Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=технологія цукру<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
664(075.8)
З-14


   
    Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах [] : навч. посібник / [Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - Київ : Центр навч. л-ри, 2005. - 496 с. : рис., табл. - Літ.: с. 485-487. - ISBN 966-364-093-6 : 35.20 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчове виробництво--Харчові продукти--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
сировина харчового виробництва -- хлібні злаки -- технологія борошна -- технологія дріжджів -- технологія хліба -- технологія крупи -- технологія макаронних виробів -- технологія тіста -- технологія вершкового масла -- молоко -- технологія сиру -- технологія ковбасних виробів -- технологія жирів -- технологія спирту -- технологія вина -- технологія питної води -- технологія безалкогольних виробів -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- технологія консервів
Анотація: Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності, характеристика сировини, асортимент виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Орлова, Є. І.
Примірників всього: 2
ВВ (2), ФОНД
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

2.
664(075.8)
Х 22


   
    Харчові технології у прикладах і задачах [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - К. : Центр учбов. л-ри, 2008. - 576 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.564-566. - Дод. - ISBN 978-966-364-602-2 : 069.60 грн, 072.50 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчове виробництво--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
харчова сировина -- хлібні злаки -- технологія борошна -- технологія дріжджів -- технологія хліба -- технологія макаронних виробів -- виробництво крупи -- виробничі рецептури -- молочні вироби -- технологія ковбасних виробів -- технологія питної води -- технологія безалкогольних напоїв -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- технологія шоколадних виробів -- технологія кондитерських виробів -- технологія морозива -- технологія пива -- технологія етилового спирту -- технологія вина -- технологія жирів -- технологічні системи
Анотація: Фізико-хімічні, біохімічні закономірності,сировина та асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Товажнянський, Л.Л.; Бухкало, С.І.; Капустенко, П.О.; Арсеньєва, О.П.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
664(075.8)
З-14


   
    Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [] : підручник для студ. навч. закл. / Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2011. - 831, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 809-831. - Літ.: с. 814-818. - ISBN 978-611-01-0208-7 : 117.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчова промисловість--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
сировина харчових виробництв -- технологічний процес -- технологія борошна -- технологія хлібопекарських дріжджів -- технологія хлібобулочних виробів -- виробництво крупи -- технологія макаронних виробів -- вершкове масло -- молоко -- виготовлення сиру -- технологія м'яса -- технологія ковбасних виробів -- технічні жири -- тваринні жири -- бродильне виробництво -- технологія вина -- безалкогольні напої -- виробництво пива -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- консервне виробництво -- технологія шоколадних виробів -- кондитерське виробництво -- кисломолочні продукти -- технологія морозива -- овочесушильне виробництво -- теплообмінні апарати -- енергозберігаючі технології
Анотація: Технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Арсеньева, О. П.
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
62:658.27(075)
О-76


    Остапчук, Микола Васильович.
    Система технологій (за видами діяльності) [] : навч. посібник / М. В. Остапчук, А. І. Рибак. - К. : ЦУЛ, 2003. - 888 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 877-879. - Дод.: с. 880-886. - ISBN 966-655-063-6 : 50.50 грн
УДК
ББК 30.6я73
Рубрики: Загальна технологія--Промисловість--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
характеристика промисловості -- характеристика промышленности -- технологічний процес -- технологический процесс -- технологічна система -- технологическая система -- структура управління -- структура управления -- моделювання систем керування -- моделирование систем руководства -- модель собівартості продукції -- модель себестоимости продукции -- економічна оцінка технічного рівня -- экономическая оценка технического уровня -- подрібнювачі -- дробители -- теплові процеси -- тепловые процессы -- масообмінники -- масообменники -- сорбція -- сорбция -- кристалізація -- кристаллизация -- хімічна кінетика -- химическая кинетика -- технологія чавуну -- технология чугуна -- виробництво сталі -- производство стали -- технологія міді -- технология меди -- технологія алюмінію -- технология алюминию -- технологія магнію -- технология магнию -- технологія титану -- технология титана -- паливо -- топливо -- атомні електростанції -- атомные электростанции -- гідроелектростанції -- гидроэлектростанции -- електричні мережі -- электрические сети -- будівельні матеріали -- строительные материалы -- повітряне вапно -- воздушная известь -- технологія цементу -- технология цемента -- цегла -- кирпич -- черепиця -- кераміка -- керамика -- вироблення скла -- производство стекла -- переробка деревини -- переработка древесины -- текстильна промисловість -- текстильная промышленность -- взуттєва промисловість -- обувная промышленность -- виробництво паперу -- производство бумаги -- виробництво добрив -- производство удобрений -- пластмаси -- пластмассы -- гума -- резина -- миючі засоби -- моющие средства -- виробництво сірчаної кислоти -- производство серной кислоты -- виробництво пеніціліну -- производство пеницилина -- технологія олії -- технология подсолнечного масла -- технологія кондитерських виробів -- технология кондитерских изделий -- технологія морозива -- технология мороженого -- технологія сиру -- технология сыра -- виробництво ковбаси -- производство колбасы -- виробництво консервів -- производство консервов -- квашення плодів -- квашение плодов -- зберігання зерна -- хранение зерна -- технологія крупів -- технология круп -- виготовлення хліба -- производство хлеба -- виготовлення етилового спирту -- производство этилового спирта -- виробництво пива -- производство пива -- виробництво вина -- производство вина -- технологія цукру -- технология сахара -- виробництво крохмалю -- производство крохмала -- викиди в довкілля -- выбросы в окружающую среду -- утилізація побутових відходів -- утилизация бытовых отходов
Анотація: Описано структуру промисловості України як складову її економіки, викладено теоретичні засади технології, її фізичні, хімічні, біологічні та технологічні закономірності, принципи виготовлення виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рибак, Анатолій Іванович
Примірників всього: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)
Знайти схожі

5.
664.02(075.8)
Т38


   
    Технология пищевых производств [] : учебник для сред. спец. учеб. заведений / [Л. П. Ковальская и др.] ; под ред. Л. П. Ковальской. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 286 с. : рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-10-000-195-X : 0.90 р.
УДК
ББК 36я723
Рубрики: Харчове виробництво--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
стандартизация пищевых продуктов -- стандартизація харчових продуктів -- технология хлебопечения -- технологія хліба -- технология сахара -- технологія цукру -- производство крахмала -- виробництво крохмалу -- технология конфет -- технологія конфет -- халва -- мармелад -- пастила -- этиловый спирт -- етиловий спирт -- технология водки -- технологія горілки -- технология пива -- технологія пива -- технология вина -- технологія вина -- растительное масло -- рослинна олія -- маргарин -- животные жиры -- тваринні жири -- консервирование плодов -- консервування плодів
Анотація: Сведения об отдельных компонентах пищи и их физиологической роли, технология отдельных видов пищевых производств.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ковальская, Людмила Павловна; Мелькина, Галина Михайловна; Шебершнева, Нелли Николаевна; Шикина, Валентина Сергеевна; Ковальская, Людмила Павловна \ред.\
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)