Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=топлене масло<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
664.3.033
С 74


    Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептуры [Текст]. - СПб. : Гиорд, 1999 - 2005.
   Т. 2 : Масло коровье и комбинированное / Л. И. Степанова. - 2003. - 329, [7] с. : табл., рис. - Прил.: с. 305-321. - Лит.: с. 322-324. - Алф. указ.: с. 325-330. - ISBN 5-901065-19-0 : 83.00 грн
УДК
ББК 36.957
Рубрики: Вершкове масло--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
качество сливок -- яість вершків -- технология сливочного масла -- технологія вершкового масла -- классификация масла -- класифікація масла -- топленное масло -- топлене масло -- комбинированное масло -- комбіноване масло -- хранение масла -- зберігання масла -- дезодорация сливок -- дезодорація вершків -- маргарин -- консистенция масла -- консістенція масла -- медовое масло -- сквашивание сливок -- скісання вершків -- энергетическая ценность масла -- енергетична цінність масла -- сроки годности масла -- термін придатності масла
Анотація: Физико-химические процессы маслообразования при выработке сливочного масла.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Степанова, Лариса Ивановна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
637.23(035)
П80


   
    Производство сливочного масла [] : справочник / [Ю. П. Андрианов и др.] ; под ред. Ф. А. Вышемирского. - М. : Агропромиздат, 1988. - 303 с. : рис., табл. - Авт. указ. на оборот. тит. л. - Библиогр. в конце глав. - Предм. указ.: с. 297-300. - ISBN 5-10-000202-6 : 1.60 р.
УДК
ББК 36.957я2
Рубрики: Вершкове масло--Виробництво--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
масло животное -- масло тваринне -- сливки -- вершки -- свойства масла -- властивості масла -- качество масла -- якість масла -- ассортимент масла -- асортимент масла -- структура молока -- технология масла животного -- технологія масла тваринного -- химический состав масла -- хімічний склад масла -- микробиология маслоделия -- мікробіологія маслоробства -- санитарный контроль производства масла -- санітарний контроль виробництва масла -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко -- фасование масла -- фасування масла -- топленое масло -- топлене масло
Анотація: Приведены требования к молоку и сливкам как сырью для производства сливочного масла, изложены методы производства существующего ассортимента сливочного и топленого масла.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Андрианов, Юрий Петрович; Вышемирский, Франц Адамович; Качераускис, Донатос Владович; Климов, Вячеслав Павлович; Вышемирский, Франц Адамович \ред.\
Примірників всього: 3
ВВ (1), АБ (1), ЧЗ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1), ЧЗ (1)
Знайти схожі

3.
641.56(=21)
С 28


   
    Секреты индийской кухни. Традиционная кулинария Бхакти-йогина [] / [сост.: Н. А. Бахолдин, С. М. Неаполитанский]. - Ленинград : Смарт, 1990. - 44 с. : рис. - (Кулинарные рецепты древней культуры ; вып. 2). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - 2.00 р.
УДК
ББК 36.997(3)
Рубрики: Кухня--Індійська кухня--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
индийская кухня -- блюда из риса -- страви з рису -- блюда из гороха -- страви з гороху -- приправы -- приправи -- домашний творог -- домашній сир -- топленое масло -- топлене масло -- йогурт
Анотація: Приведены рецепты традиционной кулинарии Бхакти-йогина.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бахолдин, Н. А. \сост.\; Неаполитанский, С. М. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)