Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=М'ясні продукти -- Виробництво<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
338.439(477)
М 54


   
    Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів [] / В. В. Вітвіцький [та ін.]. - К. : Украгропромпродуктивність, 2007. - 480 с. : табл. - (Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"). - ISBN 966-8785-15-0 : 036.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)306.7н2
Рубрики: Харчова промисловість--Економіка--Наукові видання
   М'ясні продукти--Виробництво--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
норми праці -- нормы труда -- продуктивность -- продуктивність
Анотація: Методика розрахунку норм продуктивності для м'ясопереробних підприємств.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Вітвіцький, В.В.; Ковальчук, В.І.; Полонська, О.М.; Максимчук, М.А.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
637.521:641.5
С 74


   
    Справочник по разделке мяса, производству полуфабрикатов и быстрозамороженных готовых мясных блюд [] / [Б. Е. Гутник и др.] ; под ред. Б. Е. Гутника. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 344 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 339-340. - Предм. указ.: с. 341-342. - 1.40 р.
УДК
ББК 36.92
Рубрики: М'ясні продукти--Виробництво--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- мясные субпродукты -- м'ясні субпродукти -- пищевые животные жиры -- харчові тваринні жири -- пищевое сырье -- харчова сировина -- крупнокусковые мясные полуфабрикаты -- великокускові м'ясні напівфабрикати -- мясокостные полуфабрикаты -- м'ясокісткові напівфабрикати -- бескостные полуфабрикаты -- безкісткові напівфабрикати -- рубленые полуфабрикаты -- рублені напівфабрикати -- контроль качества мясопродуктов -- контроль якості м'ясопродуктів
Анотація: Характеристика, основные требования к сырью, материалу, используемым в производстве мяса и мясопродуктов, рецептура, требования к готовой продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гутник, Борис Ефимович; Генералов, Николай Федорович; Юрина, Валентина Федоровна; Шигаева, Нина Константиновна; Гутник, Борис Ефимович \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)