Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчові виробництва -- Технологія<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
664.02(075.8)
П 37


    Плахотін, В. Я.
    Теоретичні основи технологій харчових виробництв [] : підручник / В. Я. Плахотін, І. С. Тюрікова, Г. П. Хомич ; Полтав. у-нт споживчоїї кооп. України. - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 640 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 623-626. - Предм. покажч.: с. 616-622. - Глосарій: с. 609-615. - ISBN 966-364-175-4 : 035.20 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові виробництва--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Характеристики--Обробка--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
кість харчових продуктів -- процеси харчових технологій -- безпека харчових продуктів -- якість харчових продуктів -- стандартизація харчових продуктів -- сертифікація харчових продуктів -- біохімія харчових виробництв -- мікробіологія харчових виробництв -- зберігання харчових продуктів -- консервування харчових продуктів
Анотація: Особливості харчових продуктів як об'єктів виробництва, класифікація технологічних процесів та виробництв, методи обробки сировини та їх вплив на хімічний склад готової продукції.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Тюрікова, І.С.; Хомич, Г.П.; Полтав. у-нт споживчоїї кооп. України
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
663.03(075.8)
Р74


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Система технологій харчових виробництв [] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, А. В. Колісник. - Київ : Кондор, 2008. - 256 с. : рис., табл. - Літ.: с. 252-254. - ISBN 978-966-351-080-4 : 31.00 грн, 30.30 грн, 20.00 грн, 37.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові виробництва--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби -- кондитерські вироби -- молочні вироби -- бродильне виробництво -- жири -- олії -- м'ясопродукти -- рибопродукти -- технолгія сиру
Анотація: Маркетинг, ринкова поведінка споживача та імідж харчових продуктів на ринку.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Колісник, Анатолій Володимирович
Примірників всього: 4
ВВ (3), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (3), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
664
С 76


    Стабников, Всеволод Николаевич.
    Общая технология пищевых продуктов [] : учеб. пособие для вузов / В. Н. Стабников, Н. В. Остапчук. - Киев : Вища шк. Голов. изд-во, 1980. - 304 с. : рис., табл. - Лит.: с. 301. - 0.90 р.
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчові виробництва--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
сточные воды пищевых производств -- стічні води харчових виробництв -- проектирование пищевого производства -- проектування харчового виробництва -- технология хлеба -- технологія хліба -- технология консервов -- технологія консервів -- свеклосахарное производство -- бурякоцукрове виробництво -- технология крахмала -- технологія крохмалю -- крахмальная патока -- крохмальна патока -- технология этилового спирта -- технологія етилового спирту -- технология пива -- технологія пива -- технология вина -- технологія вина
Анотація: Изложены теоретические основы пищевой технологии, дана классификация основных процессов и оборудования предприятий пищевой промышленности.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Остапчук, Николай Васильевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)