Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=664(075.8)<.>
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.
664(075.8)
З-14


   
    Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах [] : навч. посібник / [Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - Київ : Центр навч. л-ри, 2005. - 496 с. : рис., табл. - Літ.: с. 485-487. - ISBN 966-364-093-6 : 35.20 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчове виробництво--Харчові продукти--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
сировина харчового виробництва -- хлібні злаки -- технологія борошна -- технологія дріжджів -- технологія хліба -- технологія крупи -- технологія макаронних виробів -- технологія тіста -- технологія вершкового масла -- молоко -- технологія сиру -- технологія ковбасних виробів -- технологія жирів -- технологія спирту -- технологія вина -- технологія питної води -- технологія безалкогольних виробів -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- технологія консервів
Анотація: Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності, характеристика сировини, асортимент виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Орлова, Є. І.
Примірників всього: 2
ВВ (2), ФОНД
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

2.
664(075.8)
Х 22


   
    Харчові технології у прикладах і задачах [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - К. : Центр учбов. л-ри, 2008. - 576 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.564-566. - Дод. - ISBN 978-966-364-602-2 : 069.60 грн, 072.50 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчове виробництво--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
харчова сировина -- хлібні злаки -- технологія борошна -- технологія дріжджів -- технологія хліба -- технологія макаронних виробів -- виробництво крупи -- виробничі рецептури -- молочні вироби -- технологія ковбасних виробів -- технологія питної води -- технологія безалкогольних напоїв -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- технологія шоколадних виробів -- технологія кондитерських виробів -- технологія морозива -- технологія пива -- технологія етилового спирту -- технологія вина -- технологія жирів -- технологічні системи
Анотація: Фізико-хімічні, біохімічні закономірності,сировина та асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Товажнянський, Л.Л.; Бухкало, С.І.; Капустенко, П.О.; Арсеньєва, О.П.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
664(075.8)
З-14


   
    Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах [] : підручник для студ. навч. закл. / Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2011. - 831, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 809-831. - Літ.: с. 814-818. - ISBN 978-611-01-0208-7 : 117.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчова промисловість--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
сировина харчових виробництв -- технологічний процес -- технологія борошна -- технологія хлібопекарських дріжджів -- технологія хлібобулочних виробів -- виробництво крупи -- технологія макаронних виробів -- вершкове масло -- молоко -- виготовлення сиру -- технологія м'яса -- технологія ковбасних виробів -- технічні жири -- тваринні жири -- бродильне виробництво -- технологія вина -- безалкогольні напої -- виробництво пива -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- консервне виробництво -- технологія шоколадних виробів -- кондитерське виробництво -- кисломолочні продукти -- технологія морозива -- овочесушильне виробництво -- теплообмінні апарати -- енергозберігаючі технології
Анотація: Технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Товажнянський, Л. Л.; Бухкало, С. І.; Капустенко, П. О.; Арсеньева, О. П.
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
664(075.8)
Б64


    Бірта, Габріелла Олександрівна.
    Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс) [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - Київ : Центр учбов. літ., 2012. - 424, [2] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 421-424. - ISBN 978-617-673-098-9 : 81.00 грн
УДК
ББК 36я73
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
продукція рослиного походження -- дикоростущі плоди -- дикоростучі ягоди -- малопоширені овочі -- гриби -- ресурси молочних продуктів -- ресурси м'ясних товарів -- м'ясні копченості -- ресурси рибних товарів -- виробництво яєць
Анотація: Загальнобіологічні, споживчі та лікувальні властивості сировини рослинного та тваринного походження, їх використання для формування продовольчих ресурсів країни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
664(075.8)
Б 64


    Бірта, Габріелла Олександрівна.
    Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс) [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торгівлі". - К. : Центр учбов. л-ри, 2012. - 218, [2] с. - Л-ра: с. 219. - ISBN 978-617-673-001-9 : 49.00 грн
УДК
ББК 36я73
Рубрики: Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продукція рослинного походження -- продукция растительного происхождения -- дикоростучі плоди -- дикорастущие плоды -- дикоростучі ягоди -- дикорастущие ягоды -- дикоростучі горіхи -- дикорастущие орехи -- малопоширені овочі -- малораспространенные овощи -- їстивні гриби -- съедобные грибы -- отруйні гриби -- ядовитые грибы -- продукція тваринного походження -- продукция животного происхождения -- ресурси молочних продуктів -- ресурсы молочных продуктов -- ресурси м'ясних товарів -- ресурсы мясных товаров -- продукція другорядних тварин -- продукция второстепенных животных -- м'ясні копченості -- мясные копчености -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- рибні напівфабрикати -- рыбные полуфабрикаты -- ресурси рибних товарів -- ресурсы рыбных товаров -- ікряні товари -- икорные товары -- нерибні продукти моря -- нерыбные продукты моря -- виробництво яєць -- производство яиц
Анотація: Загальнобіологічні, споживчі та лікувальні властивості сировини рослинного походження, їх використання для формування продовольчих ресурсів країни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примірників всього: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
664(075.8)
Н19


   Назаренко, Валентина Олексіївна

    Формування якості товарів [Текст] : навч. посіб. / В. О. Назаренко, О. П. Юдічева, В. А. Жук ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - Київ : Центр учбов. літ., 2012 - .
   Ч. 1. - 385, [1] с. : табл., рис. - Літ.: с. 384-385. - ISBN 978-611-01-0295-7 : 63.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Харчове виробництво--Якість--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
якість зерноборошняних товарів -- якість овочів -- якість овочевих консервів -- якість фруктів -- якість швидкозаморожених фруктів -- якість крохмалю -- якість цукру -- якість кондитерських товарів -- якість смакових товарів
Анотація: Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів рослинного походження, вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Юдічева, Ольга Петрівна; Жук, Валентина Анатоліївна; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Вищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
664(075.8)
З-32


    Заплетніков, Ігор Миколайович.
    Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв [] : навч. посібник / І. М. Заплетніков, В. Г. Мирончук, В. М. Кудрявцев ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Нац. ун-т харч. технологій, Донец. нац. ун-т економ. і торг. ім. М. Туган-Барановського. - К. : Кафедра ; Київ : Центр учбов. літ., 2012. - 341, [1] с. : табл., табл. - ISBN 978-617-673-054-5 : 76.00 грн
УДК
ББК 36.81-5я73
Рубрики: Харчове обладнання--Експлуатація--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
обладнання харчових виробництв -- експлуатація харчового обладнання -- технічний стан обладнання -- просіювачі -- розмелювальні машини -- овечерізки -- хліборізки -- м'ясорубки -- фаршмішалки -- котлетоформуючі машини -- мийне обладнання -- універсальні кухонні машини -- рибоочисні пристрої -- картоплечистки
Анотація: Розглянуто питання обслуговування та експлуатації технологічного обладнання на підприємствах харчової промисловості.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мирончук, Валерій Григорович; Кудрявцев, Володимир Миколайович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Національний університет харчових технологійДонецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

8.
664(075.8)
П57


    Поперечний, Анатолій Микитович.
    Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв [] : підручник / А. М. Поперечний, В. О. Потапов, В. Г. Корнійчук ; М-во освіти і науки України, Донецьк. держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - К. : Центр учбов. л-ри, 2012. - 309, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 297-299. - Дод.: с. 300-309. - ISBN 978-611-01-0335-0 : 63.00 грн
УДК
ББК 36.81я73
Рубрики: Харчові виробництва--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
фізичне моделювання -- математичне моделювання -- статистичні математичні моделі -- моделювання механічних процесів -- моделювання гідродинамічних процесів -- методи моделювання -- моделювання гідродинамічних процесів -- методи статичної оптимізації -- моделювання теплообмінних процесів -- моделювання масообмінних процесів -- моделювання хімічних процесів -- моделювання біохімічних процесів
Анотація: Моделювання процесів і обладнання харчових виробництв, роль моделювання в проведенні науково-дослідницьких і конструкторських робіт.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Потапов, Володимир Олексійович; Корнійчук, Володимир Григорович; Міністерство освіти і науки України; Донецький державний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-БарановськогоХарківський державний університет харчування і торгівлі
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
664(075.8)
Н19


   Назаренко, Валентина Олексіївна

    Формування якості товарів [Текст] : навч. посібник / В. О. Назаренко, А. П. Кайнаш. - К. : Центр учбов. л-ри, 2012 - .
   Ч. 2. - 2013. - 296 с. : табл. - Л-ра: с. 268-271. - Дод.: с. 272. - ISBN 978-617-673-215-0 : 86.00 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Продовольчі товари--Якість--Навчальні видання
   Товарознавство--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
якість харчових жирів -- якість молочних товарів -- якість ковбасних виробів -- якість м'ясних копченостей -- якість м'ясних консервів -- якість м'ясних напівфабрикатів
Анотація: Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів тваринного походження та харчових жирів, вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кайнаш, Алла Петрівна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)