Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Ковбасне виробництво -- Сировина<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
637.523.2
С16


    Салаватулина, Равиля Мухамеджановна.
    Рациональное использование сырья в колбасном производстве [] / Р. М. Салаватулина. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 256 с. : рис., табл. - Прил.: с. 242-249. - Лит.: с. 250-254. - 0.80 р.
УДК
ББК 36.927
Рубрики: Ковбасне виробництво--Сировина--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- обвалка м'яса -- обвалювання мяса -- дообвалка м'яса -- дообвалювання мяса -- жиловка м'яса -- жилування м'яса -- пищевая ценность субпродуктов -- харчова цінність субпродуктів -- субпродуктовая паста -- субпродуктова паста -- пищевая кровь -- харчова кров -- фарш вареных колбасных изделий -- фарш варених ковбасних виробів -- молочно-белковые препараты -- молочно-білкові препарати -- соевые препараты -- соєві препарати -- стабилизация качества колбасных изделий -- стабілізація якості ковбасних виробів
Анотація: Освещены основные направления использования сырья в колбасном производстве в результате применения вторичного сырья, белковых препаратов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.


   
    Рекомендации и ошибки при работе с таухмассами [] // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 7. - С. 36-37 : рис.
Рубрики: Ковбасне виробництво--Сировина
Кл.слова (ненормовані):
колбасное производство -- сохранение внешнего вида колбасы -- зберігання зовнішнього вигляду ковбаси

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)