Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Овочі -- Заготівля<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
635
З-18


    Закатова, Галина Николаевна.
    Высококачественные овощи: выращивание, заготовка, хранение [] / Г. Н. Закатова, В. С. Колодязная. - Л. : Лениздат, 1986. - 143 с. : табл. - 0.35 р.
УДК
ББК 42.34
Рубрики: Овочі--Вирощування--Практичні посібники
   Овочі--Зберігання--Практичні посібники

   Овочі--Заготівля--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
биологические основы качества овощей -- біологічні основи якості овочів -- показатели качества овощей -- показники якості овочів -- особенности послеуборочного периода -- особливості післязбирального періоду -- заготовка овощей -- заготівля овочів -- условия хранения овощей -- умови зберігання овочів -- условия замораживания овощей -- умови заморожування овочів -- технология выращивания овощей -- технологія вирощування овочів -- технология хранения овощей -- технологія зберігання овочів -- капустные овощи -- капустяні овочі -- корнеплоды -- коренеплоди -- лук -- цибуля -- чеснок -- часник -- плодовые овощи -- плодові овочі -- зеленные овощные растения -- зеленні овочеві рослини
Анотація: Технологии возделывания, заготовки и хранения овощей, исходя из требований к их качеству и с учетом биологических особенностей культур и сортов, степени механизации уборочных работ, уровня агротехники и способов хранения урожая.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Колодязная, Валентина Степановна
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ВВ (2)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (2)
Знайти схожі

2.


    Білай, Д. В.
    Максимум вітамінів зберігають сушіння, закваска й заморожування [] / Д. В. Білай // Безпека життєдіяльності. - 2020. - N 9. - С. 27-28
Рубрики: Продовольча безпека
   Овочі--Заготівля

   Плодоягідні--Заготівля


Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)