сырья, контроль технологического процесса, анализ готовых безалкогольных напитков и кваса.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Колчева, Раиса Алексеевна; Калунянц, Калуст Акопович; Херсонова, Лидия Алексеевна; Садова, Алла Ивановна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

11.
663.42:658.589
І-66


   
    Інноваційні технології харчових виробництв [] : монографія / [В. А. Піддубний та ін.] ; за ред. В. А. Піддубного ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій, Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Кондор, 2017. - 372, [2] с. : табл., рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 354-372. - ISBN 978-617-7458-40-0 : 270.00 грн
УДК
ББК 36.87
Рубрики: Харчові виробництва--Солод--Дослідження--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
процеси вирощування ячменю -- сушка солоду -- платформи сушарки -- системи виробництва солоду -- оцінка енергетичних втрат -- зберігання харчової продукції -- фасування газових напоїв -- упаковка -- енергозберігаючі технологічні схеми -- оцінка летального ефекту -- бродильні технології -- технології бродіння пива -- енергетичні ресурси матеріальних потоків -- інтенсивні технології
Анотація: Аналіз енергоматеріальних потоків і теоретичне удосконалення процесів енерго- і масообміну у виробництві солоду, технологій забезпечення зберігання харчової продукції.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Піддубний, Володимир Антонович; Кравченко, Михайло Федорович; Чагайда, Андрій Олегович; Красножон, Світлана Володимирівна; Піддубний, Володимир Антонович \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій; Київський національний торговельно-економічний університет
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

12.
641.87:663.5
Ц 58


    Циганенко, Віктор Олексійович.
    Домашня горілка. Рецепти міцних напоїв [] / В. О. Циганенко. - 2-ге вид., стереотип. - Київ : Техніка, 1993. - 31 с. : рис. - ISBN 5-335-01276-5 : 4000.00 крб.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Горілка--Домашнє приготування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
спирт -- солод -- ректифікаційна установка -- горілки -- настоянки -- наливки -- дріжджі домашнього приготування
Анотація: Приготування в домашніх умовах горілки, настоянок і наливок шляхом переробки цукру, буряків, різних плодів та ягід, варення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

13.


    Кузіна, В. Ю.
    Якість як ключовий показник ефективності виробництва ячменю пивоварного призначення [] / В. Ю. Кузіна // Економіка АПК. - 2020. - N 12. - С. 103-111 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ячмінь--Пивоварне виробництво
Кл.слова (ненормовані):
пивоварна якість ячменю -- ячмінний солод

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)