Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=історія виникнення паштетів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
637.5'7(075.8)
Т38


   
    Технологія м'ясопродуктів із нетрадиційної м'ясної сировини [] : підручник / Л. В. Пешук [та ін.] ; Нац. ун-т харч. технологій, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Київ : Центр учбов. літ., 2017. - 295, [1] с. : табл., рис. - Літ.: с. 289-292. - Глосарій: с. 293-295. - ISBN 978-617-673-524-3 : 164.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясні продукти--Технологія виробництва--Переробка--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
дикі парнокопитні тварини -- м'ясопродукти з конини -- родина зайцевих -- м'ясо птиці -- екзотична кухня -- м'ясо кенгуру -- м'ясо черепах -- м'ясо крокодилів -- м'ясо змій -- м'ясо жаб -- паштети -- історія виникнення паштетів
Анотація: Хімічний скла, технологічні схеми, асортиментний ряд м'ясопродуктів, його харчова та енергетична цінність, особливості виробництва окремих видів м'ясопродуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пешук, Людмила Василівна; Янчева, Марина Олександрівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Кириченко, Станіслав Григорович; Національний університет харчових технологій; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)