Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Кухня японська<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
641.5
S55


    Shimizu, Kay.
    Sushi at Home [Текст] / Kay Shimizu. - Tokyo : Shufunotomo, 1996. - 140 p. : il. - ISBN 0-87040-930-1 : 025.00 грн
ІРЦ "Вікно в Америку"
УДК
ББК 36.997(5Я)
Рубрики: Кухня японська
   
Кл.слова (ненормовані):
суші -- японська кухня
Анотація: These sushi recipes basically serve four but yield depends upon appetites! So experiment flamboyantly and yours will become a dazzling new experience. All cooked prepared vinegared rice (shari) is required it will so state.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

2.
641(520)
Y55


    Yoneda, Soei.
    Good Food from a Japanese Temple [Текст] / Soei Yoneda ; introd. by Robert Farrar Capon. - Tokyo [etc.] : Kodansha International, 1982. - 224 p. - Ind.: p. 218-224. - ISBN 0-87011-527-8. - ISBN 4-7700-1024-9 : 024.00 грн.
ІРЦ "Вікно в Америку"
УДК
ББК 36.997(5Я)
Рубрики: Кухня японська
   Вегетаріанська кулінарія

   
Кл.слова (ненормовані):
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ -- КУЛИНАРНЫЕ РЕЦЕПТЫ
Анотація: The 230 recipes here include a number created specially for this book to show how Western vegetables can be used, the strength of this 600-year tradition being not only its orthodoxy but its delight in innovation.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Capon, Robert Farrar \introd.\
Примірників всього: 1
ІН (1)
Свободны: ІН (1)
Знайти схожі

3.
641.5(031)
К 13


    Кадзуко, Эми.
    Практическая энциклопедия японской кухни [] : традиции, кулинарные приёмы, продукты, рецепты / Э. Кадзуко, Я. Фукуока ; [пер. с англ. А. А. Иванова]. - Челябинск : Аркаим, 2010. - 254, [2] с. : цв. ил. - Бібліогр.: с. 248-254. - ISBN 978-5-8029-2601-7 : 225.00 грн
УДК
ББК 36.997(5ЯПО)я2
Рубрики: Кухня японська--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
суши -- чайная церемония -- японские продукты -- рисовые продукты -- сушеные бобы -- глютеновые продукты -- водоросли -- водорості -- соусы -- моллюски -- овощные блюда -- овочеві страви -- рибные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- десерты -- выпечка -- випічка
Анотація: Кулинарные традиции и кулинарная философия, которыми японцы руководствуются при обработке продуктов, приготовлении пищи.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Фукуока, Ясуко; Иванов, А. А. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)