Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=якість меду<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
663/664(075)
П 63


    Посудін, Юрій Іванович.
    Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів [] : навч. посіб. / Ю. І. Посудін. - Київ : Арістей, 2005. - 408 с. : кольор. іл., рис., табл. - Бібліогр.: с. 378-396. - ISBN 966-8458-61-36 : 44.00 грн, 63.00 грн
УДК
ББК 36-9я73 + 65.32-80я73
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Оцінка--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
якість рослинної продукції -- якість молочної продукції -- якість тваринної продукції -- якість яєць -- безпека продуктів харчування -- якість меду -- методи оцінки якості -- вимірювання кольору продуктів -- спектроскопія продуктів -- вимірювання аромату -- комп'ютерні зображення якості продуктів
Анотація: Сучасні фізичні методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських та харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 4
ВВ (2), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (2)
Знайти схожі

2.
636.03(03)
С74


   
    Справочник по качеству продуктов животноводства [] / [И. П. Даниленко и др.] ; под ред. И. П. Даниленка. - К. : Урожай, 1988. - 180 с. : табл. - ISBN 5-337-00183-3 : 0.95 р.
УДК
ББК 45.6я2
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Продукти тваринництва--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
слагаемые качества продуктов животноводства -- складові якості продуктів тваринництва -- получение высококачественного молока -- отримання високоякісного молока -- качество мяса -- якість м'яса -- методы определения качества рыбы -- методи визначення якості риби -- качество яиц -- якість яєць -- качество меда -- якість меду
Анотація: Изложены основные слагаемые качества молока, мяса, рыбы, яиц, меда.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Даниленко, Иван Прохорович; Микитюк, Петр Васильевич; Шуст, Игорь Иванович; Ольховик, Л. А.; Даниленко, Иван Прохорович \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.


    Пономарьов, Сергій.
    Щоб бджоли були здоровими, а мед - солодким [] / С. Пономарьов // Агробізнес сьогодні. - 2018. - N 13(лип.). - С. 76-77
Рубрики: Бджільництво
Кл.слова (ненормовані):
паспортизація пасіки -- органічне бджільництво -- якість меду

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

4.
46.91-6
П 78


   
    Продукты пчеловодства - пища, здоровье, красота [] / [рук. работы В. Харнажа ; отв. ред. П. Дамиян]. - 2-е изд., перераб. и доп. - Бухарест : Апимондия, 1982. - 160 с. : рис., табл. - 3.33 р.
ББК 46.91-6
Рубрики: Мед--Лікувальне застосування--Харчування--Косметика--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мед -- терапевтическая ценность продуктов пчеловодства -- терапевтична цінність продуктів бджільництва -- пчелиная пыльца -- бджолиний пилок -- воск -- віск -- пчелиное маточное молочко -- бджолине маточне молочко -- качество меда -- якість меду -- дегустация меда -- дегустація меду -- прополис -- прополіс -- эндогенные биоритмы в апитерапии -- ендогенні біоритми в апітерапії -- перга -- апитерапия -- апітерапія -- продукты пчеловодства в медицине -- продукти бджільництва в медицині
Анотація: [Применение меда, воска, маточного молочка, пыльцы, перги и их деривативов в питании, медицине и косметике.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Харнажа, В. \рук. работы.\; Дамиян, П. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)