Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Молочні продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.
637.13:637.3
К84


    Крусь, Галина Николаевна.
    Технология сыра и других молочных продуктов [] : учеб. для учащихся сред. спец. учеб. заведений / Г. Н. Крусь, И. М. Кулешова, Н. И. Дунченко ; под ред. Г. Н. Крусь. - М. : Колос, 1992. - 320 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Лит.: с. 316. - ISBN 5-10-000951-9 : 8.90 крб
УДК
ББК 36.95я723
Рубрики: Сироварство--Технологія--Навчальні видання
   Молочні продукти--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
обработка молока -- обробка молока -- транспортирование молока -- транспортування молока -- технология сыра -- технологія сиру -- технология сливочного масла -- технологія вершкового масла -- технология молочных консервов -- технологія молочних консервів -- технология продуктов детского питания -- технологія продуктів дитячого харчування -- технохимический контроль -- технохімічний контроль -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- производство молочных продуктов -- виробництво молочних продуктів -- производство мороженого -- виробництво морозива -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко
Анотація: Технологический процесс производства сыров и особенности технологии отдельных видов сыра, методы обработки молока в сыроделии.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кулешова, Ираида Михайловна; Дунченко, Нина Ивановна; Крусь, Галина Николаевна \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1)
Знайти схожі

2.
637.1(075.8):579.67(075.8)
М11


   
    Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум [] / О. М. Бергілевич [и др.] ; за ред. д-ра вет. наук, проф. В. В. Касянчук. - Суми : Унів. книга, 2013. - 204, [2] с. : табл., рис. - Дод.: с. 147-201. - Л-ра: с. 202. - ISBN 978-966-680-525-9 : 55.00 грн
УДК
ББК 36.95я73
Рубрики: Молочні продукти--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мікробіологічні лабораторії -- микробиологические лаборатории -- лабораторно-практичні заняття -- лабораторно-практические занятия -- підприємства молочної промисловості -- предприятия молочной промышленности -- молоко -- молочные продукты -- збудники харчових токсикозів -- возбудители пищевых токсикозов -- збудники токсикоінфекцій -- возбудители токсикоинфекций -- загальна мікробіологія -- общая микробиология -- спеціальна мікробіологія -- специальная микробиология -- сире молоко -- сырое молоко -- бактеріальна забрудненість -- бактериальная загрязненность -- чашковий метод -- чашечный метод -- науково-дослідна робота -- научно-исследовательская работа -- мікробіологія молока -- микробиология молока -- мікробіологія молочних продуктів -- микробиология молочных продуктов -- мікробіологічні дослідження заквасок -- микробиологические исследования заквасок -- мікробіологічні дослідження -- микробиологические исследования -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- культивування мікроорганізмів -- культивирование микроорганизмов -- препарати для мікроскопії -- препараты для микроскопии -- визначення якості молока -- определения качества молока -- сичужна проба -- сычужная проба -- бродильна проба -- бродильная проба
Анотація: Практикум складається із трьох розділів: "Загальна мікробіологія", "Спеціальна мікробіологія" та "Науково-дослідна робота".

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бергілевич, О. М.; Кухтін, М. Д.; Касянчук, В. В.; Ковальчук, Р. Л.; Касянчук, В. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
637.12
К59


    Козлов, Володимир Миколайович.
    Усім про молоко [] / В. М. Козлов. - Київ : Урожай, 1990. - 268 с. : рис., табл. - ISBN 5-337-00646-0 : 0.60 р.
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Молоко--Популярні видання
   Молочні продукти--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
питне молоко -- кисломолочні продукти -- вершкове масло -- морозиво -- молочні страви -- молочні напої
Анотація: Найцінніший продукт харчування - молоко, речовини, що містяться в ньому, їх значення для харчування різних груп населення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
АБ (2), ВВ (1)
Свободны: АБ (2), ВВ (1)
Знайти схожі

4.
637.147+637.247+637.344
П78


   
    Продукты из обезжиренного молока, пахты и молочной сыворотки [] / [А. Г. Храмцов и др.] ; под ред.: А. Г. Храмцова, П. Г. Нестеренко. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1982. - 295 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 292. - 1.60 р.
УДК
ББК 36.959
Рубрики: Молочні продукти--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
молочные продукты -- молочное сырьё -- молочна сировина -- обезжиренное молоко -- обезжирене молоко
Анотація: Технология молочных продуктов из вторичного молочного сырья.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Храмцов, Андрей Георгиевич; Кравченко, Эдуард Федорович; Петровский, Константин Семенович; Богданова, Генриетта Ивановна; Храмцов, А. Г. \ред.\; Нестеренко, П. Г. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
637.142.2
С31


    Сенкевич, Т.
    Молочная сыворотка: переработка и использование в агропромышленном комплексе [] = Molke und molke verwertung / Т. Сенкевич, К.-Л. Ридель ; пер. с нем. Н. А. Эпштейна ; под ред. и с предисл. Н. Н. Липатова. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 270 с. : рис., табл. - Лит.: с. 250-263. - Предм. указ.: с. 264-267. - ISBN 5-10-001269-2 : 1.50 р.
УДК
ББК 36.959
Рубрики: Молочні продукти--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
молочные продукты -- использование молочной сыворотки -- використання молочної сироватки -- виды молочной сыворотки -- види молочної сироватки -- состав молочной сыворотки -- склад молочної сироватки -- пищевая сыворотка -- харчова сироватка -- кормовая сыворотка -- кормова сироватка -- сушка сыворотки -- сушіння сироватки -- белок сыворотки -- білок сироватки -- пищевые добавки -- харчові добавки
Анотація: Биологическая ценность молочной сыворотки и ее использование в пищевых и кормовых целях.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ридель, К.-Л.; Эпштейн, Н. А. \пер.\; Липатов, Н. Н. \ред., авт. предисл.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
637.14.045
Т38


   
    Технология цельномолочных продуктов и молочно-белковых концентратов [] : справочник / [Е. А. Богданова и др. ; гл. ред. Я. И. Костин ; редкол.: В. П. Аристова и др.]. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 310 с. : табл. - (Технология и техника промышленного производства цельномолочных и молочноконсервных продуктов). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 303. - Предм. указ.: с. 304-307. - ISBN 5-10-000200-X : 1.80 р.
УДК
ББК 36.95
Рубрики: Молочні продукти--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
молочные продукты -- обработка сырого молока -- обробка сирого молока -- технология молока -- технологія молока -- технология сливок -- технологія вершків -- кисломолочные продукты -- кисломолочні продукти -- сыр -- сир -- сметана -- молочно-белковые концентраты -- молочно-білкові концентрати -- сыворотка -- сироватка -- пахта
Анотація: Приемка, очистка, охлаждение, сепарирование, нормализация, гомогенизация, пастеризация и стерилизация молока, выделение белковых веществ молока.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Богданова, Екатерина Андреевна; Хандак, Римма Никитична; Зобкова, Зинаида Семеновна; Сергеева, В. Ф.; Костин, Я. И. \ред.\; Аристова, В. П. \ред.\; Вайнберг, А. Я. \ред.\; Королева, Н. С. \ред.\; Крашенинин, П. Ф. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
637.142.2
Х89


    Храмцов, Андрей Георгиевич.
    Молочная сыворотка [] / А. Г. Храмцов. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 240 с. : рис., табл. - Лит.: с. 234-238. - ISBN 5-10-000944-6 : 0.85 р.
УДК
ББК 36.959
Рубрики: Молочні продукти--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
молочные продукты -- состав молочной сыворотки -- склад молочної сироватки -- жиры молочной сыворотки -- жири молочної сироватки -- белки сыворотки -- білки сироватки -- напитки из сыворотки -- напої із сироватки -- сгущенная молочная сыворотка -- згущена молочна сироватка -- сухая молочная сыворотка -- суха молочна сироватка -- использование молочной сыворотки -- використання молочної сироватки
Анотація: Химический состав, структурно-механические, теплофизические и оптические характеристики молочной сыворотки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)