Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=663/664(075.8)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.
663/664(075.8)
Д 69


    Дорохіна, Марія Олексіївна.
    Технологія продукції харчування у таблицях і схемах [] : навч. посібник / М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна. - К. : Кондор, 2008. - 280 с. : табл. - Спис. використ. л-ри: с.277. - ISBN 978-966-357-148-1 : 043.00 грн
УДК
ББК 36я73
Рубрики: Харчові технології--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
холодні страви і закуски -- супи -- соуси -- продуктові напівфабрикати -- оброблення овочів та грибів -- страви із круп і бобових -- страви з яєць -- м'ясні страви -- рибні страви -- солодкі страви -- технологія напоїв -- кондитерські вироби -- дріжджеве тісто -- бездріжджове тісто -- оздоблення напівфабрикатів
Анотація: Нові підходи до викладення технології продукції харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Капліна, Т.В.
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
663/664(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 544 с. : табл., рис. - Л-ра: с.528. - ISBN 978-966-364-803-3 : 091.00 грн, 104.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
еволюція європейського харчування -- функції їжі -- гігієна харчування -- індустрія здорового харчування -- адекватне харчування -- харчові інгредієнти -- функціональні продукти -- функціональне харчування -- харчові добавки -- біологічно активні добавки -- біокоректори -- нетрадиційна харчова сировина -- зерноборошняні товари -- біотехнологічні продукти -- цукристі кондитерські вироби -- функціональні напої -- профілактичні напої -- адаптогенні напої -- молочні продукти -- молочні про-і пребіотичні продукти -- жирові продукти -- олієжирові продукти -- емульсійні жирові продукти -- м'ясні продукти -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- рибні товари
Анотація: Проблеми функцій їжі, інгредієнтний склад, створення, виробництво та характеристика асортименту функціональних продуктів харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Завгородня, В.М.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
663/664(075.8)
Р 78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості [] : навч. посібник / Ростовський В. С., Олейник Н. В. - К. : Кондор, 2009. - 136 с. : рис., табл. - Бібліогр. на початку розд. - ISBN 978-966-351-234-1 : 028.00 грн
УДК
ББК 36я73
Рубрики: Харчова промисловість--Ресурсозбереження--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
ресурсозберігаючі технології -- вторинна харчова сировина -- нетрадиційна харчова сировина -- безвідходна технологія -- відходи цитрусових культур -- відходи баштанних культур -- місцева рослинна сировина -- кавові напої -- харчові барвники -- нетрадиційна ягідна сировина -- вторинна сировина в хлібопеченні -- вторинна кондитерська сировина -- молочні відходи -- відходи м'ясопродуктів -- рибні відходи -- утильжири -- економія паливно-енергетичних ресурсів
Анотація: Впровадження безвідходних технологій в харчову промисловість, зокрема в громадське харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Олейник, Н. В.
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

4.
663/664(075.8)
О-75


   
    Основи експертизи продовольчих товарів [] : навч. посібник / [В. Д. Малигіна та ін.]. - К. : Кондор, 2009. - 296 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.1068725. - Дод.: с. 286-292. - Л-ра: с. 293. - ISBN 978-966-351-285-3 : 50.00 грн, 60.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Продовольчі товари--Експертиза--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
класифікація товарів -- кодування товарів -- штрихове кодування -- штриховое кодирование -- ідентификація товарів -- фальсифікація продовольчих товарів -- митна експертиза -- санітарно-токсилогічна експертиза -- ветеринарно-санітарна експертиза -- фітосанітарна експертиза -- екологічна експертиза продуктів
Анотація: Конкурентоспроможність товару, виявлення і розпізнання неякісних, фальсифікованих товарів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Малигіна, В. Д.; Титаренко, Л. Д.; Породіна, Л. В.; Лихоніна, Г. О.; Лазарєва, Н. Т.
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

5.
663/664(075.8)
Т50


   
    Товарознавство. Продовольчі товари [] : навч. посібник / [О. Г. Бровко та ін.] ; М-во освіти і науки України, Донец. нац. ун-т економ. і торг. ім. М. Туган-Барановського. - К. : Кондор, 2015. - 729, [1] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 726-729. - ISBN 978-966-351-302-7 : 350.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
зерноборошняні вироби -- хлібобулочні вироби -- кондитерські товари -- смакові товари -- овочі -- плоди -- гриби -- молочні продукти -- харчові жири -- м'ясопродукти -- рибні товари -- яйця -- харчові добавки
Анотація: Товарознавство з усіх груп товарів, відомості про класифікацію різних товарних груп, основи виробництва, асортимент і умови зберігання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бровко, Ольга Гаврилівна; Булгакова, Олена Валеріївна; Гордієнко, Ганна Степанівна; Дятлов, Володимир Васильович; Міністерство освіти і науки України; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

6.
663/664(075.8)
Т50


   
    Товароведение продовольственных товаров [] : лабораторный практикум : учеб. пособие / [В. Е. Мицык и др.]. - Киев : Выща шк. Голов. изд-во, 1988. - 416 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 402-412. - ISBN 5-11-000157-X : 1.00 р
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Харчові виробництва--Товарознавство--Лабораторні дослідження--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
организация лабораторных занятий -- методы исследований -- методи досліджень -- исследование зерномучных товаров -- дослідження зерноборошняних товарів -- исследование хлебных товаров -- дослідження хлібних товарів -- исследование плодоовощных товаров -- дослідження плодоовочевих товарів -- исследование крахмала -- дослідження крохмалу -- исследование сахара -- дослідження цукру -- исследование кондитерских товаров -- дослідження кондитерських товарів -- исследование вкусовых товаров -- дослідження вкусових товарів -- исследование пищевых жиров -- дослідження харчових жирів -- исследование молочных товаров -- дослідження молочних товарів -- исследование мясных товаров -- дослідження м'ясних товарів -- исследование рыбных товаров -- дослідження рибних товарів
Анотація: Описаны методические основы организации лабораторных занятий по товароведению продовольственных товаров, методы их исследования.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мицык, Владимир Ефимович; Коробкина, Зоя Васильевна; Рудавская, Анна Богдановна; Власенко, В. И.
Примірників всього: 4
ВВ (2), АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), АБ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)