Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Кондитерське виробництво -- Обладнання<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664.6(075)
Т-38


   
    Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв [] : підручник / В. Ф. Петько [та ін.] ; за ред. О. І. Гапонюка. - К. : Центр учбов. л-ри, 2007. - 432 с. : табл., рис. - Л-ра: с. 423-424. - ISBN 978-966-364-488-2 : 64.80 грн, 67.50 грн грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   Макарони--Виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи

   Кондитерське виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
історія хлібопечіння -- дозатори -- тістомісильні апарати -- хлібопекарські печі -- макаронне устаткування -- кондитерське устаткування
Анотація: Класифікація, будова, принцип дії і правила експлуатації технологічного устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Петько, Володимир Феодосійович; Гапонюк, Олег Іванович; Петько, Євгеній Володимирович; Ульяницький, Анатолій Володимирович; Гапонюк, Олег Іванович \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
36.86я72
Л84


    Лунин, Олег Григорьевич.
    Технологическое оборудование предприятий кондитерской промышленности [] : учебник / О. Г. Лунин, А. И. Драгилев, А. Я. Черноиванник. - 3-е изд., перераб. и доп. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 383 с. : рис., табл. - Лит.: с. 381. - 0.95 р.
ББК 36.86я72
Рубрики: Кондитерське виробництво--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерское производство -- кондитерские машины -- кондитерські машини -- кондитерские аппараты -- кондитерські апарати -- кондитерские поточные линии -- кондитерські потокові лінії -- переработка сырья -- переробка сировини -- производство карамели -- виробництво карамелі -- производство конфет -- виробництво цукерок -- производство шоколада -- виробництво шоколаду -- производство мармелада -- виробництво мармеладу -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- упаковка кондитерских изделий -- пакування кондитерських виробів
Анотація: Сведения о кондитерском технологическом оборудовании общего и специализированного назначения, устройство машин и аппаратов, принцип их работы.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Драгилев, Абрам Иосифович; Черноиванник, Алексей Яковлевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)