Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=технології різкого зниження тиску<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
664.8.03(075.8)
Ф50


   
    Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів [] : підручник / [А. І. Соколенко та ін.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Кондор, 2015. - 324, [2] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 322-324. - ISBN 978-617-7278-05-3 : 150.00 грн
УДК
ББК 36-909я73
Рубрики: Харчові продукти--Обробка--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
теплова стерилізація -- теплова пастеризація -- хімічні методи оброблення -- мікробіологічні методи оброблення -- фізичні методи оброблення -- вакуумна обробка середовища -- технології різкого зниження тиску -- активність води -- стабілізація продукції
Анотація: Енергетичні поля впливу, оброблення харчових продуктів опроміненням, змінним електричним струмом, магнітними полями, акустичними методами, а також засобами стерилізації.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Соколенко, А. І.; Піддубний, В. А.; Гіджеліцький, В. М.; Шевченко, О. Ю.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)